Şimdi Ara

Megane III yerli & ithal

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar arasındaki fark olarak bıldğim yerlide cam tavan we km nın elektronık gosterge olmaması
    daha olmayan eksıklık we kullanıma yonelık yerlı uretımın bir eksiliği varmı ?

• Gündüz farının tesisatı ampulu herşeyi var fakat yazılımda eksikliği var
    koltuk altında gizli saklama yok
    2 cm (1 parmak ) daha yüksek
    Stepne dışarda (bu konuda kamyonete dahil benzetenler oldu :))))) )
    Lastik tamir seti yok
    Birde camlar otomatik kapanmıyor.(buda yazılım eksikliği olabiliri çünkü serviste bir eleman ağzından kaçırdı abi camlarda aktif sıkışma sensorleri var bu kapanmama olayı olmaması sadece yazılımdan çünkü bu sensor varsa senin camlarında tetikleyici bunun içinde gömülü falan diye birşey dedi onun yalancısıyım)

Başkada birşey yok.Kafanı bulandırma sakın yoksa arabandan soğursun.
  • Depoda yalıtım malzemesi yok , yerlilerde full'leyince bazen lakluk yapıyor ....
    FAbrikadan 0-100 ve max hız değerlerinde farklılık war (aynı motorda)
    Cam tavan yok yerlilerde , normal sunroof war ....
    Digital gösterge yerine analog mevcut....
    Otomatik açılma kapanma varmı yokmu bilmiyorum
  • bende sport tourer var. otomatik elfreni var sanırım buda yok yerlilerde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: selection&adaptation

bende sport tourer var. otomatik elfreni var sanırım buda yok yerlilerde.

sport tourer yerli yok zaten megane 3 hb için başlık.
  • İthaller 2 cm daha alçak, dijital hız kadranı, 4 cam tek dokunuşla açılıyor, gündüz farı var, lastik tamir kiti, stepne bagajda (yerlide saçma şekilde arabanın altında), karoser lazer kaynakla birleştirilmiş, lastikler 55 yanak (yerlide 60), camlar açıkken aracı kilitlediğinizde camlar kapanıyor, döşemeleri ve konsolu daha kaliteli..

+ Yalıtımı daha iyi ithallerin,yol sesi daha az alıyor ve depoda ses engelleyici yalıtım malzemesi var mazot sağa sola giderken ses yapmasın diye. Yerlilerde duyuyosunuz sesi

ithallerde 0-100 = 10.9 sn max hız = 190
    yerli üretimlerde 0-100= 11.4 sn max.hız = 185

bunları öğrendikten sonra sıfır km yerli megane 3 almaktan vazgeçtim, gittim 2010 model 2. el ithal megane dynamik aldım.. çok memnunum... aldığım araba bir de PP paketli çıktı şansıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 26 Kasım 2010; 20:18:38 >

• Lastik tamir kiti nedir arkadaşlar benim araç ithal ama nedense hiç dikkat etmedim o olaya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arabayi almakdan vazgectim bunlari duyunca full 105 dci privilge alicaktim 46 ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.