Şimdi Ara

Meğer neymiş ilk mesajımdaki siteler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar http://www.everyprice.com/item.asp?view=compare&item_id=142692&sort=0&zipcode=0 bu linkte bazı fiyat karşılaştırmaları buldum. Sizce 300 dolar fiyat s6000fd için nasıl? Sanırım 50 dolar da geri ödeme var. Toplamda 250 dolara geliyor yani. Birde bu sitede verilen yerlerden hangisini önerirsiniz? Broadway, Prestige Camera veya Digitalnerds' ten hangisi sizce en uygunu, lütfen yardım ediin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haziran15 -- 22 Ağustos 2007; 9:04:05 >

• Arkadaşlar online bir şekilde cevap atmanızı bekliyorum, yokmu tavsiyesi olan?
  • fiyat normal 50 usd yi orda bi adres vermen gerek o adrese postaliyorlar bildigim kadariyla
  • Türkiye'deki bir adresi versem olmazmı acep?
  • İyice kafam karıştı Canon s5 329 dolar, S3 219 dolar, fuji s6000 ise 300-50=250 dolar. S3 ve s6000 arasında kalsam sadece s6000'i mi tercih etmeliyim? Forumda oyle bir kanı var sanki. Ama s5'in fiyatı da beni cezbetmedi değil, aradaki bu farkı vermeye değer mi?
  • fuji s6000
  • quote:

Orjinalden alıntı: necokyar86

fuji s6000

Sorun şu ki geri iade edilen 50 dolar için Türkiye'de verilen bir adres geçerli olmuyor sanırım. Yani alacağım s6000 bana 300 dolara mal olacak. 300 dolar iyi bir fiyat mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normal,dedigim gibi arkadasinin adresini ver bari 50 usd ona yarasin
  • quote:

Orjinalden alıntı: u7110

normal,dedigim gibi arkadasinin adresini ver bari 50 usd ona yarasin

u7110 peki bu 50 doları çek halindemi yolluyorlar? Bilgin varsa paylaşır mısın?
  • cek veya hediye ceki ilandaki aciklamalarina bakmak lazim
  • Ya millet yokmu bana yardımcı olmak, öneri sunmak isteyen?
  • quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

(Bilgim olsa canım feda) s6000 güzel makina...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pirekare

quote:

Orjinalden alıntı: haziran15

(Bilgim olsa canım feda) s6000 güzel makina...

Eyvallah be pirekare Bu da yeter, yalnızlığımı paylaşan dostlarıma canım feda Tutun kollarımdannnnnn düşerim şimmmmmmddddiiiiiiiiiii, yalnızımmmmmm dostlarıııımmmmmmmmmm yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzzz

• Az kalsın dolandırıcıların eline düşüyorduk İlk mesajımdaki siteleri araştırdım bugün, gördüüm ki hepsi dolandırıcı. Buydig.com veya B&H Photo'dan alacam sanırım. Ne alacaksam daha karar bile veremedim, ama fujiye daha çok meyilliyim galiba
  • bhphoto türkiyeye göndermiyor sanırım
  • bilmediğin yerlerden alma bu ilk tavsiye. ikincisi ise FUJI s6000fd
  • Sanırım en mantıklısı bu sitelerden alışveriş yapıp USA ya giden bir arkadaş yada akrabanın adresini verdirip getirtmek ... pentax k100d $450... şaka gibi...
  • canon fuji, bence fuji alma.
  • Fuji alma derken. ilk defa fuji alma diyen birine rastlıyorum. Neden öğrenebilirmiyim?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.