Şimdi Ara

Megane III Business 1.6 110HP > 33.950 TL Alınır mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
10.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Herifler (Renault) doğru düzgün benzinli araç getirmiyorlar, dizel rağbet görüyormuş.

Eğer bu baz versiyonu bulursak arkadaşa alacağız. Bayilere giden veya arayanlar olup olmadıgı ile ilgili burda paylaşımda bulunurlarsa faydalı olur.
  • adam taş çatlasın 35 bin tl olan bir araba istiyor megane business düşünüyor hala çıkıp o boş koy 3 daha üst donanımlısını al diye gazel okuyanlar var. c sınıfı bir arabanın baz donanımıda pek boş olmaz, c sınıfı tutulan bir marka için 34 bin çok güzel bir fiyat emsalleriyle karşılaştırınca ama bu fiyata megane var mı acaba yoksa renault'un bir aldatmacası mı.. bana aldatmaca gibi geliyor, bussiness almaya gidersin yok derler extreme itelemeye çalışırlar. inşallah bulursun diyeyim.
  • Türkiye koşullarında çok küçük bir ilde yaşamadığınız sürece küçük motor ekonomik olmaz. Gerçek hayatta aurısın 1.3 megandan fazla yakabilir. Çünkü daha fazla gaza basmak gerekir.

Megane a kıyasla tek avantajı 6 vites olması.

Ayrıca 33 binlik megane alınabilcek en mantıklı araç. Çünkü tahminimce 1 yada 2 seneye yenisi çıkar. Onada 40 bin isterler. Bunlarıda ikinci elde 33 e satarlar. Bütün markalarda bu şekilde oldu.

33 bine araba almak isteyen birine 40 bin civarına satılan aracı önermek üstünede daha fazla yakması ihtimali olan araca 3 lt az yakar demek fanatikliktir. Herkes sizin arabanızı alamayabilir, istemeyedebilir. Alışın bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ARES007 -- 29 Kasım 2012; 22:53:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

adam taş çatlasın 35 bin tl olan bir araba istiyor megane business düşünüyor hala çıkıp o boş koy 3 daha üst donanımlısını al diye gazel okuyanlar var. c sınıfı bir arabanın baz donanımıda pek boş olmaz, c sınıfı tutulan bir marka için 34 bin çok güzel bir fiyat emsalleriyle karşılaştırınca ama bu fiyata megane var mı acaba yoksa renault'un bir aldatmacası mı.. bana aldatmaca gibi geliyor, bussiness almaya gidersin yok derler extreme itelemeye çalışırlar. inşallah bulursun diyeyim.

Bu tarz bir olaya girişeceklerini zannetmiyorum, en kötü biraz beklersin araç gelir.

Daha önce 34.950 idi, şimdi 33.950ye indi fiyat.

fiyat gerçekten çok iyi, 30 lu rakamlar B sınıfı araç fiyatı.

Boş diyoruz da, araçta 4 Airbag, ABS, Direksiyondan kumandalı CD-mp3 çalar, 4 cam elektirkli vs birçok donanım var. o kadar da kötü değil yani

• quote:

Orijinalden alıntı: TeQuiLaS

Bayilerde yoktur bu araç.

Herifler (Renault) doğru düzgün benzinli araç getirmiyorlar, dizel rağbet görüyormuş.

Eğer bu baz versiyonu bulursak arkadaşa alacağız. Bayilere giden veya arayanlar olup olmadıgı ile ilgili burda paylaşımda bulunurlarsa faydalı olur.

hocam vakti zamanında bu forumda megane hb business 1,5 dci edc arayan bir arkadaş vardı oda yardım istemişti onada yardımcı olabileceğimi söyledim, sizede söylüyorum, bu donanım paketiyylee araçlar showroomda sergide olmuyor eğer stoklarda varsa en az 3 adet alım şartıyla satılabiliyor filo aracı oldukları için eğer düşünürseniz pm atın yardımcı olayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

hocam vakti zamanında bu forumda megane hb business 1,5 dci edc arayan bir arkadaş vardı oda yardım istemişti onada yardımcı olabileceğimi söyledim, sizede söylüyorum, bu donanım paketiyylee araçlar showroomda sergide olmuyor eğer stoklarda varsa en az 3 adet alım şartıyla satılabiliyor filo aracı oldukları için eğer düşünürseniz pm atın yardımcı olayım

Eyvallah sağolasın. Aracı çok samimi bir arkadaşım almayı düşünüyor, daha dün muhabbeti olmuştu.

