Şimdi Ara

Megane III Business 1.6 110HP > 33.950 TL Alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
2
Favori
10.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence çok uygun ve mantıklı bir tercih. Yan hava yastığı olması iyi olmuş. ESP ve hız sabitleyici de olsa iyi olurdu ama bu fiyata vermezlerdi o zaman sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst

Bos donanimin adi neden business?

şirket aracı ve bu özelliler şirket aracı için yeterli ama bence donanım olarak zayıf kalmış biraz madem ikinci el düşünüyorsunuz temiz daha dolu aynı araçtan alabilirsiniz yada dizel megane 2 privellege falan
  • Renault un en meşur benzinli motoru.
    2000 den bu yana kullanılıyor. Birçok 1.4 motorlada aynı yakıyor.

Yakıtının neyinden şikayetçi olunacakmış?

Bu japon hayranlarını anlamıyorum. 5 senede türediler. İnsanları yalan yanlış bilgilerle dolduruyorlar.

http://www.toyota.com.tr/cars/new_cars/auris/index.tmex

Burda 1.33 aurısın karma tüketimine 6lt vermiş. Gerçek hayatta küçük motorların büyük motorları aratmadığı düşünülürse yakıt konusunda ancak dizel bir araç daha ekonomik olabilir. Piyasada az yakan benzinliler zaten lpg ye uygun değil.

Üstünede auris bundan daha pahalıdır.

• Mantıklı bir seçim olur.
  • Butceniz yeterli ise bir ust donanim alin derim

Lpg uyumu var bu motorun benim bildigim

İyi bir lpg kiti ile uzun sure binilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1905ARMADA

lpg uyumu nasıl arkadaşlar.

lpg açısından bi sıkıntı yok her türü lpg takılabilir
  • quote:

ben sedan versiyonunu kullandım, lovato taktırmıştım, 4 sene boyunca lpgden dolayı en ufak bir sorun yaşamamıştım
  • quote:

Renault firması LPG'yi desteklememektedir. Eğer taktırırsanız aracınız garanti kapsamı dışına alınır. Bu sebeple eğer renault tercih etmek ve lpg taktırmak isterseniz, garanti kapsamı henüz yeni bitmiş, ikinciel temiz araçlara yönelebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonpoL -- 29 Kasım 2012; 18:40:43 >
  • Fiyat güzel motor da duyduğuma göre LPGye uyumlu. Bence de alınır ama donanım çok az hocam .Kendi seçiminiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonpoL

quote:

Renault firması LPG'yi desteklememektedir. Eğer taktırırsanız aracınız garanti kapsamı dışına alınır. Bu sebeple eğer renault tercih etmek ve lpg taktırmak isterseniz, garanti kapsamı henüz yeni bitmiş, ikinciel temiz araçlara yönelebilirsiniz.

Cok afedersin ama Toyota firması, Honda firması, X firması Y firması LPG yi destekliyor mu? Kendiliğinden LPG li bir araç seçmedikçe ya da servisin sıfır lpg takmadığı bütün araçlarda garanti biter diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinAir

quote:

quote:

Cok afedersin ama Toyota firması, Honda firması, X firması Y firması LPG yi destekliyor mu? Kendiliğinden LPG li bir araç seçmedikçe ya da servisin sıfır lpg takmadığı bütün araçlarda garanti biter diye düşünüyorum.

LPG'yi seçenek olarak sunan bir firma değil Renault. Onu demek istedim. Sonuçta sıfır araca firmanın onaylamadığı şekilde lpg takılıp garanti kapsamı dışı ittirilirse, sıfır almanın manası kalmıyor :).

• quote:

33.950 Liste fiyatı. Muhakkak bir pazarlık payı da vardır bunun 33 e alınır diye tahmin ediyorum.

Motor neden vasat?
    Euro5, 16V, 110 HP, 151 Nm ortalama bir motor. Tüketim fabrika verileri de fena değil gibi?

