Şimdi Ara

MEGAWORKS 550 THX NET'TE Kİ BÜTÜN REVIEWLERİ(İNCELEME)BURDA...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Madem kullanan sayısı arttı ve kafalarda da bu kadar çok soru ve sorun var kımıl zararlıları için alın size birsürü review...Doya doya okuyun bakalım da bilgi sahibi olun biraz...Sonra tartışalım bu platformda...

Creative Megaworks 550 thx 5.1 speaker system reviews

*www.digit-life.com/articles2/creative-thx-550
    *www.nordichardware.com/reviews/ audio/2003/Inspire_6700_MegaWorks_550_THX
    *www.hardwarefusion.net/content/000140.php
    *www.reviews.designtechnica.com/review480.html
    *www.sweclockers.com/html/recension/rec_030214_creative_megaworks550d.php?page=2
    *www.vr-zone.com/Shows/Creative/Megaworks550/
    *www.dearhoney.idv.tw/Speakers/MegaWorks550/
    *www.gamespy.com/hardware/february03/speakershootout/
    *www.audio100.net/1/77.htm
    *http://alive.singnet.com.sg/audigy/launch-audigy2/2.htm
    *http://www.etccomputer.ca/eShop/product_details.asp?productid=722
    *www.tomshardware.com/consumer/20030108/index
    *www.ixbt.com/multimedia/creative-thx-550.shtml
    *www.pcgames.de/?article_id=127880
    *www.techtree.com/techtree/jsp/showstory.jsp?storyid=49342

Küçük reviewcikleri es geçtim tabi ki bunlar en ayrıntılı olanları galiba...
    Herkese saygılar,
    atalayalper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atalayalper -- 8 Eylül 2004, 19:35:26 >

• Eline Sağlık kardeşm... Ama ne yazıkki bende Jazz 9940b war... (ama gerçekten İşçiliği düşünmezsek iyidir...)
  • konuyla ilgili birşey sormak istiyorum eğer jazz ın digital decoderinden alsam 2sinden performans alabilir miyim?
    Yoksa illa ddts-1000 mi almam gerek ?
  • yowwwws atalay benim engilişcem yok be abi neettin
  • cankoral, bende de j9940b var, çok memnunum. Nesinden memnun değilsin?
  • Atalayapler ellerine sağlık, hadi durma kutla bu zafer senin...
    Esprisi bir tarafa gerçekten iyi çalışma
  • Bu arada alper kardeşimize verdiği linkler için teşekkür ederiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende dün akşam aldım aletten süper bir çalışma ama yeterli ing yok artık çat pat anlamaya çalışacağız + yakında bu satış patlamasından dolayı bizim donanım sitelerinden biride aleti incelemeye alır diye düşünüyorum
  • bu adam çalışkan yahu
  • Saolun beyler sizlerinde ellerinize sağlık...Valla zamanım olsaydı Türkçe'ye de çevirirdim ama hem uzun sürer hemde olaya kendimdem bişeyler katmak istemediğimden yapmadım...

yaklaşık bi 10-15 kadarda megaworksün eski versiyonu 510d'nin incelemesini buldum ama vazgeçtim çünkü bizdeki sistemler 550 thx olduğu için kafa karıştırabilirdi...zaten çok fazla farkları yok kumandayla thx olayı sadece fark...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lunatic

konuyla ilgili birşey sormak istiyorum eğer jazz ın digital decoderinden alsam 2sinden performans alabilir miyim?
    Yoksa illa ddts-1000 mi almam gerek ?

aynı soruyu bende çok merak ediyorum.
  • tomshardwaredeki incelemeye göre megaworks logitech z-680i dümdüz etmiş.
  • ya bişiy sorcam bu MEGAWORKS 550 THX'in optic girişi warmı ?

Yani buna DVD felan bağlanabilirmi?
  • Şu an Teknosa'da bi kampanya yapmış ve Jazz DVD playerla veriyo ama nasıl bağlamışlardı açıkçası hiç dikkat etmedim.Heralde AUX girişinden olsa gerek.
  • Optic yok zaten set biliyosunuz analog yani extra bi decoderle veya uyumlu ses kartıyla digital ses alabilirsiniz...
  • [Deleted by Admins]
  • MEGAWORKS 550'Yİ OPTİC/COAX. BAĞLAMAK İSTEYENLER:

Arkadaşlar, hemen hemen her thx550 topiğinde (farkındaysanız baya oldu topic) bu soru soruluyor. Bir kere analog olarak bağlantı imkansız. Şimdi eğer jazz de 005 decoder veya ddts-100 decoder alırsanız bu decoderleri ses kartlarınıza bağlamanız gerekecek. Bunun için de mutlaka optic veya coaxial kablo gerekli. Diyelim ki bu kablodan buldunuz, bu sefer de ses kartının optic/coax. girişi olmalı. Şu an piyasadaki pek çok creative internal kartta bu seçenek yok. Üst düzey creative ses kartlarında ve external nx modeli gibi kartlarda var.

Peki ne yapılacak? Megaworks thx 550 deki üç adet stereo uçlu kablo jazz veya ddts-100 dekodere bağlandıktan sonra ; İki alternatif var:

1) Eğer ses kartınızda optic/coax. giriş imkanı yoksa (benim gibi-audigy2 kullanıyorum) o zaman bir coax. kablo bulunup bir ucunu ses kartının digital in yazan yerine girecek şekilde stereo hale bir elektrikçide getirmelisiniz. Diğer ucu da decoderin coax. yazan yerine bağlamalısınız. Ve decoder üzerinden coax. seçeneğini seçmelisiniz. Böylece decoder ile dijital bağlantı yapmış olursunuz.

2) Eğer ses kartınızda optic/coax. giriş imkanı yoksa ve live de 5.1 ses kartı veya audigy es ayarında bir ses kartı kullanıyorsanız, apache digit link adı altında bir aparat satın alıp (20milyon civarında) optic veya coax. tüm bağlantıları bu aparatla yapıp onu da ses kartına bağlayabilirsiniz. (ben o ses kartından da aldım, denedim, sorunsuz bağlantı imkanım oldu.) not: audigy2 ve üst serilerine bu digit link uymuyor, uyduğu iki kart az önce yazdıklarım.

Bir üçüncü ihtimal de ses kartınız eğer optic/coax. desteği veriyorsa kabloyu doğrudan bağlayıp ayarı seçmeniz. Saygılar...

• atalayalper +1 vermiş olduğun linkler icin sana teşekkür ederiz..
  • arkadaşlar ben de Gigaworks serisine bayılıyorum.

5.1 sistemin gücü 700 watt parası olan alsın, ama bass'ın gücünü tahmin edemiyorum...
  • Gigaworks'taki s750 7+1 modeli ile megaworks 550 5+1 arasındaki farkları detaylı inceleme şansım oldu. s750nin tüm surroundları daha büyük ve daha ağır. Hatta woofer bile daha büyük ve daha ağır (kolay değil 210watt bu!) İşçilik çok daha mükemmel. Çift kumanda, kablolu, kablosuz. woofer arkasında heatsink koymuşlar en nihayet. Tamamen kaliteye önem vermişler. Belki fiyatı 1 milyar civarında olabilir ama bence şu anda 7+1'in kralı o!
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.