Ankaradayız ama yakın illerden de gidip teslim alabiliriz. Arkadaş kesin kararını verirse size PM ile ulaşırım. Teşekkürler

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: enrique.xs

quote:

Eyvallah sağolasın. Aracı çok samimi bir arkadaşım almayı düşünüyor, daha dün muhabbeti olmuştu.

Ankaradayız ama yakın illerden de gidip teslim alabiliriz. Arkadaş kesin kararını verirse size PM ile ulaşırım. Teşekkürler

peki hocam siz kararınızı verin...

• quote:

Orijinalden alıntı: ARES007

Türkiye koşullarında çok küçük bir ilde yaşamadığınız sürece küçük motor ekonomik olmaz. Gerçek hayatta aurısın 1.3 megandan fazla yakabilir. Çünkü daha fazla gaza basmak gerekir.

Megane a kıyasla tek avantajı 6 vites olması.

Ayrıca 33 binlik megane alınabilcek en mantıklı araç. Çünkü tahminimce 1 yada 2 seneye yenisi çıkar. Onada 40 bin isterler. Bunlarıda ikinci elde 33 e satarlar. Bütün markalarda bu şekilde oldu.

33 bine araba almak isteyen birine 40 bin civarına satılan aracı önermek üstünede daha fazla yakması ihtimali olan araca 3 lt az yakar demek fanatikliktir. Herkes sizin arabanızı alamayabilir, istemeyedebilir. Alışın bunlara.

Birincisi aurisi 35 36 bine veriyorlar ve daha donanimli. 9 hava yastiğı vs. Ikincisi de iki motoru da biliyorum. Arada en az 2 litre oynar. Benim kullandiğim fluense 9 litrenin altina dusmezdi. §ehirici 10 11 litre olurdu. Sonucta eski bir motor,tüketimi fazla. Klima zaten

vasattı. Auris ise amaç zaten ekonomi. Tasarimi eskidi ama yine de daha mantikli bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

Orijinalden alıntı: TwinAir

quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

lpg uyumu nasıl arkadaşlar.

Renault firması LPG'yi desteklememektedir. Eğer taktırırsanız aracınız garanti kapsamı dışına alınır. Bu sebeple eğer renault tercih etmek ve lpg taktırmak isterseniz, garanti kapsamı henüz yeni bitmiş, ikinciel temiz araçlara yönelebilirsiniz.

Cok afedersin ama Toyota firması, Honda firması, X firması Y firması LPG yi destekliyor mu? Kendiliğinden LPG li bir araç seçmedikçe ya da servisin sıfır lpg takmadığı bütün araçlarda garanti biter diye düşünüyorum.

Honda firması artık LPG'li Civic satıyor .

Renault' da LPG'li clio satıyor. Hatta dacia'da da aynı olay mevcut...

LPG ile sıfıra yakın sorunla çalışan bir motorun çok fazla garantiye ihtiyacı yok. Opel/chevrolet alsanız belki lpg ve garanti meselesi düşünülebilir. Ama bu motor ve araç için gerek yok.

Zaten geriye kalan aksam için ise garanti devam ediyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vestigo

adam taş çatlasın 35 bin tl olan bir araba istiyor megane business düşünüyor hala çıkıp o boş koy 3 daha üst donanımlısını al diye gazel okuyanlar var. c sınıfı bir arabanın baz donanımıda pek boş olmaz, c sınıfı tutulan bir marka için 34 bin çok güzel bir fiyat emsalleriyle karşılaştırınca ama bu fiyata megane var mı acaba yoksa renault'un bir aldatmacası mı.. bana aldatmaca gibi geliyor, bussiness almaya gidersin yok derler extreme itelemeye çalışırlar. inşallah bulursun diyeyim.

Bu tarz bir olaya girişeceklerini zannetmiyorum, en kötü biraz beklersin araç gelir.

Daha önce 34.950 idi, şimdi 33.950ye indi fiyat.

fiyat gerçekten çok iyi, 30 lu rakamlar B sınıfı araç fiyatı.

Boş diyoruz da, araçta 4 Airbag, ABS, Direksiyondan kumandalı CD-mp3 çalar, 4 cam elektirkli vs birçok donanım var. o kadar da kötü değil yani

33000 gibi bir paraya sıfır, C sınıfı,1.6 motor 110 beygir bir araba şahane.Üstelik LPG uyumu da varmış.Arkadaşım araç bulunabiliyorsa şimdiden hayırlı olsun.

