Şimdi Ara

megane ll sedan yada hatback triptonıc vites e lpg !!!yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm kolay gelsin 2004 megane (/triptonıc) hatback yada sedan arac almayı düşünüyorum,alan arkadaşlardan yakıt ve performans hakkında görüşlerini bekliyorum ş.içi yakıt tüketimi ne kadar yakar acaba????*bilgi verirseniz sevinirim.

• aracın 2005 modelı bende var benzıncıye ugramakdan anam agladı artık kesınlıkle tercıh edılmemesı gereken bır arac.115hp ama 90hp gıbı araba olu hıc ıyı kacmıyor otomatık oldugu ıcın wıtes degısımlerınde sacmayalabılıyor,tıptronıcde kullansanda farketmıo gec gecebılıo.aracın yazdıgı ort. deger 10lt/100km ancak bunun %90ı sehırıcı ve sole solıyım 10lt yaksa ıyı derdım ben hıc mı hıc ınanmıyorum yol bılgısayarına,arkadasım alacaksan kesınlıkle alma parana yazık ama tup takıcam dıyorsun takarsan yolsa ladalar alır anahtarını o derece yanı
  • benzin ile lpg arasında performans olarak hiç fark yok ... istersen ayarlarıyla oynayıp performanısını arttırabiliriz.
    güç arıyorsan megane araba değil ki
    ayrıca lpg sisteminin vitesle hiç bir bağlantısı yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: sermen_34

slm kolay gelsin 2004 megane (/triptonıc) hatback yada sedan arac almayı düşünüyorum,alan arkadaşlardan yakıt ve performans hakkında görüşlerini bekliyorum ş.içi yakıt tüketimi ne kadar yakar acaba????*bilgi verirseniz sevinirim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.