Şimdi Ara

Megane EDC,Dacia Duster ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
5.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saçma bir araç karşılaştırması daha.mümkünse duster denen garip şeyi bir araçla karşılaştırmayalım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

saçma bir araç karşılaştırması daha.mümkünse duster denen garip şeyi bir araçla karşılaştırmayalım...

Super yorum

+ 1905
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_yavuz

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

DACİA almayin bence trde alincak en son arac megane 50.000 tl etmez

Bence iyi dusunun

Ama jettaya 70bin gözü kapalı verebilirsiniz.

50.000 tl ye megane alcagima 65.000 tl ye hingline dsg jetta alirim tabi

Arabaya bincem nede olsa

Hocam illa hb alcaksaniz golf veya gluetta bakin bence

Dacia mumkun oldukca uzak durun

65000 jetta'ya vereceğime otobüsle gezerim daha iyi
    daha kötü bir araca 15bin tl fazla verecek kadar enayi değilim

• Forumda anlayamadıgım şeyler adam daha dacia dusterin koltuguna oturmamıs araba söyle böyle dior yok mekanik sıkıntıymıs sen bana 1 tane araç gösterirmisin modelin hiç sıkıntı yapmadıgı kendi arabası neyse onu sanki babasının şirketi gibi savunuyor.Bu adam araba alacak yapmayın bunu dacia duster eger performans delisi değilsen konfordanda biraz ödün verirsen dacia al derim daha saglam ailenlede bine bilirsin dicem adamın biri atlicak crash testi koyacak şahine unoya doğana kuşlara aile emanet ediliyorda dacia niye edilmesin?
  • bu devletin vergileri yokmu insdanların yıllarca biriktirdiğini dandik dandik araçlara vermek zorunda kalıyorlar.

şu salak saçma vergiler olmasaydı yada almanyada yaşıyor olsaydınız bir kuga alırdınız keyfinize bakardınız.bu dacia ya kalmazdınız.

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Forumda anlayamadıgım şeyler adam daha dacia dusterin koltuguna oturmamıs araba söyle böyle dior yok mekanik sıkıntıymıs sen bana 1 tane araç gösterirmisin modelin hiç sıkıntı yapmadıgı kendi arabası neyse onu sanki babasının şirketi gibi savunuyor.Bu adam araba alacak yapmayın bunu dacia duster eger performans delisi değilsen konfordanda biraz ödün verirsen dacia al derim daha saglam ailenlede bine bilirsin dicem adamın biri atlicak crash testi koyacak şahine unoya doğana kuşlara aile emanet ediliyorda dacia niye edilmesin?

şahinle doğanla torosla uzun yola çıkmak intihardan başka bişe değil dusterda pek farklı değil

ş.içinde kullanırsınız pikniğe falan gitmek için alıyorsunuzdur ozaman alınabilir ama uzun yola çıkmanızı tavsiye etmem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 13 Ağustos 2011; 16:38:21 >

• sene 2000 şahinle 2000km yol yapmısım ben madem kaldıki duster yapmicak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaiser şoze

bu devletin vergileri yokmu insdanların yıllarca biriktirdiğini dandik dandik araçlara vermek zorunda kalıyorlar.

şu salak saçma vergiler olmasaydı yada almanyada yaşıyor olsaydınız bir kuga alırdınız keyfinize bakardınız.bu dacia ya kalmazdınız.

quote:

Orijinalden alıntı: samet0647

Forumda anlayamadıgım şeyler adam daha dacia dusterin koltuguna oturmamıs araba söyle böyle dior yok mekanik sıkıntıymıs sen bana 1 tane araç gösterirmisin modelin hiç sıkıntı yapmadıgı kendi arabası neyse onu sanki babasının şirketi gibi savunuyor.Bu adam araba alacak yapmayın bunu dacia duster eger performans delisi değilsen konfordanda biraz ödün verirsen dacia al derim daha saglam ailenlede bine bilirsin dicem adamın biri atlicak crash testi koyacak şahine unoya doğana kuşlara aile emanet ediliyorda dacia niye edilmesin?

şahinle doğanla torosla uzun yola çıkmak intihardan başka bişe değil dusterda pek farklı değil

ş.içinde kullanırsınız pikniğe falan gitmek için alıyorsunuzdur ozaman alınabilir ama uzun yola çıkmanızı tavsiye etmem.

Evet devletin vergleri yüzünden insanlar dandik araçlara yönelmek zorunda kalıyorlar.

• Megane EDC
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Duster ile Megane'nın dizel motorları aynı. Bu motoru Nissan da kullanıyor. Sorunsuz, yeterli performans ve yakıt ekonomisi ile ön planda.

Megane'nın EDC'li olması avantaj. Duster ise herkesin gönlünde olan SUV araçlardan biri. Fiyatının karşılığını sonuna kadar hakediyor.

Dış görünüşünü beğenmeyen yok gibi; çok pahalı izlenimi uyandırıyor. İç malzeme kalitesi Megane'de daha iyi.

Önemli olan sizin beklentileriniz. Otomatik ve dizel otomobil mi, yoksa dağ, yayla kısaca her yola gidebilecek ekonomik tüketimli bir suv mu?

Şimdi Duster'in iç malzeme kalitesi Megane'den daha iyi mi diyorsunuz?

