Şimdi Ara

Megbil Powerbank 8800 Mah inceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İlk defa bir ürün için forumlarda inceleme yazıyorum. Daha önce gittigidiyor ve çeşitli sitelerde ürün incelemelerim olmuştu.

Gelelim konumuza.

Taşınabilir şarj aleti konusunda son zamanlarda bir çok marka çıkmaya başladı ama 1 aylık araştırmalarım sonucunda Megbil Powerbank almaya karar verdim. Bir önceki modeli olan 4400 mah cihazını da almıştım. Kız arkadaşıma hediye ettim bir kaç ay önce. Yeni modelleri 8800 Mah cihazını satın aldım ve bugün ilk incelememi sizlerle paylaşmak istiyorum.

Öncelikle şunu belirteyim. Kargo inanılmaz hızlı geldi. Paketleme, fatura, garanti belgesi, hediyesi, a- dan z- ye çok iyiydi. 1-0 önde başladı Megbil.

Kargo paketini açıyoruz:

Paketin içinden çıkanlar :

1 adet Megbil Powerbank 8800 Mah
    1 adet Usb kablosu
    1 adet hediye mikrofiber ekran temizleme yapışkanı
    1 adet magnet
    1 adet broşür
    1 adet garanti belgesi
    1 adet Türkçe kullanma kılavuzu
    Ve ürün faturası

Kendi çektiğim resimler :

http://i.hizliresim.com/27RjB2.jpg

http://i.hizliresim.com/glDXEO.jpg

http://i.hizliresim.com/vzlZrA.jpg

Ürün kutusu tamamen Türkçe ve çok şık.

Megbil Powerbank kutudan çıktığında %50 şarjı vardı. ( Led göstergesi %50 idi ) Megbil Web sitesinde "eğer boş ise önce şarj edin " yazmasına rağmen, hemen kullanmak istediğim için önce denemek istedim ve şarj etmeden kullandım.

Telefonum iphone 5. Bunu belirteyim öncelikle. Çok aşırı yoğun kullanıyorum. Ve günde 2-3 defa şarj etme ihtiyacı duyuyorum.

Telefonumun usb kablosunu Megbil Powerbank A2 girişine taktım ve şarj ucunu da telefonuma.

Tam 1 saat 45 dakika iphone 5 telefonumu %100 şarj etti. Şaşırtıcı bir hızdı gerçekten. Led göstergesine basıp şarj durumunu kontrol ettiğimde, göstergenin %30 larda olduğunu gördüm. Bu da demek oluyor ki iphone 5 telefonu ortalama 4-5 defa full şarj edebilmekte.

Megbil powerbankın şarjını bitirip yeniden şarj etmek istediğim için, ev ahalisinin bir telefonunu da şarj ettim ( Samsung S4)
    Samsung S4 'ü ortalama 2 saat içinde full şarj yaptı ve son led ışığı yanıp sönmeye başladı ( şarjın bitmek üzere olduğunu belirtti )

Megbil'i Usb adaptöre bağladım ve gün içinde işlerimi halledip normal hayatıma döndüm Ortalama 8 saat içinde Megbil Powerbank'ın 5 led ışığı da yanıyordu. Yani %100 şarj olmuştu.

Son olarak şunu diyebilirim :

- Belirtilen kapasite değerleri gerçek
    - Malzemesi kaliteli. Zaten kendini belli ediyor
    - Çok hızlı şarj ediyor

Ben şahsen beğendim. Benim gibi aşırı şarj tüketen biri için çok ideal'

Ürün web sitesi :www.megbil.com

• I phone 5 elektrikde ne kadar sürede şarj oluyor. 1 saat 45 dk bana uzun bir zaman geldi sanki 8800mha nın daha kısa sürede yapmasını umardım.

ikincisi sadece powerbankı şarj etmek için kablo çıkıyor sanırım. bende bir elma şeklinde 6000 mha lık bir powerbank var onda hem iphone4 hem 5 hemde diğer tüm telefonları şarj eden ince uçlu usb çıktı. aynı zamanda kendinide bu kablo ile şarj ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deruniyim -- 1 Ekim 2014; 9:40:47 >
  • inceleme için teşekkürler, fiyatı nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben yaklaşık 1 aydır powerbank konusunu araştırıyorum ve para olarakta çok bişey vermek istemiyordum acıkcası, araştırmalarım sonucunda ve burdan edindiğim bilgiler sayesinde megbil 8800 mah powerbank aldım. Benim telefonum lg g2(bataryası 3000 mah) yi 2 defa tam sarz etti ve üstünede 0dan 20 ye kadar ne doldurdu, f/p olarak düşünülürse cok iyi bi cihaz cünkü verdiği gücün %70 ini kullanabiliyor ve yaklasık 35 40 lira. Bide sorun olarak düşünürsek cihaz çok büyük ondan başka da sıkıntı görmedim ben. Almak isteyene tavsiye edebileceğim bir cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerbank denince Xiaomi'den şaşmam, bu işin uzman markalarından birisidir..
    Hem kullandığı pil kalitesi (LG ya da Samsung) hemde gerçek akım değeri olsun ve ergonomi tasarımı olarak gerçekten kaliteli lider markalardandır..
  • Hocam merhaba aynı powerbank bendede var komşum kullanmıyormuş çöpe atıyormuş anneme vermiş ama nasıl şarj ediliyor bilmiyorum daha önce hiç powerbank kullanmadım kullanma kılavuzuda yok rica etsem nasıl şarj edilir anlatırmısınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.