Şimdi Ara

Egea&Focus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yıgıdo5858 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 650-670 civarı bütçe ile 2012-13 1.6 dizel Focus mu yoksa 2016-17 model civarı 1.3 mjet egea mı mantıklı ?

İkisininde aşağı yukarı km aynı fakat arada yaş farkı oluyor. Focus elbette daha iyi araç ama yaş yönünden düşündürücü. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bahsettiğin 2013 focus dizele sahibim.egea da bindim.egea nedense teneke gibi geldi.focus daha tok ve güven verici.dizelde yakıt ortalamam 5.5 - 6 lt yi asla geçmedi.

• Yol tutuş ve direksiyon hissi hariç her konuda egea önde

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Yav he he

• Gerçek kullanıcı yorumlarından şaşmayın hocam
    https://forum.donanimhaber.com/ford-focusumu-satip-fiat-egea-aldim--155569663

https://forum.donanimhaber.com/egea-satip-civic-almak--156268681#156296526

• Kasa olarak focus egeaya karşı çok üstün,

bunun yanı sıra focustaki 1.6 tdci motor egeadaki 1.3 multijet motora göre hem çok daha performanslı hem de yakıtı daha azdır,

1.3 multijetin şanzıman oranları berbat, focusun şanzıman oranları iyi,

Ayrıca focus 6 ileri egea 5 ileri

• blueSKYLINE kullanıcısına yanıt

Arkadaşlarım focusun daha kaliteli bir araba olduğuna hem fikiriz lakin focusun daha yaşlı olması canımı sıkıyor buna rağmen ne düşünüyorsunuz diye sordum daha çok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Civic vs Octavia
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3-4 yaş için egea tercih etmek biraz mantıksız geliyor bana. Baktığınız egea 2021 ve üstü olsaydı egea derdim. 16-17'lerin de epey ekmeği yenmiştir diye düşünüyorum ama tabi temizleri de denk getirilebilir ama fiyat olarak 2020 civarına çıkar temizleri muhtemelen.

• canocan_07 kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum sıfır ya da sıfıra yakın olsa neyse ama 3 yıl için değmez.

• Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.

• 1.6 egea

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

0 km 1.4 egea alınıyor bu paraya 🤨

• Piyasa olsun çabuk satılsın daha çok degerlensin diyorsan Egea biraz daha güvenli az daha kaliteli olsun diyorsan focus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2013 Focus satıp 2017 Egea aldım. İkisi de 1.6 bence fark yok. Egea daha modern ve daha donanımlı adaptif cc far yağmur sensörü gündüz ledi vs daha çağa uygun. Focus biraz eski yüzlü.

• FurkanEmir411 F kullanıcısına yanıt

Sen bi 3 5 ay geriden geliyosun sanırım hocam,

ya da insanların bayiden 850 900 e çıkardığı araçları 700 e vereceğini düşünüyorsunEgea&Focus 

O malum sitedeki ilanlardan bahsediyorsan hepsinin üstüne 150 200 belki de daha fazla yaz, liste fiyatı mevzusu yüzünden öyle yazıyorlar o fiyata vermiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blueSKYLINE -- 17 Temmuz 2023; 0:38:31 >

150 200 daha fazla kimse isteyemez, 800e kim napsın 1.4 boş paket egeayı? 2023 olarak filtrelediğimde bunlar çıkıyor en basitinden, 2022 olsun 10-15 bin km de olsun dersen zibil gibi araba var. 720 730un Üstüne zaten satamazlar gider egea cross alır herkes, mantık dışı olur fiyatlandırma

Egea&Focus

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.