Şimdi Ara

Doblo Combi Elegance - Urban - Premio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
11.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 50 bine C segmenti sedan öncelikli olmak üzere geniş bagajlı bir otomobil almak için çıktığımız yolda bütçenin 45 altına inmesi ve bazı nedenlerden dolayı her gün fikir değiştirerek Doblo alma kararını vermeye yaklaşmış bulunuyoruz. Bu arada banka finansmanı ile alacağımız için 2012 model üzeri almak zorunda olduğumuzu hatırlatayım.

Bir kaç gündür Doblo motor ve özelliklerini araştırıyorum. Anladığım kadarı ile yeni kasa Doblo ilk çıktığında (donanım seviyesi sırasına göre) Comfort, Safeline, Elegance ve Premio donanım isimleri ile çıkmış. Ama bundan emin değilim. 2013 itibari ile Elegance yerine Urban, Premio yerine de Premio Black isimleri verilmiş sanırım. Bütçemizin 2012 - 2013'e anca yeteceğini tahmin ettiğim için makyajlı kasa donanımlarına girmiyorum.

Şimdi bizim almak istediğimiz en düşük donanım paketleri arka camların otomatik olması ilk neden olmak üzere Elegance veya Urban. Burada sormak istediğim 2012'de bu isim değişiklikleri esnasında donanım ve teknik özelliklerde de değişiklik oldu mu? "Bi-link tam bağımsız, helezon yay ve denge çubuğu" arka süspansiyonlara ait bu özellik 2012 ve öncekilerde de var mı?

Sizce 2012 1,6 Elegance'a veya 2013 Urban'a en fazla ne kadar verilir? Hatta 1,3 bile düşünebiliriz. Onları da söyleyebilirsiniz.

Doblo'ların kronik problemleri var mıdır? Varsa nelerdir?

Bilgi ve önerilerinizi talep ediyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doblo Combi Elegance, Urban ve Premio Arasındaki Farklar

Fiat Doblo Combi, sunduğu üç farklı paket seçeneğiyle dikkat çekmektedir: Elegance, Urban ve Premio. Bu paketler, özellik ve donanım bakımından birbirlerinden ayrılmaktadır.

Doblo Elegance ile Premium Arasındaki Fark: Doblo Elegance, giriş seviyesi bir pakettir ve temel özellikleri sunar. Premio ise en üst düzey pakettir ve daha gelişmiş özellikler ve konfor öğeleriyle donatılmıştır. Premio paketinde, Elegance paketinde bulunmayan elektrikli katlanır aynalar, otomatik klima ve deri direksiyon gibi özellikler yer almaktadır.

Doblo Urban ile Premio Arasındaki Fark: Doblo Urban, Elegance ve Premio paketleri arasında yer alan orta seviye bir pakettir. Elegance paketine göre, Urban paketinde USB girişi, Bluetooth bağlantısı ve elektrikli camlar gibi ek özellikler bulunmaktadır. Premio paketine göre ise Urban paketinde deri direksiyon ve otomatik klima gibi bazı özellikler eksiktir.

Fiat Doblo Paket Sıralaması: Fiat Doblo Combi paket sıralaması şu şekildedir:

• Elegance
    • Urban
    • Premio

Doblo Urban ile Safeline Arasındaki Fark: Doblo Safeline, Doblo Combi'nin ticari amaçlı kullanımı için tasarlanmış bir versiyonudur. Urban paketine benzer özelliklere sahip olsa da, Safeline versiyonunda yolcu koltukları yerine bir yük bölmesi bulunmaktadır.

2012 Fiat Doblo 1.3 Multijet Elegance Yorumları: 2012 Fiat Doblo 1.3 Multijet Elegance modeli, kullanıcılar tarafından genellikle yakıt verimliliği, geniş iç hacmi ve pratikliği ile övülmektedir. Bununla birlikte, bazı kullanıcılar sert süspansiyon ve gürültülü kabin gibi dezavantajlardan bahsetmektedir.

