Şimdi Ara

MEGAWORKS 550 THX NET'TE Kİ BÜTÜN REVIEWLERİ(İNCELEME)BURDA... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben zaten kendi açımdan söyledim, ama 350$ ım olsa ben üzerine 170-180$ koyup 529$a z-680 almaktansa yine thx550 yi tercih ederdim, zaten bu kampanyadan önceki yazılarımda da bu seti ne kadar övdümü biliyosundu sanırım ve bi mucize oldu bu sete 189$ a sahip oldum
  • ally, sen uğurlu bir insansın dostum. Arkadaşa da 2 adet aldık megaworks, beğenirsem kendime alacam bir tanesini ve diyeceğim ki benim jazz'dan daha iyi. Ama benim jazz daha iyi çıkarsa o zaman mega'yı kötüleyeceğim. Valla ilerde de s750 7+1 almayı düşünüyorum. O zaman s750'yi de övmeye başlayalım onun da acilen ucuzlaması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

airfatih+1

Sana -1
    Yaw katılıyorum desen ölün mü....Güzelim(!) internet sözlüğümüze bir saçma tabir daha girmek üzere....
  • iski, MESAJLARINI SİLMİŞSİN AMA BURDAN BİR -1 'DE SANA NEDEN ADAMIN TOPİĞİNİ BALTALADIN KARDEŞİM!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 9 Ekim 2004, 22:55:02 >
  • samray, sanırım o topicler admin arkadaşlar tarafından silindi. Başka yerlerde de vardı yazdıkları şeyler, yani hoparlör satıyodular, ama sanırım ya silindi ya 2.ele taşındı.
  • Wol, her topic'e sokuyor birşeyler, kimsede birşey demiyor...Yanlış anlamayın iskiyle aramda bir sorun yok!!! Yaw anladık site yöneticilerinden....Ama olmaz ki kardeşim bu kadar....YÖNETİM EL KOYSUN BU İŞE:::::
  • başlayalım tabi ucuzlarsa bi tanede ondan alırız, ama bana kalırsa bu ses sistemleri konusunda çok istisnai bi durum olarak tarihe geçecek 5 sene sonra insanlar dicek vakti zamanında yarı fiyatına thx 550 almıştık, senin jazz 9940b ye gelince sen belki thx 550 ye geçişde inanılmaz fark bi fark yaşayamazsın (en azından bana göre ben 5200 den geçtim) çünkü jazz 9940b de çok iyi wofer a sahip ve ses kalitesi bakımından da gayet iyi ama, yüksek seslerde uzun süreli denemlerle bunun karşılaştırmasınıda sen yaparsın heralde, bide tabi thx desteği ve 500w rms yi unutmamak lazım yani bu seti alırsan boş yatırım olmaz sonuçda aldığın paraya satmak istesen almak isteyenler sıraya girer heralde. bide senin setin masa üstü setlerle karşılaştırmak pek mantıklı değil aslında, receiver çok büyük ve deck konumda kullanılmalı ön yan kolonlar çok büyük nihayetinde kule bilgisayar masasının yanlarına koymak lazım ki herkesin bu kadar yeri olmayabilir yani bu set daha ziyade dvd setlerinde salon kullanıcıları için önerilebilir gibi geliyo bana yani herkese önerilecek bi set değil sanırım bilmem sen ne düşünüyosun...

• bi araba mesaj geçmiş ben yazana kadar...
  • [Deleted by Admins]
  • yav arkadaşalar ben 2-3 ay önce gittim.yamahanın digital anfisini aldım. 5.1 kanal falan filan.konser modu falan var.zaten üstünde radyoda var.gece yatarken falan açıyorm.zaten gece moduda var.hiçbişey olmuyo istediğim kadar aç. bide sony kolon aldım. bassda pioneer ts-303 var. benm tesisat bu logitec yada creativden iyimidir? logitecle aynı paraya geldi bana.hatta 100 150 milyon daha aza geldi galba. sizce böyle bişey kurmak daha mantıklı değilmi yada daha kaliteli ses vermez mi?
  • samray, aramızda bir sorun yoktu. Şimdi bu sözleri neden dedin? Kim site yöneticisi, söyle başka biri varsa gizli felan bilelim. Eğer benim burda insanlarla doğru bildiklerimi paylaşmam sana yanlış geliyorsa garip bence, böyle yorum yapmazdın sen benle ilgili. Yönetimin benle ne alakası var? Bu topic'e ne sokmuşuz, anlamadım şimdi?
    quote:

