arkadaşlar selam... geçenlerde megaworks almak için kolları svadım bizim burda dükkanın birinde baya uygun fiyata bulmuştum kafaya koydum alıcaktım gitim aleti inceledim bi batım kumandası yok :D dedim amca bunun kumandası olmadan nasıl çalıştırcaz??? o da dedi bu bize böyle geldi felan diye arkadaşlar kumanda işini ne yapabilirim bi fikriniz var mı?
çok saol arkadaşım işten gelince arayacağım Koyunucuyu .. akşama cevabı yazarım buraya son durum hakkında
quote:
Orjinalden alıntı: recepky
çok saol arkadaşım işten gelince arayacağım Koyunucuyu .. akşama cevabı yazarım buraya son durum hakkında
Bekliyorum cevaplarını...
bugün aradım ve tabiki teknik servis elemanına ulaşamadım ne meşgul adam yaw :D bende mail attım bakalım ne olcak...
quote:
Orjinalden alıntı: recepky
bugün aradım ve tabiki teknik servis elemanına ulaşamadım ne meşgul adam yaw :D bende mail attım bakalım ne olcak...
Tamam bulursun umarım...
evet buldum ama koyuncu 45 dolar + kdv gibi bi fiyat verdi aşşa yukarı 70 ytl
arkadaşlar YENİBOSNA ŞİRİNEVLER ATAKÖY VE ÇEVRESİNDE OTURUPTA MEGAWORKS THX 550 Sİ OLANLAR BANA ULAŞABİLİRMİ(PM DEN) KÜÇÜK Bİ YARDIM TALEBİNDE BULUNUCAM
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme