Şimdi Ara

Comfort egea

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• egeanın comfort donanımı mı varmış? valla ilk defa duydum. 1.6 e-torq motorlu aisin şanzımanlı olanı diyorsanız lpg ile binilir. urban plus donanımı yeterlidir.
  • İyidir sadece dizel otomatiklerde olan paket olarak geçer. Urbanın altında yer alıyor. İçinde dijital klima , hız sabitleme (adaptif değil) , krom detaylar var , deri direksiyon temel istenilecek şeyleri barındırıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel otomatiklerde easy ve urban arasında şirketler için çıkmış bir donanım paketidir ilk sahibi önemli

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eh be Huguli bir araba alamadın bak fiyatlar uçuyor gidiyor
  • Şanzımanının sorun çıkarma ihtimali var çok sağlam değildir, bence onu alacağınıza urban plus veya lounge plus e-torq otomatik alın hem sağlam hem lpg li yine aynı ekonomiyi sağlar. Tek kaybınız performans olur. Kabin kalitesi çok daha iyidir diğer paketlerin. Hatta eğer mümkünse sedan değil de hb veya sw alın. Çünkü sedanlar daha çok filo amaçlı üretilirken hb ve sw avrupai amaçlı üretilmektedir. Amortisörleri daha kalitelidir mesela. Yalıtımı da daha iyidir. Bir fabrikada çalışan kişinin dediğine göre(ben de bir forumda okumuştum kesin bilgi değil) tamponlarındaki darbe emiciler bile farklıymış.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Megane Joy Comfort
    3 yıl önce açıldı
    Egea&Focus
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.