Şimdi Ara

MEGAWORKS 550 THX NET'TE Kİ BÜTÜN REVIEWLERİ(İNCELEME)BURDA... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Megaworks asla z-680'i dümdüz edemez. Bir kere sen o review'i nerde okudun? tomshardware'in sitesinde bu link yok diyor. Ben daha önce bir linkte bu iki hoparlör setinin kıyaslanışını okumuştum. Toplamda z-680 iki farkla (puan olarak) megaworks'u yenmişti. Ama şimdi burda çıkıp da ucuzlayan şu fiyatı ile 750-800milyonluk z-680'i fiyat yönünden kıyaslamaya kalkmayın. Ben de o zaman derim ki z-680 dijital decoderli bir set olduğu için kafadan daha pahalı olacaktır. Decoder en az 100-150 dolar hatta bazen 200 dolar farkettiriyor. Ama sonuç olarak megaworks, z-680'i dümdüz edemez asla. Karşılaştırmayı z-680 2 farkla önde bitirmiş zaten. Ama onun için de megaworks'u dümdüz eder gibi bir yorum yapamayız. Böyle fanatik yorumlara gerek yok bence. z-680'in toplamda 2 farkla önde bitirdiği karşılaştırma:

megaworks thx550:
    />

logitech z-680:
    />

Sanırım yukarıdaki puanları toplamayı ihmal etmez kimse.

quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

tomshardwaredeki incelemeye göre megaworks logitech z-680i dümdüz etmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 10 Eylül 2004, 5:59:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

Megaworks asla z-680'i dümdüz edemez. Bir kere sen o review'i nerde okudun? tomshardware'in sitesinde bu link yok diyor. Ben daha önce bir linkte bu iki hoparlör setinin kıyaslanışını okumuştum. Toplamda z-680 iki farkla (puan olarak) megaworks'u yenmişti. Ama şimdi burda çıkıp da ucuzlayan şu fiyatı ile 750-800milyonluk z-680'i fiyat yönünden kıyaslamaya kalkmayın. Ben de o zaman derim ki z-680 dijital decoderli bir set olduğu için kafadan daha pahalı olacaktır. Decoder en az 100-150 dolar hatta bazen 200 dolar farkettiriyor. Ama sonuç olarak megaworks, z-680'i dümdüz edemez asla. Karşılaştırmayı z-680 2 farkla önde bitirmiş zaten. Ama onun için de megaworks'u dümdüz eder gibi bir yorum yapamayız. Böyle fanatik yorumlara gerek yok bence. z-680'in toplamda 2 farkla önde bitirdiği karşılaştırma:

megaworks thx550:
    />

logitech z-680:
    />

Sanırım yukarıdaki puanları toplamayı ihmal etmez kimse.

quote:

Orjinalden alıntı: airfatih

tomshardwaredeki incelemeye göre megaworks logitech z-680i dümdüz etmiş.

@wolverine sen testeki punanları toplarken yok connections, functionality ,design ,quality price ratio gibi özellikleri de toplamışsın. Eğer se kalitesini ilgilendiren özelliklere bakacak olursak
    bass ,medium ve sharpa megaworks 13 toplamış , z-680 11 toplamış. yani megaworksun kaybettiğni yani dizaynı , fiyatı vs... Ama ses olayında z-680 den daha iyi notlar almış.

http://www6.tomshardware.com/consumer/20030108/speaker-13.html

• [Deleted by Admins]
  • Arkadaşlar megaworks550 ile logitech i kıyaslamayalım artık yeter gına geldi bir sürü topic açıldı bu konuda, sonuçta kimse kimsenin fikrini değiştiremez
  • Arkadaşım, ben system traydeki ses ayarlarından tizi ayarlarım, kaldırırım yukarı olay dengelenir. Ama sizin yaptığınız yanlış. Neticeye bakmak lazım. Önemli olan sonuç.
  • analog bir setle dijital bir seti karsilastirmayi manasiz buluyorum,bence artıları ve eksileri farklıdır,maliyetler farklı cunku
  • Samimi arkadaşımda thx550 var.Bir çok ses denemesi yaptık değişik ortamlarda ama gelin görün ki thx 550 nin bası tomshardware sitesinde verdiğii gibi logitech z-680 le eşdeğerde gelmedi bize.Bunu o da kabul etti.Aynı şekilde tizlere gelince thx 550 tiz konusunda daha başarılı çıktı.
    Gel gelelim dizayn konusuna arklar üzülerek belirteyim ki thx 550 de dizayn namına hiç bir şey yok çok vasat tomshardware da nasıl olmuş da logitechle dizayn konusunda eşit puan almış şaşmkla kalmadım şoke oldum.
    Connections bölümüne gelince zaten herşey ortada.Optik,coax, ve analog bağlantı imkanı mevcut.Uzaktan kumanda mevcut ve üstüne üstlük bir de kontrol panel var.Her alete bağlanabilir ve her aletten 5 hoparlörle de ses alma imkanına sahipsiniz isterseninz walkmana bağlayın.

Sonuç olarak ben derim ki size thx 550 ye 300$ +KDV gibi bir fiyat vermediğiniz için çok şanslısınız o set o fiyatı hiç bir zaman haketmedi.

