Şimdi Ara

megane privilage????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • megane privilage 1.5 dci 100 bg stil paket : 41500 ytl

toyota corolla 1.4 d4d elegant : 43000 ytl

meganın corollaya göre xenon far , hız sabitleme , anahtarsız çalıstırma ve 1500 ytl gibi avantajları var

siz olsanız hangisini neden alırdınız. biz bi türlü karar veremedik. megane çok cezbedici hem fiyat hem donanım olarak ve meganı belki daga ucuza alma olasılığımız var corolla en fazla 42000 e düsüyor.

• megane'nin hem dış görünüşü daha güzel bence hemde donanım olarak corolladan daha iyi.bence megane

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AR_159 -- 30 Ekim 2007; 13:18:36 >
  • bende olsam sırf tipi ve donanımları için alırdım ha motoruda var tabii
  • Ben olsam burda motor ömrünü göz önünde bulundururum dizel araç alan kişiler çoğunlukla 1 senede 70 bin km'yi yapan kişiler oluyor o yüzden motor ömrünü düşünerek toyota diyoruö...
  • Toyota dizel motorlarda yeni bunu nasıl sölediniz anlamadım Renault bence her yönden ağır basıyor konfor, performans ,yol tutuş vs..
  • renault dizel motorlarda üst seviyede bir marka.bunun yanında tasarım,donanım,fiyat,performans,yol tutuş gibi konularda çok daha önde bence
  • Benim tercihim meganeden yana olurdu konfor,donanım,yol tutuş açısından daha iyi ve motoru 10 beygir ve 10nm daha güçlü benim tercihim meganeden yana olurdu.
  • ben olsam tercihimi meganeden yana kullanirim
  • bence sağlamlık sorunsuzluk ve kalite farkı ile TOYOTA
  • tabi ki megane.
    fiyatlar inanilmaz dusmus, bu firsati kacirma bence. senin dedigin fiyata ben expression+comfort paketi almistim...
  • zaten sinir oldum konfor paketi kaldırmıslar. onun yerine plus paket var artık ve hız sabitleme ve park sensörlerini yok. 600 ytl için bunu yapıyorlar.
    expresson 1.5 80 bg plus paketi 36800 e bırakıyorlar. fiyat iyi ama hız sabitlemenin kaldırılmasına uyuz oldum ya. ayriyetten

expresson 1.5 100 bg plus paketi 38500

privilage 1.5 100 bg 40000

privilage 1.5 100 bg sitil paket 41500 bu fiyatlar takas indirimli fiyatlar. biraz daga pazarlık olur bence

birde otomatik dizel var

expresson 1.5 100 bg plus paketi bva : 40500 e geliyor sizce bu araç çok yakarmı kullanan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karamel -- 31 Ekim 2007; 12:12:09 >
  • Ben olsam Megane alırdım.

Ayrıca paramda varsa SuperChips uygulatırdım.
    Turbolu araçlarda %35 beygir ve tork artışı sağlıyormuş.
  • megane tabiki
  • Bence megane çok iyi bi tercih hem fiyat açısından hemde donanım açısından çok iyi otomotik vitesi düşünürsende yakıt tüketimi farkı fazla olmadığını biliyorum.
  • 2006 megane privilage sahibiyiz.full donanımlı bir araç.1.5 motoruna göre oldukça seri bir araç belki şaka gibi gelicektir ama gazı köklediginizde aracın önü kalkıyor bunu görebiliyorsunuz yakıtına zaten diyecek yoktur sedan araçların içinde en az yakanlardan.Görünüş olarakta albenisi corollaya göre daha iyi olan bi araç.
  • tabikide megane corollada lafmı
  • Bende megane derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.