Bildirim
megane sport tourer vs scenic
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Aynı kararsızlıktayım hangisini alsam diye?
Fikriniz var mı arkadaşlar ne dersiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: sarhosbulasikteli
Aynı kararsızlıktayım hangisini alsam diye?
Fikriniz var mı arkadaşlar ne dersiniz?
Eski bir Grand Scenic kullanıcısı olarak kesinlikle Scenic diyeceğim de bende bakıyorum ama 2014 te gelmemiş 2013 lere hatta 2012 lere gereksiz paralar isteniyor,2015 geleceği yok bu işte bir mantıksızlık var ama çözemedim.Kullanmak için kesinlikle iyi arabadır ikinci eli iyi değildir ben sattığıma pişman oldum doğrusu ama bir tane temiz mantıklı fiyata satanda görmedim.Bakacağız bakalım benim acelem yok. -
Aynen bende Scenic ile test sürüşü yaptıktan sonra kesinlikle scenic'te karar verdim.
2015 modellerinde R-link eklenerek gelecekmiş en dolu paketine 87 bin fiyat verdiler. Şimdi alıp bir sene sonra ödemeler başlıyor
vallahi aklımı çelmedi değil :) -
Scenic megan dan daha üst versiyondur.. -
quote:
Aynen bende Scenic ile test sürüşü yaptıktan sonra kesinlikle scenic'te karar verdim.
2015 modellerinde R-link eklenerek gelecekmiş en dolu paketine 87 bin fiyat verdiler. Şimdi alıp bir sene sonra ödemeler başlıyor
vallahi aklımı çelmedi değil :)
Fiyat 2015 model full full için oldukça iyi bu da gösteriyor piyasa yavaşlarsa o fiyat 82 lere kadar gidebilir gibi tabiiki dediğiniz gibi ödemeli,peşinde dahada inebilirler o zaman.Malum EUR için parite de 1.0=1.0 ın altı teleffuz ediliyor,bu da şu an verilen fiyata göre %10,%12 daha altını gerektirir.
Dediğim gibi benim acelem yok bakacağız ama durum böyle ise şu anda 2012 ve 2013 lere 67-77 aralığında para isteyenler bakalım o zaman ne yapacaklar. -
quote:
Orijinalden alıntı: derin07
quote:
vallahi aklımı çelmedi değil :)
Fiyat 2015 model full full için oldukça iyi bu da gösteriyor piyasa yavaşlarsa o fiyat 82 lere kadar gidebilir gibi tabiiki dediğiniz gibi ödemeli,peşinde dahada inebilirler o zaman.Malum EUR için parite de 1.0=1.0 ın altı teleffuz ediliyor,bu da şu an verilen fiyata göre %10,%12 daha altını gerektirir.
Dediğim gibi benim acelem yok bakacağız ama durum böyle ise şu anda 2012 ve 2013 lere 67-77 aralığında para isteyenler bakalım o zaman ne yapacaklar.
Almaya çok yakındım ancak Renault kadjar çok aklıma takıldı :) r-link 2 ile beraber gelecek ve tahmini giriş fiyatı 65-70bin olacağı söyleniyor dizel otomatik de dolu paketde 90bini geçmez diye tahmin ediyorum. O yüzden ben kadjar çıkışını bekleyeceğim arabayı kanlı canlı bir göreyim, satışına haziran temmuz gibi başlanacağı söyleniyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- megane 4 teyp resetleme
- megane 4 en çok tutulan modeli hangisi
- renault koleos 2.0 dci kronik sorunlar
- renault teyp kodu alma
- fluence 1.6 benzinli yorumları
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- renault clio 2022 fiyat listesi
- renault clio fiyat listesi
- renault trafic 5+1 sıfır fiyatları
- yeni renault master
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X