• peyote ve selcukbay25 +10

peyote, yerden göğe kadar haklısın, bunu tartışmak yanlış. Ama senin bu dediğin cümleyi ben burda yaklaşık 2 ay önceki çok hararetli geçen bir topicte de söyledim. O zaman bu konuda kendini uzman görenler çok tepki verdi o cümleye! Şimdi herkes anladı thx 550 nasıl bir settir ama!

selcukbay25, yazdığın pekçok yorumda seninle aynı fikirde olduğumuzu gördüm. Burda da konuşturdun yine cümlelerini. Olay budur, fazla söze gerek yok!
  • walla ben bu işten pek anlamam benim uzmanlık alanım 100$ a kadar olanlardı ama ucuzluk oldu bundan aldık. Ve de z-680le megaworksu da karşılaştırdığım yok . sadece tom amca karşılaştırmış bende ona yorum yazdım çünkü topic bununla alakalıydı. Olaydan anlayan arkadaşlar zaten yorumlarını yazdı.
    hoşcakalın..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine61

selcukbay25, yazdığın pekçok yorumda seninle aynı fikirde olduğumuzu gördüm. Burda da konuşturdun yine cümlelerini. Olay budur, fazla söze gerek yok!

Wolverine bizi aynı noktada buluşturan doğrular. Aklın yolu birdir yani
  • [Deleted by Admins]
  • malıma güvenen malını över.ama yukarda yorum yapmış arkadaşlar pekcok hoparlör setini denemiş ve bilgi sahibi olmuşsa bu konuda yorum yapma haklarıda olur.şimdi hydra,sana sorsalar thx550 nasıl bir settir,ne cvp verecen?cevap verirsen hoparlörü acmış olursun onuda kimse almaz...
  • [Deleted by Admins]
  • bunu neden fiyat ucuzlamdan önce yazmadın, ya bu nasıl iştir anlamadım düşene vur mantığı burda da mecazi olarak işliyo fiyatı düşdü diye ürün yerin dibine sokuluyo bikere incelemeye herkes baktıysa treble değerlerinde thx 550 4/5 alırken z680 nin 2/5 aldığını medium seslerde thx 550 yine 4/5 alırken z-680 3/5 almış bass lar eşit 5/5 aldığını görüyoruz benim bilen arkadaşlara sorum hani dijital bağlantının daha kaliteli olduğunu öven arkadaşlar neden bu kadar üst düzey ürünlerde analog bağlantı yapan ürünün kalite değerleri daha yüksek? adamlar yazmış zaten ses kalitesi tek kriterinizse thx 550 diye yani ses kalitesi bakımından daha üstün olan thx 550 ,

Sonuç olarak ben derim ki size thx 550 ye 300$ +KDV gibi bir fiyat vermediğiniz için çok şanslısınız o set o fiyatı hiç bir zaman haketmedi.
  • bunu neden fiyat ucuzlamdan önce yazmadın, ya bu nasıl iştir anlamadım düşene vur mantığı burda da mecazi olarak işliyo fiyatı düşdü diye ürün yerin dibine sokuluyo bikere incelemeye herkes baktıysa treble değerlerinde thx 550 4/5 alırken z680 nin 2/5 aldığını medium seslerde thx 550 yine 4/5 alırken z-680 3/5 almış bass lar eşit 5/5 aldığını görüyoruz benim bilen arkadaşlara sorum hani dijital bağlantının daha kaliteli olduğunu öven arkadaşlar neden bu kadar üst düzey ürünlerde analog bağlantı yapan ürünün kalite değerleri daha yüksek? adamlar yazmış zaten ses kalitesi tek kriterinizse thx 550 diye yani ses kalitesi bakımından daha üstün olan thx 550 ,

quote:

Orjinalden alıntı: selcukbay25

• hangi setin daha iyi oldugu tartisilabilir

ama tom's hardware,chip v.s bu gibi test editorlerinin zaman zaman tarafli tutum gosterdigi tartisilmaz

bunu kesin degismez olcut olarak almakta bana makul gelmiyor.
  • eğer aksini gösteren iki setin karşılaştırıldığı başka bi inceleme varsa onu gösterde bizde inceleme okuduğumuz sitelere dikkat edelim, ayrıca bu incelemeye göre daha kaliteli ses veren thx 550 ye şans eseri 160$+kdv=189$ a sahip olduk, logitech z-680 ise hepsiburada da 449$+kdv= 529$ nerdeyse 3 katı yaptığımız karşılaştırma benim gibi 189$ thx 550 alanlar için komik, analog-dijital tartışmasına gelince çok üst düzey ses sistemlerinde dahi analog bağlantılar kullanılmaktadır arkadaşımın abisi metresi 150-200$ dan analog bağlantı kablosu getirtti ve kullanıyo daha fazla bilgisi olan arkadaşar bu kouyada açıklık getirirlerse sevinirim
  • ally kardeşim, tekrar söylüyorum, neticeye bakacaksın. Sonuçta önemli olan z-680'in iki farklı sonuçla olayı bitirmesi. megaworks'u savunacağınız sadece bir yer var, o da tiz sesindeki üstünlük. Daha önce de söyledim, system tray'deki ses ayarlarından tiz sesini artırınca daha mega için neyi öveceksiniz? Geri kalan her yerde z-680 üstün. Bu konu daha nereye kadar uzayacak?
  • Bir de hala 189 dolar diyorsunuz mega için. Nerde 189 dolar, bana nette o fiyata alabileceğimiz bir site söyleyin. Setin fiyatı 350-400 dolar civarında. Gerçek fiyatını konuşun burda.
  • yaw fiyatı 3, katı receiver a ihtiyacım yok ve ses kalitesi daha kötü wolverine kardeş, toplamda üstün deyip çıkıyosun işin içinden ses kalitesinden baheset bi sistem de en önemli şey nedir ? bence ses kalitesi medium ve treble değerleri daha düşük bu nedemek ses thx 550 ye göre daha düşük değerlerde bozulur belki sesin bozulduğu değerler çok yüksek değerler ama sonuç bu ben z-680 i karalamıyorum ama 189$ a thx 550 varken lafı bile olmaz(benim için)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.