Bildirim
Megane RXT,RXİ dönüşümleri sorunlu mu?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Renault Megane I RXT aracı olup, dönüşüm yaptıranlar lütfen yazsınlar... Hangi marka ve sorunları varsa nelerdir ???
quote:
Orjinalden alıntı: sultanzade
Değerli arkadaşlar,
Renault Megane RXT ve RXİ serisi araçlarda sıralı LPG dönüşümlerinde çok sorun yaşanığı söyleniyor. Bu konuda bilgi ve tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
Teşekkürler...
-
Sizin aracınız fullgroup olduğu için LPG uygulaması noktasında yüksek teknoloji ile üretilmiş ürünler karsısında geri kalmış oluyor.
Ancak fullgroup araçlara uygulanan sistemlerde var biraz araştırın bana göre.
Araştırmaya BRC bayilerinden başlayabilirsiniz. BRAVO marka ürün fullgroup araçlarda başarı ile uygulanabilmektedir.
Ancak yıllık yaptığınız km. ile orantılı olarak mikserli sistem de taktırabilirsiniz. Sizin aracınızda mikserli sistemler başarılı bir şekilde kullanılabilmektedir.
Sorunuz çok eksik olduğu için yanıt alamamışsınız :)
Ben bukadar bilgi vereyim, sanırım size yeterli olmuştur. -
Sayın Faruk sevgili,
Öncelikle sorumu cevaplama nezaketinizden ve ilginizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Ancak anlamadakta güçlük çektiğim iki husus var;
1- Fullgroup araçlar (Bendeki RXT= 1.6 cc / 16 Valve) neden yüksek teknoloji ürünler karşısında geri kalmış oluyor? Motor yapıları 2008-2009 model araçlarla aynı sistem (püskürtmeli çok noktalı enjeksiyon) değil mi?
2- Mikserli sistem dediğiniz tam olarak nedir? Sıralı sistem'den farkı nedir? açıklarsanız memnun olurum.
Saygılar... -
@sultanzade
Rica ederim elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz :)
''Sorunuz eksik'' Deyişimden kastımda buydu işte, Şuan projelerimiz içinde 800 adet varyant var ve siz kullanıcılar evde otururken bile motorunuzu hatırlayabileceğimizi düşünüyorsunuz :)
Ben ''Sorunlu araçlarmış'' yazısından yola çıkarak sizin motorunuzu 8 valfli zannettiğim için mikserli sistemi önerdim :(
Mikserli sistem dediğimiz eski klâsik LPG sistemidir.
Sonuç olarak sizin aracınıza sıralı sistemden başkasını tavsiye edemiyorum . Sıralı sistemlerde hiç bir sorun yaşamazsınız.
Bursada
Tomurcuk oto (OTOKOOP) ta
Net otogaz (OTOSANSİT) te
İkiside bayiimizdir, aracınızı güvenle teslim edebilirsiniz. Selamlarımı iletiniz lütfen :)
BURSA NETOTO OTOGAZ Küçük san. sit. 5. Blok No:7 0 224 441 79 04 0 224 443 07 15 MESUT İPEKÇİ
BURSA TOMURCUK OTO SERVİS LTD. ŞTİ.
Beşevler Küçük San.Sit.17/A Blok No:1
Nilüfer
0 224 441 12 41 0 224 441 75 07 İRFAN YÖNEL
BURSA TOMURCUK OTO SERVİS LTD. ŞTİ. - Şube
İzmir çevre yolu girişi Yeni oto merkezi
104. blok No:18 Osmangazi
0 224 211 09 11 0 224 211 50 10 İRFAN YÖNEL
-
Çok teşekkür ederim. Müstefid oldum. Saygılar... -
Bende rxt donanımlı değil ama aynı motora sahip rte donanımlı megane var ve üzerinde brc sıralı sistem lpg var.sorunsuz biniyorum çok şükür.Benim depo 26 litre gaz alıyor ve şehiriçi 270 ile 300 km arası gidiyorum. -
quote:
Orjinalden alıntı: sultanzade
Değerli arkadaşlar,
Renault Megane RXT ve RXİ serisi araçlarda sıralı LPG dönüşümlerinde çok sorun yaşanığı söyleniyor. Bu konuda bilgi ve tecrübelerini paylaşmak isteyen var mı?
Teşekkürler...
bu araçlara sorunsuz sıralı montaj yapıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uysalotogaz -- 11 Haziran 2009; 0:18:10 > -
Herkese teşekkürler, bir parça rahatladım gibi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X