• Gayet de alınabilir... 1.6 motoru da aşağı yukarı diğer rakiplerine benzer yakıt tüketimine sahip. Hatta uzun yolda son derece ekonomik...
    O fiyata alınabilecek iyi bir seçenek. Eski demezseniz astra Classic de düşünebilirsiniz...
    Bu arada, megane 3 kullanicisiyim, 2009'da Türkiye'ye ilk gelen partiden aldım ve sorunsuz kullanmaya devam ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyattaki aracın yerine önerilen auris'i fiyatından ötürü ve megane'a göre motor hacminden dolayı önermeyi mantıksız buluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dentul -- 30 Kasım 2012; 2:10:10 >
  • Daha önce 1.2 80HP atmosferik araç kullandım. Tamam şehir içi ekonomik ve seri ama şehir dışı hele araba yüklü ve klima ihtiyacı varsa ayvayı dediniz demektir. İyi bilirim şehirdışında rampalara yaklaşırken iyice hızlanır, sonra rampaya girerken vitesi 4e atardım, 110 la rampaya girer 90 la çıkardım.

5 kuruş ekonomi yapmak için bu işkenceyi çekmeye değmez. Atmosferik (Turbosuz) küçük silindirli motorlara bu nedenle pek sıcak bakmıyorum. Auris C sınıfı bir araç, 1300 kg civarı bildiğim kadarıyla, o kasaya 1.33 motor hafif kalır. Ayrıca vergi avantajı da yok 0,03 cc nedeniyle. Bu nedenle 1.33 Auris kesinlikle düşünmüyorum. En ucuz Auris 1.6 da 47.000 TL.

Megane 1.6 110HP ve 151Nm tork'a sahip. Bence gayet yeterli ve performanslı bir motor. Auris 1.6 ile de arasında 13.000 TL var.

Bu nedenle Megane almak mantıklı diye düşünüyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?

• quote:

Daha önce 1.2 80HP atmosferik araç kullandım. Tamam şehir içi ekonomik ve seri ama şehir dışı hele araba yüklü ve klima ihtiyacı varsa ayvayı dediniz demektir. İyi bilirim şehirdışında rampalara yaklaşırken iyice hızlanır, sonra rampaya girerken vitesi 4e atardım, 110 la rampaya girer 90 la çıkardım.

5 kuruş ekonomi yapmak için bu işkenceyi çekmeye değmez. Atmosferik (Turbosuz) küçük silindirli motorlara bu nedenle pek sıcak bakmıyorum. Auris C sınıfı bir araç, 1300 kg civarı bildiğim kadarıyla, o kasaya 1.33 motor hafif kalır. Ayrıca vergi avantajı da yok 0,03 cc nedeniyle. Bu nedenle 1.33 Auris kesinlikle düşünmüyorum. En ucuz Auris 1.6 da 47.000 TL.

Megane 1.6 110HP ve 151Nm tork'a sahip. Bence gayet yeterli ve performanslı bir motor. Auris 1.6 ile de arasında 13.000 TL var.

Bu nedenle Megane almak mantıklı diye düşünüyorum, sizin fikirleriniz nelerdir?

Düşünce tarzınız güzel 33 bin liraya megane gerçekten güzel bir fırsat olmuş ki en boş donanım bile bence yeterli çok beklentisi olmayanlar için sonuçta c sınıfı ortalama bir araç

• yıllarca auris kullandım megane dci edc almak için sattım ancak megane almaya gittiğimde megane la 4 kişi uzun yolculuğa gitmenin arkadaki yolcular için işkence olduğu anladım vazgeçtim.gerek iç hacmi gerekse diğer etken faktörler olsun bence kıyaslama yaparken aurisi küçümsememek gereklidir...
  • Konu değişecek ama Renaultun web sitesinde otomatik vites BVA olarak gösterilirken insanlar oyakla bahsederken CVT yazıyorlar. CVT, BVA ya göre çok daha iyi bir vites. Acaba 2013 de artık CVT mi olacak meganlar?
  • iyi güzel de var mi peki?
    olmayan aracı nasıl alacaksınız

• quote:

Orijinalden alıntı: cotyara

Konu değişecek ama Renaultun web sitesinde otomatik vites BVA olarak gösterilirken insanlar oyakla bahsederken CVT yazıyorlar. CVT, BVA ya göre çok daha iyi bir vites. Acaba 2013 de artık CVT mi olacak meganlar?

+versiyon adları da değişecek

• Peki arkadaşlar megane manuel ya da otomatiğini tavsiye eder misiniz? orta donanım? Ödeme ve kredi yardımları güzel olursa almayı düşünüyorum. Bir de balon kredi olsa renaultta tadından yenmez.
  • mükemmel bi fırsat. bu arada 3000 ekle auris al deniliyor. 3000 az para mı?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.