Şimdi Ara

Megane coupe- Fiat Bravo-40bin tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 40bin fiyat araliginda ilk aracimi alacagim suan aklima yatan iki araba var megan coupe veya 1.6multijet fiat bravo bu arablar uzerinde deneyimi bilgisi olan varsa yardimci olmasini istiyorum yaklasik 40 bin olan dizel az yakan alternatif araclar varsada tavsiyelerinizi bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toksoyresul -- 21 Mayıs 2018; 22:10:59 >

• 2012 yılında babama 2010 model 33 bin km de 1.6 dizel 120hp active plus bravo aldırtmıştım. O zamanlar o paraya ancak dizel punto alabiliyordu. Şu an araç 147 bin km oldu, en ufak sıkıntı yaşatmadı, rutin bakımları dışında sadece 120 bin kmde baskı balata değişti. Çok keyifli ve sorunsuz bir araç, bilinenin aksine FIAT markası olarak markanın en düzgün ve sağlam aracı, kesinlikle tavsiye ederim. Megane coupe ile ilgili pek bir bilgim yok maalesef.
  • Dogru bravo fiatin en iyi arabalrindan oldugu soyleniyor su iki sey kafama takildi birincisi aracin sesi rahatsiz ediyor mu ikincisi yedek parcanin pahali oldugu muhabbeti cok donuyir dogru mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyatlara bulacağını mı sanıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cryin

o fiyatlara bulacağını mı sanıyorsun
    O fiyata bravo rahat bulunur megan icinse hasarli

• quote:

Orijinalden alıntı: Durace

2012 yılında babama 2010 model 33 bin km de 1.6 dizel 120hp active plus bravo aldırtmıştım. O zamanlar o paraya ancak dizel punto alabiliyordu. Şu an araç 147 bin km oldu, en ufak sıkıntı yaşatmadı, rutin bakımları dışında sadece 120 bin kmde baskı balata değişti. Çok keyifli ve sorunsuz bir araç, bilinenin aksine FIAT markası olarak markanın en düzgün ve sağlam aracı, kesinlikle tavsiye ederim. Megane coupe ile ilgili pek bir bilgim yok maalesef.
    Dogru bravo fiatin en iyi arabalrindan oldugu soyleniyor su iki sey kafama takildi birincisi aracin sesi rahatsiz ediyor mu ikincisi yedek parcanin pahali oldugu muhabbeti cok donuyir dogru mu

• toksoyresul T kullanıcısına yanıt
    İç mekanda motor sesi var ama km yüksek olmasına rağmen, trim sesi ve süspansiyon sesi kesinlikle yok şu ana kadar. Mekanik parçalar ile ilgili fiyatlar kesinlikle makul, şöyle ki eğer fren ve motor parçalarını bravo diye ararsanız pahalı ama linea 1.6 ve Doblo 1.6 nın fren ve motor ile ilgili parçaları kesinlikle uyumlu. Kaporta ve diğer aksamların ise diğer muadil araçlardan pahalı olabileceğini sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2012 Seat Ibiza 1.4 Reference tavsiye ederim,bende aynı fiyat bandında bu araçlara bakıyorum, galericiler aynı gün içerisinde araçları kapmayı bırakırsa bende bu ay içerisinde alacağım.

İkisi arasındaki tercihinize gelirsek tabii ki o fiyata temiz bir Bravo alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mossberg -- 22 Mayıs 2018; 1:51:33 >
  • gecen sene 40 bine zarzor sattigim megane coupe suan eli yuzu duzgun 55 60 bin lira. cok keyifli bir arac gidisi onnumara vites gecisleri cok seri konfor baya iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Durace

İç mekanda motor sesi var ama km yüksek olmasına rağmen, trim sesi ve süspansiyon sesi kesinlikle yok şu ana kadar. Mekanik parçalar ile ilgili fiyatlar kesinlikle makul, şöyle ki eğer fren ve motor parçalarını bravo diye ararsanız pahalı ama linea 1.6 ve Doblo 1.6 nın fren ve motor ile ilgili parçaları kesinlikle uyumlu. Kaporta ve diğer aksamların ise diğer muadil araçlardan pahalı olabileceğini sanmıyorum.
    bravo da aynen stilo gibi az geldi ve ithal araç. az geldiği için muadil üretimi de yok. ancak albea-linea ile uyumlu olan parçalarında uygun fiyat olur. onun dışında pahalı olur. örnek; benim stilo'nun debriyaj baskı zamanının fiyatıyla 500tl idi, albea'nın bir yıldaki üretimi aynı idi ve 150 tl idi. onu taktırmıştım.

böyle az bulunan araçları tavsiye etmem arkadaşa. stilo beni çok üzdü o bakımdan. genelde parçaları serviste hazır olmuyor. italya'dan getirtiyorlar ve servis hangi parçanın gerektiği konusunda emin olamadığında sipariş vermek istemiyor. tam bir baş belası.

megane coupe'ye gelince. o aracı satmakta çok zorlanırsın. uzak dur derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.