Bana fiyatı çok makul geldi...

LPG uygulamasından sonra herhangi bir problem çıkıyor mu ?

Vasat, ortalama demek zaten

• quote:

quote:

quote:

Honda firması artık LPG'li Civic satıyor .

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

quote:

quote:

Hocam Honda LPG li araç satıyor da, araç 53.450 TL....

iki tane megane alırsın neredeyse o fiyata...

• bununla kıyaslayabilir misiniz
    donanımını özellikle
    oyak kamp:
    Yeni Megane HB Joy 1.6 16v CVT Otomatik 115 bg Baz 35.400

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 29 Kasım 2012; 20:32:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serhatcan007

quote:

quote:

quote:

Hocam Honda LPG li araç satıyor da, araç 53.450 TL....

iki tane megane alırsın neredeyse o fiyata...

Yok hocam fiyat kıyaslaması yapmıyorum , sadece firmanın aracına Lpg desteği verdiğini söylemek istedim . Zaten aracın sorunsuzluğuna inanmasa , Lpg desteği ve 5 yıl garanti vermezdi .

• bu insanların aklından zorumu var bazen düşünüyorum...

auris 1.33 ablamlarda var bildigin araba hantal... teyzeoglunun megane 1.4 daha seri...

şimdi karşılaştırsak

8,8 5,4 6,7 megane 3
    7,5 5,2 6,0 auris

arada at deve yok... bide motor farkıda var sonuçta...

öte yandan performans

13,1 auris
    11,7 megane 3

yani megane 3 ün benzinli motorunu neden bukadar abartıyorlar şaşıyorum sanırsın hitler motor...

abartıyorsunuz yalan söylüyorsunuz maşallah insanlarla gerçek veriler üzerinden konuşacağınıza hayallarinizi anlatıyorsunuz...

forum zaten aştı kendini adam arabaya binmez yorum yapar... kullanmaz yorum yapar... boş konuşanlar forumu oldu...
  • Megane 3 isteyene auris önermek
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

fiyat iyi ama motor çok kötü gerçekten. Bunun yerine 1.33 auris almak daha mantıklı. Kafadan 3litre az yakar bundan.

Megane 3 motoru neden çok kötü onu açıklayabilir misiniz?

1600cc ile 1330 cc nin vergisi aynı.

Ayrıca bildiğim kadarıyla küçük hacim turbosuz atmosferik motorlar, yüklenildiği zaman daha çok yakıyor..

Tüketimler...........AURIS................MEGANE
    Şehir içi.................7,5.....................8,8
    Şehir dışı................5,2....................5,4
    Karma....................6,0....................6,7

Megane 110 HP @ 6000rpm, 151 Nm @4250rpm, (0-100 11,7sn)
    Auris 99 HP @ 6000rpm, 128 Nm @ 3800rpm, (0-100, 13,1sn)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: commandx

fiyat iyi ama motor çok kötü gerçekten. Bunun yerine 1.33 auris almak daha mantıklı. Kafadan 3litre az yakar bundan.

Megane 3 motoru neden çok kötü onu açıklayabilir misiniz?

1600cc ile 1330 cc nin vergisi aynı.

Ayrıca bildiğim kadarıyla küçük hacim turbosuz atmosferik motorlar, yüklenildiği zaman daha çok yakıyor..

Tüketimler...........AURIS................MEGANE
    Şehir içi.................7,5.....................8,8
    Şehir dışı................5,2....................5,4
    Karma....................6,0....................6,7

Megane 110 HP @ 6000rpm, 151 Nm @4250rpm, (0-100 11,7sn)
    Auris 99 HP @ 6000rpm, 128 Nm @ 3800rpm, (0-100, 13,1sn)

Hocam tamamen tecrübelerime dayanarak yazdım. Megane tabii daha performanslı ama ekonomik değil. Auris hem daha donanımlı hem de ekonomik. Fabrika verilerine aldanmayın auris çok daha ekonomik.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.