Şimdi Ara

MEGANE 4 İLK İZLENİM (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
3
Favori
11.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam Megane oduğuna eminmisiniz ? A3 , 1 serisi , v40 falan olmasın bidaha baksaydınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki megane 4 alana clio da bizden hediyesi ile 107 bin tl dir

• megane renault un en alınası arabası bu fiyat olması normal ama pahalı bence de.
  • Abartmasyın abicim bir şeyi de ya. Kıçı kırık C segmenti bir araba bu 107 bin TL nedir Allah aşkına. Tamam araba efsane hatta tasarım olarak belki de sınıfının en iyisi ama o fiyat nedir. Yap şunu 70 bin çatır çatır sat.

Ama her şeye rağmen tasarımı çok beğendim. Herkesten farklı düşünüyorum sanırım, özellikle arka kısım çok tatlı duruyor
  • Renault bu sefer uzay gibi araç yapmış dönup baktıracak ama bu aracı 107 bin tlye kim alır ki?? Hayır bir tek bu değil Tr'de araç almak hayal oldu ya aşırı moron olup kredi çekip alacaksın ve hayatını köle gibi ev-iş yaşayıp 0 sosyal hayatla yaşayacaksın yada babandan kalma sağlam mirasın olacak
  • Pazarlıkla 80'e alırız
  • fiyatta kesinlikle yanlışlık olmalı.
  • Bana da baska bir bayi tam dolu arac icin 104 bin dedi. Yanliz bayilere gonderilen araclarda 10 bin tl ekstra ve paket var. Bunlar;

3000 TL Otomatik park paketi + kor nokta
    3000 TL ACC Paketi (ACC + Aktif acil fren destek sistemi)
    2000 Tl 18 jant (icon da 17 jant standart)
    1000 TL 8.7" ekran
    1000 TL metalik renk.

Bunlari ciktiginizda en full icon dizel otomatik satis fiyati 94 bin civari olacak.
    Astra ve focus un full otomatik dizellerinin opsiyonsuz 99 bine satildigi su donemde bu kalite bir arac icin 94 bin civari fiyat cok degil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğim kadarıyla bu kasa Türkiye'de üretilmeyecek, Fluence yerine Megane 4 sedan Bursa'da üretilecek, mutlaka daha sonra fiyatı düşer ancak böyle bir lansman fiyatı ile çıkması hatchback satmak gibi bir niyetleri olmadığını gösteriyor. Megane 2'deki gibi sedana yüklenecekler.
  • çüş reno.
    bu tasarım dilide bana göre fabrik apaçi.
  • o fiyatda hata vardır, bayi sallamıştır bence de.

1.5 dci 110 icon 107,000 olamaz. Tüm opsiyonları seçince listesi 107'ye geliyorsa hadi bir ihtimal ama ona bile fazla.

• Tasarim guzel fiyat așırı yuksek ama ićine binip sürmeden bir sey söylemek olmaz.

• oyak konusunda 85000 li fiyatlar var 107 000 de nedir
  • Ben ki Fransız araçlarından nefret ettiğim halde tasarımına gerçekten bayıldım. Ben buradayım diyor. Gerçekten çok yol katettiler. Talisman olsun Megane olsun(Zaten Talisman HB diye de geçiyor) Peugeot 508 olsun gerçekten güzel işlere imza attılar. AMA kardeşim senin aracının önünde Renault amblemi olduğu sürece 107 bine altın kaplasan bile satamazsın.

Gerçekten anlamak çok güç. 107000 TL.

Şu aracın Türkiye'de gideri hakkını verelim 75-80 hadi 85000.

98600 TL ye Astra HB Excellence alabiliyorsun, 88000e Full Leon alabiliyorsun

Hepsini geçtim 114.000e Otomati BMW 1.16d alabiliyorsun.

Biz mi çok biliyoruz onlar mı anlamıyor bu işin usülü mü bu anlamıyorum ki ya da biz mi hiç bir şeyden anlamıyoruz gerçekten tuhaf bir fiyat politikası.

• Bu paraya golf jetta hatta passat alınır. Hem de 0 km.

Reno çöptür. Reno fransız kazigidir. Türkiyden başka hiçbir ülkede tutulmuyor

• 102 bin tl dizel otomatik full focus alayım mı ne dersiniz dedim, kurşuna diziyordunuz beni. Alın hayrını görüğn
  • Reno yeni nesil araçları çok güzel fakat fiyatları çok yanlış haksız miyim ?
    Yani bu ülkede kolay para kazanılmıyor
    Ben bir araba alacak olsam ve o kadar param olsa şahsen neden reno alayım kendini daha geliştirmesi lazım daha güçlü rakipleri var

1 2 yorum okudum arkadaslarda neredeyse aynı şeyi söylemişler

• Allah alacaklara akıl fikir versin. 107 bini bide en sona yazmış arkadaş ilk basta yazsaydın keşke..

• 120-130 vereceksem ki vermem; e hadi param çok diyelim; bmw 1 veya a3 bakarım..
    95-105 vereceksem dolu bir golf alırım..
    75-95 vereceksem leon veya astra bakarım
    75 i de çıkaramıyosam; gider renoya bakarım; yani param yetmediği için bakarım...
    Yukarıdaki rakamları çıkartıp verebiliyosam ne işim olur reno ile?
    Ki 77-80 e vag'dan seat leon alabiliyoken; renoya vereceğim maksimum para da bu olur; o da tasarımın ve 130/160 lık motorun hatrına..
    ...

• Neyyy 100 bin tl ye magane mı
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.