Doblo Modelleri Arasındaki Farklar: Doblo Elegance, Urban ve Premio modelleri, özellik ve donanım bakımından farklılık göstermektedir. Elegance giriş seviyesi bir paketken, Premio en üst düzey pakettir. Urban ise bu ikisi arasında orta seviye bir paket olarak yer almaktadır. Doblo Safeline ise ticari amaçlı kullanıma yönelik bir versiyondur.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Doblo kullanıcısıyız memnunuz da. Ama siz modeli düşük de olsa güvenlikli araba tercih edin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Smartyy kullanıcısına yanıt
    Düşük model üzmeyecek araba bulmak biraz zor gibi. Donanım/düşük km/fiyat olarak minivanlar bana avantajlı geliyor.
  • 45 civarı 2012 premio bulursun temiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aveo Sedan baktınız mı hiç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • orktas O kullanıcısına yanıt
    Aveo önermeyin. Zira çarpışma testleri hiç iç açıcı değil. 45 bine 150.000km civarı mondeo alınır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 Doblo 1,3 mjet easy sahibiyim.Doblonun kronik sorun ön takozların bozulmasıdır.Direksiyonu çeviririken lak luk ses gelir.Serviste değiştirttim tanesi 70 Tl 2 tane değişiyor.Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum ama ben istanbulda 6,5 7 lt arası geziyorum.Basarsan 7,5 lt yi görüyor.1,6 çok yakabilir.Bakımları 1,3 ün daha uygundur.Bir de 1,6 lar triger kayışlıdır.5 senede bir değişir diye biliyorum.1,3 lerde triger zincirlidir.Değişimi 180 000 km lerde falan yapılıyor biliyorum.Bir de doblo almayı düşünüyorsan teamdoblo sitesindende bilgi alabilirsin. 45 bin bütçe varsa 2015 1,3 mjet safeline almanı öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YENİ CLIO SPORT TOURER
    12 yıl önce açıldı
    Megane Joy Comfort
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Yeni kasası olan model en güvenli araçlardan biridir o fiyata alınabilecek, eski kasaları için durum vahim ancak. Arkadaşın bütçesine yeni kasa aveo alınabiliyor ve 8 hava yastığı standart olarak sunuluyor.

www.euroncap.com
    Resmi Chevrolet Aveo 2011 güvenli derecelendirme sonuçları
    https://www.euroncap.com/tr/results/chevrolet/aveo/10959

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orktas -- 23 Ekim 2017; 14:0:11 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok araştırmasam da Cruze bile bulunabilir aslında. Chevroletlerin hepsi f/p ürünü belkide.

Doblo'nun büyüklüğü gerçekten beni çok etkiliyor. O yüzden ilk üzerine yoğunlaşacağım araç Doblo. Kangoo'nun da Extreme, Chrome Edition, Privilege gibi bazı donanımları da fena değil gibi ama öncelik Doblo'da.
  • Olabilir elbet. 2015 Safeline 2013 Urban gibi. Tek tük bütçemize uygun ilanlar var. Tabi 1,6 önceliğim olduğu için 2013 Urban bir adım yakın bana. Dediğiniz gibi tiriger yerine zincir olması 1,3'ün avantajı sayılabilir.

Ankara'da oturuyorum belki biraz daha az yakar burada.

Team Doblo önerisi için de teşekkür ederim.
  • Hala alamadık forumdaşlar.

Sizce şehir dışından araç alınır mı? Gittiğimiz yerde ne yapabiliriz? Arabayı nasıl kontrol edebilir veya ettirebiliriz?

www.arabam.com
    FİAT DOBLO Doblo Combi 1.6 Multijet Elegance İkinci El Minivan & Panelvan Fiyatlar Listeleri | arabam.com
    https://www.arabam.com/ilan/sahibinden-satilik-fiat-doblo-combi-1-6-multijet-elegance/bomba-55000km-2012-fiat-doblo/7799672
    Eğer bahsettiği gibi ise fiyatı iyi gibi.

Bir tane de Antalya Birmot'ta var 2012 1,6 Elegance. Bana en son 40,250 dediler. 44 bin km'de.

2 Doblo da uygun gibi geliyor bana. 2013 1,6 urbana direk 45 bin yazıyorlar. Halbuki elegancetan tek fazlası alaşımlı jant. O kadar araştırdım başka fark bulamadım.
    Yukarıda size sormuştum bi-link arka süspansiyon eleganceta var mı diye. Bulabildiğim bilgilere göre o da var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.