Şimdi Ara

Megane IV Farklı Ebatta Kışlık Lastik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnterneti talan etmeme rağmen gerekli bilgiyi bulamadım. 1.5 dci EDC icin aracıma kışlık lastik alacağım. Orijinal ebat olan 205 50 17 almak istemiyorum. Hem fiyat, hem bulunabilirlik hem de farklı araçlarda uyumluluk konusunda daha iyi gözüken 225 45 17 almak istiyorum. İnternetteki lastik karşılaştırma araçlarına göre yüzde 0.4 fark var ikisinin çap değeri arasında. Önerilen değerin yüzde 3 olduğunu düşünürsek iyi bir durumda diye düşünüyorum ancak yine de emin olamadım. Böyle bir şey deneyen var mı? Araç garanti dışı bırakılır mı?
    Ek olarak servisten bilgi almayı denediğimde normalde bir sorun olmayacağı ancak yeni meganelarda bir aracın farklı lastik kullanımı sonrası EDC hatası verdiği söylendi. Bana çok mantıksız geldi ama emin olamadım. Tecrübesi veya bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

• Aracın kapı içinde kullanabileceğin ölçüler yazmıyor mu? Renolarda genelde şoför kapısının içinde yazar.
  • Merhaba farklı ebat kışlıkları taktirdiniz mi? Herhangibir sıkıntı oldu mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baya geç oldu. Taktırmadım özellikle basınç sensörü ile ilgili sorun olabileceği endişesin ile.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.