Orjinalden alıntı: samray

Wol, her topic'e sokuyor birşeyler, kimsede birşey demiyor...Yanlış anlamayın iskiyle aramda bir sorun yok!!! Yaw anladık site yöneticilerinden....Ama olmaz ki kardeşim bu kadar....YÖNETİM EL KOYSUN BU İŞE:::::
  • yok lem, sana dimidim ben....Sen dedin ya "sanırım o topicler admin arkadaşlar tarafından silindi. Başka yerlerde de vardı yazdıkları şeyler, yani hoparlör satıyodular, ama sanırım ya silindi ya 2.ele taşındı. "...Ben de ona ithafen sana söyledim...Sesimi her zaman ki gibi yine sen duydun!!!
    Aman dostum beni yanlış anlama...
  • Ya wol...Bak şu iski'nin yaptığı işe....Her topic'e sokuyor birşeyler, kimsede birşey demiyor...Yanlış anlamayın iskiyle aramda bir sorun yok!!! Yaw anladık site yöneticilerinden....Ama olmaz ki kardeşim bu kadar....YÖNETİM EL KOYSUN BU İŞE:::::
    (Aman dostum, forumun aklı başında, sayılı adamlarındansın...İyice açık halini yazdımne demek istediğimin, aman beni yanlış anlama...Ayrıca yargısız infaz yapmadığın içinde tşk...)
  • O.K. Bu arada profilin de yakıyor yani...
  • quote:

Orjinalden alıntı: alyy

bunu neden fiyat ucuzlamdan önce yazmadın, ya bu nasıl iştir anlamadım düşene vur mantığı burda da mecazi olarak işliyo fiyatı düşdü diye ürün yerin dibine sokuluyo bikere incelemeye herkes baktıysa treble değerlerinde thx 550 4/5 alırken z680 nin 2/5 aldığını medium seslerde thx 550 yine 4/5 alırken z-680 3/5 almış bass lar eşit 5/5 aldığını görüyoruz benim bilen arkadaşlara sorum hani dijital bağlantının daha kaliteli olduğunu öven arkadaşlar neden bu kadar üst düzey ürünlerde analog bağlantı yapan ürünün kalite değerleri daha yüksek? adamlar yazmış zaten ses kalitesi tek kriterinizse thx 550 diye yani ses kalitesi bakımından daha üstün olan thx 550 ,

quote:

Orjinalden alıntı: selcukbay25

Sonuç olarak ben derim ki size thx 550 ye 300$ +KDV gibi bir fiyat vermediğiniz için çok şanslısınız o set o fiyatı hiç bir zaman haketmedi.

Ben denedim thx 550 yi ve gördüklerimi söyledim burda kendi malını övme gibi bir durum yok.Logitechin de eksi taraflarını söyledim.Eğer thx 550 yi çok beğenseydim emin olun bu kampanyada bnde gider o setten alırdım.Arkadaşıma aldırdım çünkü onun seti philipsdi.
    Thx 550 de çok eksi var bnm gözümde hemen tuşları boozulan kumandası mı desem,downfiring bası mı desem,basın odanın her tarafına yayılamaması mı desem.
    ve setin basını Z-5300 le kıyasladık aynı odada aynı şarkılarla dinleyerek test ettik 5300 ün bası bile daha iyi çıktı. z5300 wooferı 100W creative 150W.

Şimdi burda thx 550 sahibi çok oldu bu mesajlar tepki çekiyo bn eskiden beri bunları yazıyorum.Ben bu forumdakilerin şu lafını biliyorum "500w sisteme ne gerek var apartman dairesinde. Ucuzlayınca herkes ne hikmetse 500 w sistem topladı"

Sonuçta bu setler ne kadar bilg. dünyasında pahalı olsada amatör setler yinede.Her şeyi mükemmel beklemek yanlış olur.

• Senin kisi için birşey diyemicem "Üye profilini göremiyorsunuz. "...
    O da güzel...O da güzel...
  • Vay be! Demek 2500watt p.m.p.o değeri sunan 100watt woofer'ı olan z-5300 bile daha iyi vurdu bası! Vay be, demek bizdeki 12.000watt p.m.p.o değeri olan jazz ne yapar megayı? Az kaldı, arkadaşımın megaworks'u geliyor. Kıyaslayıp burda topic bile açacam, seni de beklerim orda selcukbay25 dostum. Demek sendeki 188wattlık woofer resmen ezer geçer durumda şu an yani. Budur işte olay!

quote:

Orjinalden alıntı: selcukbay25

ve setin basını Z-5300 le kıyasladık aynı odada aynı şarkılarla dinleyerek test ettik 5300 ün bası bile daha iyi çıktı. z5300 wooferı 100W creative 150W.

• samray, o özelliği ben kapattım. Ama açacam şimdi.
  • Ahan da açtım. Ama yine kapatacam, gizli kalmak güzel.
  • Çok hoşHemen kapat ben baktım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.