Bildiğin loganın içini Duster'a koymuşlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

Duster ile Megane'nın dizel motorları aynı. Bu motoru Nissan da kullanıyor. Sorunsuz, yeterli performans ve yakıt ekonomisi ile ön planda.

Megane'nın EDC'li olması avantaj. Duster ise herkesin gönlünde olan SUV araçlardan biri. Fiyatının karşılığını sonuna kadar hakediyor.

Dış görünüşünü beğenmeyen yok gibi; çok pahalı izlenimi uyandırıyor. İç malzeme kalitesi Megane'de daha iyi.

Önemli olan sizin beklentileriniz. Otomatik ve dizel otomobil mi, yoksa dağ, yayla kısaca her yola gidebilecek ekonomik tüketimli bir suv mu?

Cümle bu. Sanırım yanlış okuma oldu.

"İç malzeme kalitesi Megane'de daha iyi."

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dnz60

quote:

Cümle bu. Sanırım yanlış okuma oldu.

"İç malzeme kalitesi Megane'de daha iyi."

Ben de yook artık yavv dedim,ne olur ne olmaz diye de 2kez okumustum oysa
    neyse ben iftara kadar uğramayayım buralara

• quote:

Megane EDC

• quote:

Orijinalden alıntı: mdnmz

quote:

Megane EDC

Megane EDC yi gönül rahatlığıyla alayımmı şimdi.
  • Hala soruyormusun? Duster kaslı torostur. Bi çeşit tenekedir. Hala soruyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kesbi

Hala soruyormusun? Duster kaslı torostur. Bi çeşit tenekedir. Hala soruyorsun.

Uzman görüşü.

Ne olur Duster alıp, tercihlerde aynı motora sahip Nissan'dan sonra şu tenekeyi Türkiye şartlarında ikinci yapmayın.

Teneke işte! Hiç mi arabadan anlamıyorsunuz!

Hala sormaya devam edecek misin?

Al bir "TENEKE" olmayan araç, rahat et. Bak uzman arkadaş söyledi!

Şahsi görüşüm SUV sınıfı düşünsem arkadaşımda olan ve bu yüzden çok iyi bildiğim bu aracı alırdım. Yayla, Dağ, Dere, Tepe... yani arazi ve şehir tepe-tepe kullanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 14 Ağustos 2011; 1:41:08 >
  • Megane HB 1,5 DCI EDC 110bg Expression modeline far ve yağmur sensörü taktırılabiliyormu? Çünkü beğendiim renk bu versiyonda var ise böyle bişey düşünebilirim.Megane sitesindeki intro videosundaki gri renk hangisidir? blut grimi?,duman grimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Playboy22 -- 14 Ağustos 2011; 1:52:53 >
  • Toros'a laf atan arkadaşlarım,
    Bana, 20 sene önce üretilmiş, yıllarca dağda taşta tarlada kullanılmış, arkasına 500 kilo çuval konup altı vura vura dağ tepe gezmiş, bakım vs hakgetire ve en önemlisi hala çalışan, parçası ucuz ve hala ayakta olan başka marka/model bir araç gösterebilir misiniz?

Adamlar 30bin liraya Compact SUV araç satıyorlar, bugün eli ayağı düzgün en ucuz suv 75binden satılıyor. Chevrolet Aveo nun Euroncap'te 1,5 yıldızı var, bu aracın o kadar ağırlığına rağmen 3 yıldızı var. Yiğidi öldürün ama hakkını verin. Yakın zamanda diğer markalarında duster ayarında araçları çıkacak. Bence Duster son derece başarılı bir araçtır. Tabiki fiyatına göre.

Ben biraz kalbur üstü birisi olsam, 80-90bin liralık bir SUV almak yerine, 50 bin liralık bir C sınıfı araç ve 30 bin liraya da Duster alırım. Birini şehirde, diğerini sırf zevkine dağda kullanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Playboy22

Megane EDC yi gönül rahatlığıyla alayımmı şimdi.

Al tabi.
  • Arabam diye demiyorum ama heryerde var birader... Nissan Kaşkay diyorum
  • Öncelikle anlmaadığınız bazı noktalar var. 1. olay duster SUV değil crossover bir araçtır. 2.si evet tenekedir. Yeni aveo 4 veya 5 yıldız alacaktır. 8 hava yastığı, hız sabitleyisi, abs, esp, hill holder... vs. standarttır. Torosa laf söyeleyen yok. İlk aracım 77 model renault 12 TS idi. Hala o aracı ararım. Ama bu onun basit tasarımlı konfordan, yalıtımdan, güvenlikten uzak bir araç olduğu gerçeğini değiştirmez. Basit mekanik bir alet olduğu için az bozulur. Duster B sınıfı bir araçtır. Loganın yükseltilmiş ve çamurlukları şişirilmiş halidir. Logan, sandero, clio3, juke vs. gibi nissanın B0 platformunda üretilir. İç hacmi ve biçok parçası loganla aynıdır. Konfor ve kalite yoktur. Evet tam bir tenekedir. Özellikle yandan çarpmalarda çok risklidir. Çok yüksek olmasına rağmen sadece en full dizelinde ESP alabilirsiniz. Oysa sadece 800 lira maliyeti vardır. Megane ile bozuk yol dışında karşılaştırılması sadece komedi olur. Merak etmeyin burada en fanatik renaultculardan biriyim ama aynı zamanda tarafsızım. İki aracı da renault üretiyor ancak arada 10 yıllık bir teknoloji farkı vardır.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.