Şimdi Ara

megane2 ye lpg taktırmak istiyorum, deneyen yada yorum yapmak isteyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar megane 2 ye lpg taktırmak istiyorum. yeni sistemlerde performan kaybı olmadıgı söyleniyor. deneyen yada bir lpg markası tavsiyesi olanlardan fikir almak istiyorum..

• BİZ MONTAJ YAPTIK GAYET
    İYİ ÇALIŞIYO SİSTEM MİLANO KULLANDIK.

GÖLCÜK DENİZ ÜSSÜNDEN ASTSUBAY ARKADAŞ MEMLEKETİNİ GEZDİ GELDİ ORTALAMA 600 KM YOL YAPTI HALA KULLANIYOR.

SENDE BENZİN PARASINDAN GINA GELDİYSE ŞEHİR İÇİ 130-150 ARASI UZUN YOL 100 BİN LİRAYA KADAR DÜŞER KULLAMANA BAĞLI
  • Megane 2 lerde LPG ile iyi verim alınıyor.

• LPG için en uygun motora sahip araç MEGANE 2 dir.Gönül rahatlığı ile taktırabilirsin.

• bende yeni sistem dedigin lpg den takili!!
    mukemmel bi olay!!
    sorun yasamiyorum!!

bedini marka!! km de 160 civari sehir ici yakio!!
    cok devirli kullanirsam maksimum 200-210 liraya cikio
  • sağolun arkadaşlar ya.
    taktıran birilerinin fikirlerini almak güzel. araba senelik bakıma girecek bu hafta. bakımdan sonra ilk iş lpg taktıracam. peki fiyetları nedir kaça mal oluyo. önerebileceğiniz uygun kaliteli bir yer varmı?
  • selam
    megane a lpg taktırmak isteyen arkadas bence vakit kaybetmeden taktır.
    yanlız taktıracagın yer cok onemli. iyi arastır ve karar ver
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 7 için bi-xenon tavsiyesi
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet taktıracagım yerin kalitesinin öneminin farkındayım. önerebileceğin bir yer varmı
  • Megane'ye LPG takmışlar

Görünce bi hoş oldum Hemde benimkisinin aynı rengi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 31 Ekim 2006; 11:25:43 >
  • Aynı konuda benimde sorularım olacaktı ama @gca zaten konuyu açmış.
    Ben Aydında yaşıyorum ama burda ki kişilere takıtmak istemiyorum.Bana İzmir de bu işi cidden iyi yapan birilerini tanıyan veya bilen varsa yardımcı olursa sevinirm.
    Maliyeti ne kadardır arkadaşlar birde simit depo taktırabiliyoruz dimi.
    Şubat ayında garantim bitiyor mart gibi taktırmayı düşünüyorum bende.
    Bu arada araba Megane II
  • hasok sağolsun aracın hem bağaj deposuna takılmış hemde simit depolü resimlerini eklemiş. gerci aracın normal deposunun 60 liitre oldugu düşünülürse bağajın içine yerleştirilecek büyük hacimli bir deponun daha kullanışlı olacağı kanısındayım. zaten koltukları yatırıp içeriye birşeyler koymuyorumm. simit depo daha sık duruyor ama bu seferde istetme problemi yaşanabilir

red power ında dediği gibi araba megane II
  • quote:

Orjinalden alıntı: cilikka

bende yeni sistem dedigin lpg den takili!!
    mukemmel bi olay!!
    sorun yasamiyorum!!

bedini marka!! km de 160 civari sehir ici yakio!!
    cok devirli kullanirsam maksimum 200-210 liraya cikio

e iyide bende de meg2 var LPG siz, hep şehiriçi kullanıyrm ve 8 litre yakıyo 100'de. o da 210 lira yapıyo, çok ta tasarruflu sürdüğümü söyleyemem, snnki biraz fazla yakıyo sanki LPG oluşuna göre.
  • beyler kocaeli de önerebileceğiniz bir yer ve marka varsa haberlerinizi bekliyorum
  • sana bir uzman tavsiye edebilirim yeri istanbulda fakat çok kalite araçlara LPG takıyor bu çocuk.En azından bilgi alırsın 0212 497 31 62 0 532 672 70 09 sıralı ve normalleri ilk uygulayanlardan karbüratörcüdür aslen 1997 den beri lpg ile uğraşıyor tavsiyelerine uyabilirsin benim 4 arcıma montaj yaptı çok memnun kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.