Şimdi Ara

megane marş basmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
9.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar megane coupe aracımı park ettım 2 saat sonra geldiğimde marşta tık yok en ufak bir ses yok onun dışında herşey normal ışıklar fılan. marş motorunun bozulması dışında ne olmuş olabilir?

• Farlar açıkken marşa basdığınızda farlarda kısılma(neredeyse sönecek kadar) oluyor mu?
  • Kaputu aç, akünün üzerinde bir göz var, yeşil ise marj bozuk, siyah ise akün bitmiştir.
  • usta geldi marş motoruna vururken marş bastırdı ve araba dırek çalıştı sonra içindeki kömürünü filan değişti sorun kalmadı
  • aracım megane 2 2006 1.6. marş basmamasından çok çektiğim ve sorunu geç çözdüğüm için başkası daha çabuk çözsün diye sorunu ve çözümü yazayım.
    arabanın soğuk yada sıcak, havanın soğuk yada sıcak olması farketmeksizin, araç marşa bastığımda motor çalışmıyordu. marşa bastığımda tık sesinden başka ses gelmiyordu yani marşa hiç basmıyordu, çalıştığındada sorunsuz çalışıyordu(zaten marşa basıp motor çalışmadığında aklıma ilk krank sensörü arızası gelir). bazen 10 15 20 kez kadar denemem gerekiyordu çalışması için ona rağmen 2 kez hiç çalışmadı ve ustaya götürdüm her götürdüğümde çalıştı araç ve ustalar araçta sorun yok çalışıyor çalışmadığında gel bakalım dediler ve geri döndüm. aracın göstergeleri düzgün olduğundan ve elektrikçi çağırıp aküye baltırdığımdan akü sorununu eledim. direksiyon boşaldığından onuda eledim. araç çalıştığında çoğunkukla hemen çalıştığından marş kömürü bitmesinide eledim. geri vites lambasının müşürü bozulmuştu belki ondandır dedim onu yaptırdım yine devam etti sorun. yakıt pompası olabilir ayrıca aracın beyni değişecek masraf 3.000 lira falan çıkabilir diyende oldu. aradan geçen 2 ay gibi sürenin sonunda yine 2 gün sabah akşam denememe rağmen çalışmayınca aracı ittirip çalıştırarak elektrikçiye götürdüm ki daha önce 2 marş motoru ustasına götürmüştüm ve marş basıyor sorun yok demişlerdi. elektrikçiye gittiğimde araç yine her marşa basıldığında çalıştı. ben ona rağmen usta sökelim marşa bakalım marş sorunlu sen bakma çalıştığında ya biyerde temassızlık var ya marş otomatiği yada sigortada sorun var dedim. 150 lira işçilik alırım parçada ne değişirse dedi. iyi dedim söktü baktı sorun marş otomatiğiymiş. 200 lirada parçaya aldı 350 liraya sorunu çözdüm. şimdi durup durup marşa basıyorum hala inananamıyorum olduğuna. o kadar can sıkan bişey çünkü aracın ne zaman çalışıp ne zaman çalışmayacağı hiç belli olmuyor. merak edenler izmir 6. sanayide yaptırdım. dükkanın adını bilmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.