Şimdi Ara

MEGUİARS BOYA KORUMA ANKARA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
31.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR ZATEN MEGUİARS BOYA KORUMA SİSTEMLERİ YAPAN TABELALI MAZA YOK AMA BİZ MEGUİARS BAYİSİYİZ BÜTÜN KULLANDIMIZ MAZEMELER MEGUİARSTIR İSTERSENİZ MEGUİARSSIN MERKEZİ ARAYIP BİZİM HAKKIMIZDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.ÜSTÜN OTO:AZİZ SİNAN...
  • hoşdere otoda olduğunu hiç sanmıyorum orası normal bi tamirhane her işi yapıyorlar yani bizim şirket arabalarını hep orada yaptırıyoruz ondan biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizsinan

ARKADAŞLAR ZATEN MEGUİARS BOYA KORUMA SİSTEMLERİ YAPAN TABELALI MAZA YOK AMA BİZ MEGUİARS BAYİSİYİZ BÜTÜN KULLANDIMIZ MAZEMELER MEGUİARSTIR İSTERSENİZ MEGUİARSSIN MERKEZİ ARAYIP BİZİM HAKKIMIZDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.ÜSTÜN OTO:AZİZ SİNAN...

meguiars ın sitesine sizinle ilgili mail attım
    bakalım ne cevap gelecek
  • sonuç nedır hoşdere oto yetkılımı arkadaşlar ankarada başka bır bayısı varmı ?
  • yukarı
  • yokmu cevaplayacak bır vatan evladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: avcihuan

quote:

Orjinalden alıntı: azizsinan

ARKADAŞLAR ZATEN MEGUİARS BOYA KORUMA SİSTEMLERİ YAPAN TABELALI MAZA YOK AMA BİZ MEGUİARS BAYİSİYİZ BÜTÜN KULLANDIMIZ MAZEMELER MEGUİARSTIR İSTERSENİZ MEGUİARSSIN MERKEZİ ARAYIP BİZİM HAKKIMIZDA BİLGİ ALABİLİRSİNİZ.ÜSTÜN OTO:AZİZ SİNAN...

meguiars ın sitesine sizinle ilgili mail attım
    bakalım ne cevap gelecek

Arkadaşlar ben mail attım hoşdere oto ile ilgili teyit için ve geri dönüş geldi aynen aşağıya yazıyorum :

Gelen Mail:

Öncelikle Meguiar's markasına olan ilginizden dolayı teşekkür ederiz.

Aşağıda bahsetmiş olduğunuz firma yetkili bir uygulama merkezimiz değildir. Sizin de gördüğünüz üzere yetkili noktalarımız sadece web sitemizde yazılı olanlardır. Bu anlamda Ankara bölgesinden sorumlu olan arkadaşımız kendileri ile temasa geçecek ve gerekli uyarılar yapılacaktır. Hoşdere, uygulamalarında çeşitli Meguiar's ürünleri kullanır. Ancak tekrar ediyorum ki şu an için kesinlikle yetkili bir nokta değildir. Bu nedenle Horizon A.Ş. olarak bu noktada yapılan uygulamalarda herhangi bir sorumluluk kabul etmemekteyiz.

Ankara'da Meguiar's Yetkili Uygulama Merkezi YOK. Bunun sebebi henüz doğru anlamda bir partner bulamamış olmamız. Biz Horizon A.Ş. olarak Meguiar's tabelasının asılı olduğu yetkili noktalarda en iyi hizmeti verebilmek ve bunu takip etmek için uğraşıyoruz. Bu da eğer doğru bir partner bulamazsanız pek kolay olmuyor takdir edersiniz ki. Ancak bizim Fiat ile yapmış olduğumuz merkezi bir sözleşme kapsamında çeşitli Fiat Yetkili Servislerinde bizim verdiğimiz eğitim doğrultusunda ve sadece Meguiar's ürünleri kullanılarak uygulama yapılmakta. Bu anlamda size Şaşmaz'da bulunan Üstün Oto'yu önerebilirim.

Bilgi verdiğiniz için tekrar teşekkür eder, saygılarımı sunarım.

