Şimdi Ara

Megane 4 marşpiyel büyük hasar yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, daha 2 aylık aracımın marşpiyelinde böyle bir hasar meydana geldi. Ara sokakta küçük bir virajda sola dönerken içten aldığım için kaldırıma sürtünce bu şekilde bir sonuç oldu, ne kadar bir masraf olur yardım ederseniz çok sevinirim.

• Geçmiş olsun büyük deyince korktum ama önemsenecek bişey yok zaten marşpiyel pek değer kaybı ouşturmaz mini onarımdan hallolur sanırım büyütmeyin bu kadar tekrar geçmiş olsun ufaktefek kazalar olacak araçta takmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Geçmiş olsun büyük deyince korktum ama önemsenecek bişey yok zaten marşpiyel pek değer kaybı ouşturmaz mini onarımdan hallolur sanırım büyütmeyin bu kadar tekrar geçmiş olsun ufaktefek kazalar olacak araçta takmayın

Yorumunuz için teşekkür ederim fakat kaskodan yaptırmak gibi bir niyetim yok bu hasarı, sanayiye götürmeyi düşünüyorum. Düzeltebilinir ise bana ne kadar masraf çıkar, düzeltme + boya + işçilik ?
  • Yani düzeltilirse 200 300 ü geçmez diye düşünüyorum düzeltme boya işçilik çok masraflı olmaz sanayide iyi bir kaportac ıhalleder çok arkadaş var çevremde öyle kullanıyorlar yaptırtmadan tabi araç sıfır olunca insan rahatsız oluyo ama zamanla alışıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Yani düzeltilirse 200 300 ü geçmez diye düşünüyorum düzeltme boya işçilik çok masraflı olmaz sanayide iyi bir kaportac ıhalleder çok arkadaş var çevremde öyle kullanıyorlar yaptırtmadan tabi araç sıfır olunca insan rahatsız oluyo ama zamanla alışıyorsun

Teşekkür ederim rahatladım, hocam arabaya binmek için iniyorum aşağıya o şekilde görünce üzülüyorum bi sanayiye götüreyim. Zaman ayırdığınız için teşekkürler
  • Sanayiye götürdüm 350 TL fiyat çektiler, 1-2 yere daha sormam gerekecek sanırım
  • Evet 250-300e kadar hallolması lazım, bununla geçmiş olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gecmis olsun. Metal malzeme ise sokulup duzeltilir,tekrar takilir.

Ayrica bu kadar deger verdiginiz bir esyayi(araba) disarida nasil birakabiliyorsunuz. Sahsen ben birakamazdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.