Bildirim
Megane II Sahipleri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
valla dediğin sorun hariç her sorunu çıkardı :) onu da çıkarırsa yakmalarını beklemeden ben yakacam :)) -
quote:
Orjinalden alıntı: KaSSaS
valla dediğin sorun hariç her sorunu çıkardı :) onu da çıkarırsa yakmalarını beklemeden ben yakacam :))
dediğin sorunda dahil hiçbi sorun çıkarmadı çok şükür inşallah cıkarmazda -
inşallah çıkarmaz dostum.
yalnız şu kapı sesi olayını 100 binde 2005 model kiralık sedanda gördüm daha doğrusu duydum :) sinir bozucu bir ses :) içeri gelmiyor ama dışardan çok eski bir araba kapısı kapanırmış gibi ses duyuyor insan :) -
araçların kapısı ne kadar kullanılırsa o kadar yıpranır.bu yüzden kapıları yavaşça kapatmalıyız.benim megane II aracımda böyle bir sorun yok.bana göre kapı kapatılış şekline göre daha hızlı yıpranabilir. -
BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ. -
Dostum senin sorunun, kapı kolunun altındaki siyah parlak kutucuktan olabilir. Zamanla o kutucuk boşluk yapıyor ve rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı ses yapıyor, İnce uçlu birşeyle onu çıkartıp japonla yeniden yapıştır. ses gidecektir.
Forumda daha önce yazıldı bu, istersen aratıp bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: palazar
BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ.
-
Orjinalden alıntı: selimiye
Dostum senin sorunun, kapı kolunun altındaki siyah parlak kutucuktan olabilir. Zamanla o kutucuk boşluk yapıyor ve rüzgardan veya sarsıntıdan dolayı ses yapıyor, İnce uçlu birşeyle onu çıkartıp japonla yeniden yapıştır. ses gidecektir.
Forumda daha önce yazıldı bu, istersen aratıp bulabilirsin.
Orjinalden alıntı: palazar
BENİMKİ 2004 HB. 57000 KM. DE İLK SAHİBİYİM. KAPIYI KAPATIRKEN DEĞİLDE ARABA HAREKET EDİNCE SAĞ KAPIDAN ÇITIRTILI SESLER GELİYOR. SANKİ KAPI İÇERİSİNDE CAM KIRIĞI VARMIŞ GİBİ.
[/quote
sağolasın. daha önce forumlarda okumuştum. hatta bir arkadaş resimlerle uygulamalı gösteriyordu. onu da denedik ama olmadı.
-
başka sorunu bilmem ama 1 yaşına gelmeden kapılar düşüyor ayarı bozuluyor bence mühendislik hatası var.. Yola görede değişir ama sinir bozucu gerçekten.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X