Şimdi Ara

Megane II çalışmama ve yakıt tüketimi acil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracım 2004 model 1.6 16v tiptronik megane 2 , yakıt tüketimi yol bilgisayarında 13.5/100km gösteriyor. Landirenzo marka LPG takılı ve km'de 50krs yakıyor.Bujileri değiştirdim.Gaz ayarı yaptırdım ama hala 50krs yakıyor.Bugünde eve geldim 1-2 saat evde durup dışarı çıktım arabaya bindim kartı takıp starta bastım ve arabada hiç ses yok yol bilgisayarında çalışıyor olarak görünüyor , radyo açılıyor, vites aktivleşiyor ama marş basmıyor. Yedek anahtar ile denedim aynı sorun. Yarın sabah erkenden bakıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixx -- 23 Kasım 2013; 13:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: barisbudak

Aracım 2004 model 1.6 16v tiptronik megane 2 , yakıt tüketimi yol bilgisayarında 13.5/100km gösteriyor. Landirenzo marka LPG takılı ve km'de 50krs yakıyor.Bujileri değiştirdim.Gaz ayarı yaptırdım ama hala 50krs yakıyor.Bugünde eve geldim 1-2 saat evde durup dışarı çıktım arabaya bindim kartı takıp starta bastım ve arabada hiç ses yok yol bilgisayarında çalışıyor olarak görünüyor , radyo açılıyor, vites aktivleşiyor ama marş basmıyor. Yedek anahtar ile denedim aynı sorun. Yarın sabah erkenden bakıcam tavsiyelerinizi bekliyorum.

13.5/100 hasabını yaparsak 13,5x27.8=375 yapar 100 km 0,375 kuruş harcıyorsun .Benim aabamda megan 2 2006 privalage sedan triptonic aynı yakıyor araclarımız .şehir icinde böyle malesef.benim lpg kiti atiker bende ilk başda atiker cok yakıyor felan dıyordum ama sorunca megan 2 otomatik triptoniclerin hepsi bu cıvarda yakıyor şehir ici.Gecen gün bir arkadaşım 2012 jetta aldı dizel otomatik şehir icinde 0,330 yakıyor dedi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.