Şimdi Ara

Megane2 Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 5 ay önce bir Megane2 Dinamik Full+full aldık.
    arabada birkaç sorun var yardım ederseniz çok sevinirim
    1-)SunroofA alltan kuvvet uygulamayınca açılmıyor. Küt diye ses geliyor ve yuvaya tekrar itiyor.
    2-) Sınırlayıcı ve Limitleyici çalışmıyor.Duğmeye basınca lımıtleyıcı ekranı acılıyor dıreksıyondakı dugmelere basınca etkı wermıyor.
    3-)Arka Camlar Açılmıyor.Ön şofordende arkadakı dugmelerdende. Aldıgımız adam iptal ettirdim filan dedi.
    Acaba Motordan veya sıgortadan ıptal edildimi biz açabılırmıyız?
    yardım edenlere sımdıden tesekkurler

• ya 50 kişi okumuş yokmu bılen cevaplayacak kişi
  • Gercekten megane 2 alırken dikkat etmek gerekiyor. Neyse olan olmuş artık. Sunroof motoru arizalanmadan servise göster bence. Kızaklarda veya pabuçlarda sorun olabilir. Hız sabitleyici düğmelerinde sorun var gibi görünüyor. Tanesi 250 lira ve çıkması yok. Arka camların işi digerlerine göre basit.
  • 1-)SunroofA alltan kuvvet uygulamayınca açılmıyor. Küt diye ses geliyor ve yuvaya tekrar itiyor.

Muhtemelen sorun kızaklarda yada pabuçlarındadır.İlk hareketi aldığına göre motorda yada elektrik sisteminde problem olmaması gerekir.Öncelikle kıştan çıktık güzel bir temizlik yapman lazım kızaklar falan tamamen toz ve çamur dolmuştur hatta.

2-)Sınırlayıcı ve Limitleyici çalışmıyor.Duğmeye basınca lımıtleyıcı ekranı acılıyor dıreksıyondakı dugmelere basınca etkı wermıyor.

Direksiyon döner kontaktör sorunu olabilir yani kabloları kopmuş olabilir.Airbag arızası veriyormu ?

3-)Arka Camlar Açılmıyor.Ön şofordende arkadakı dugmelerdende. Aldıgımız adam iptal ettirdim filan dedi.
    Acaba Motordan veya sıgortadan ıptal edildimi biz açabılırmıyız?
    yardım edenlere sımdıden tesekkurler

Bağlantı şeması hakkında bilgim tam yok ama sanırım elektrikçi halledecebilektir bu konuyu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.