Bildirim
////__--MEGANE 3 HB KULÜBÜ --__////
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayırlı akşamlar....olduğunuz yer çok mu soğuk?plakayı görünce 58 SİVAS aklıma geldi...soğukla alakalı olabilir..araban garajda değil dışarıda isede yaşayabilirsin....diye düşünüyorum...hayırlı sürüşler... -
Ama sıfır bir arabanın böyle bir lüksü varmıdır ki??? 6 sene clio symbol kullandım sivasta tık demedi vallaSoğuk yine soğuk.Acaba yazılımsal bir sıkıntmı var diye defalarca servise gitmeme rağmen ispatlayamıyorum.İlginç ya... -
sabahları soğuklarda ben de yaşıyorum bu sorunu ikincide çalışıyor -
ooooo demekki sade bende yok bu mesele..eee çözüm nedir sizce?? Bugün servisle yine görüştüm hocam 1 gün bırakacaksınız biz deneyecez dediler.Daha öncede bıraktım 1 gün ama namussuz çalışmış veya öyle diyip baştan atıyorlar.bakalım nolacak..Rommel kardeş seninkide bunu ne zamandan beridir yapıyor?? -
Aynı sorunu bende yaşıyorum arkadaşlar...Ankaradayım sabahları ıkinci marşta alıyor aracım 1.6 expresyon benzinli -
Arkadaşlar test için bugün servise bırakım arabamı.Bakalım yarın sonuç belli olacak.Demekki herkes bu sorunu yaşıyor.Renaultun bu durumu düzeltmesi lazım. -
Bütün testler yapıldı genel merkezle konuşıldu ama malesef çözüm bulunamıyor.Enson yarın benzin pompasından şüphelendiler bakalım sonucu yazarım arkadaşlar.... -
Arkadaşlar bir türlü çözüm bulamadım..Dün en son bujileri değiştirdiler .bana söylenen şu:Ben arabayı az kullanıyormuşum bujiler kurumlanma yapıyormuş.Bu neya!!!Çok komik gerçekten.Motor ısınmadığı için bujiler kurumlanıyormuş.Bu sorunu devam eden varmı arkadaşlar.İlk çalışmada problemi olan???Fikir alışverişi yapalım belki çözümü bulan vardır. -
GÜNCEL -
Arkadaşlar yokmu sorunu olan bu arabada?Tek benmiyim yani..... -
Arkadaşlar birkaç kişi var benim gibi ilk çalışma problemi olan .Aracımız mükemmel fakat bu olayı çözemedim ben sizin durumlar nasıl?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X