• Valla bana bu boya koruma vs. boş işmiş gibime geliyor.Para tuzağı gibi.Arabana iyi bakarsan boya korumaya falan ihtiyaç duyulmaz.Ben şuan hiçbir arabama yaptırmadım o kadar para veripte yaptırmamda.Sadece havanın durumuna bağlı olarak haftada birkez sonaxda yıkatırım mis gibi olur.Bundan önceki aracımı 3,5 sene kullandım boya koruma falan yaptırmamıştım ama boya hala eskisi gibiydi.Arabayı sattığım kişi çok beğenmişti.Ne bir solma ne bir paslanma nede başka birşey.Yani boya koruma yaptırmadanda boya korunabiliyor.Bildiğim kadarıyla boya koruma için 150-200 arası fiyat istiyorlar.Ben o paraya gider depomu fullerim yada aracıma extra aksesuar falan alırım.
  • Valla dediklerinizde doğrusunuz ama ben,aracımı yaklaşık 2 aydır şehir dışında olduğumdan garajdan çıkaramadım ve olağan sonuç = yağmur+kar+yardımsever komşumun arabamı yıkıyor mantığıyla kuyu suyu hattından gelen apartman yıkama hortumu ile arada aracıma su tutmuş olması ve o kalıntıların aracın üstünde yaptığı lekeler gerçekten çok berbat duruyor. Aracı geldiğimde yıkattım şaşırdım sanki hiç yıkatılmamış gibi. Sonra bi baktık ki boyaya yapışmış lekeler. Bildiğiniz su lekesi ama gitmiyor. Mecburen boya koruma pasta cila yaptıracağım:( Varsa daha basit çözüm ( ben bilmiyorum cidden)önerirseniz de sevinirim. Zaman problemim var ondan dolayı da çok ilgilenemiyorum bu aralar aracımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbwp -- 6 Nisan 2009; 21:26:24 >
  • Ankara etlik Antares praktikerden, bir sonax ürünü aldım ve satan arkadaşa sırf teşekküre gideceğim valla .Lekeleri kesin çıkarır dedi ve uygulama çok basit dedi. İyi dedik hatta deneyelim dedi, orda denedik ve sonuç güzeldi ve bugun 4 saate yakın aracıma uyguladım ve sonuç süper arkadaşlar. Lekler gitti ufak çiziklerin çoğu kapandı arabanın üstü parlıyor ve bakan birdaha bakıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrbwp -- 9 Nisan 2009; 20:34:45 >
  • ankarada karumun karşısında kavaklıdere oto var meguiar's boya koruma için tavsiye ederim. iç dış motor 200 + kdv idi yanlış hatırlamıyosam.
  • MERHABA BEN KAVAKLIDERE FIAT SERVİSİNDEN OTO KORUMABÖLÜMÜ USTASI İBRAHİM ÜN İNSANLARIN BİLMEDİKLERİNİ ANLATASINIZKİ SİZİN BİŞEYLER BİLDİĞİNİZİ İNSAN LAR ANLASIN DER OZAN BİR MISRASINDA... İLK ETAPDA ŞU AŞMADAN BAŞLAYALIM MEGUERSİN UYGULAMA YERLERİ ŞOVRUM BAZINDA YOK AMA ANKARA TÜM YETKİLİ FIAT SERVİSLERİ BU ÜRÜNÜ KULLANMA ZORUNLULUĞUNDA İLK BAAŞTA BUNU BİLELİM..SORMAK İSTEDİĞİNİZ TÜM SORULARA İÇTEN LİKLE CEVAP VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.....
  • ADRESİMİZ İRAN CADDESİ 6/D KAVAKLIDERE/ ANKARA

TELEFONLARIMIZ ;0312 466 32 23 PBX

HAFTANIN 7 İŞGÜNÜ HİZMET VERMEKTEYİZ
  • quote:

Orjinalden alıntı: amasyalım

MERHABA BEN KAVAKLIDERE FIAT SERVİSİNDEN OTO KORUMABÖLÜMÜ USTASI İBRAHİM ÜN İNSANLARIN BİLMEDİKLERİNİ ANLATASINIZKİ SİZİN BİŞEYLER BİLDİĞİNİZİ İNSAN LAR ANLASIN DER OZAN BİR MISRASINDA... İLK ETAPDA ŞU AŞMADAN BAŞLAYALIM MEGUERSİN UYGULAMA YERLERİ ŞOVRUM BAZINDA YOK AMA ANKARA TÜM YETKİLİ FIAT SERVİSLERİ BU ÜRÜNÜ KULLANMA ZORUNLULUĞUNDA İLK BAAŞTA BUNU BİLELİM..SORMAK İSTEDİĞİNİZ TÜM SORULARA İÇTEN LİKLE CEVAP VERMEKTEN MUTLULUK DUYARIZ.....

hoşgeldin abi
  • Arkadaşlar herkeze selam kavaklıdere fıat servisinden yılın son kampanyası (meguiers ) ürünleri ile boya koruma ve parlatma (nano teknoloji'si ile) şimdi siz alfa romeo (mito) kullanıcılarına kasım ayı sonuna kadar 1(bir) yıl garantili ayrıca 6 (altı) ay sonra ücretsiz revizyon bakımı dahil olmak kaydıyla sadece 99tl+kdv lütfen randevu alınız yılın son fırsatını kaçırmayın şimdiden ilgilerinize teşekkürler....

Adres: İran Caddesi No:6/D
    Kavaklıdere/Çankaya
    (Karum Alışveriş Merkezi Karşısı)
    İrtibat Telefonlarımız:0312 466 32 26 (pbx)

Servis Müdürü
    Müslüm Kaymak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasyalım -- 2 Kasım 2009; 14:17:23 >
  • Ankara'da Meguiars Plastx plastik cilasını uygun fiyata nerde bulabilirim? Bir de 3000 kum zımpara olursa çok iyi olur... Var mı Ankara'da Meguiars ürünlerini normal fiyatına satan bir yer? Genelde bayi yokluğundan istifade fahiş fiyatlar veriyorlar çünkü...
  • Arkadaşlar servisimizde meguiers 'in mililitre ürünlerinide rahatlıkla bula bilirsiniz plastx plastik cila 35 tl
    quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Ankara'da Meguiars Plastx plastik cilasını uygun fiyata nerde bulabilirim? Bir de 3000 kum zımpara olursa çok iyi olur... Var mı Ankara'da Meguiars ürünlerini normal fiyatına satan bir yer? Genelde bayi yokluğundan istifade fahiş fiyatlar veriyorlar çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasyalım -- 2 Kasım 2009; 14:26:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amasyalım

Arkadaşlar servisimizde meguiers 'in mililitre ürünlerinide rahatlıkla bula bilirsiniz....
    quote:

Orijinalden alıntı: O.B.K

Ankara'da Meguiars Plastx plastik cilasını uygun fiyata nerde bulabilirim? Bir de 3000 kum zımpara olursa çok iyi olur... Var mı Ankara'da Meguiars ürünlerini normal fiyatına satan bir yer? Genelde bayi yokluğundan istifade fahiş fiyatlar veriyorlar çünkü...

Düzenleme; Amasyalı arkadaşımız mesajını düzenlemiş. Güzel de olmuş. Normal fiyat budur işte...

Hafta içinde uğrayacağım
    Teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi O.B.K -- 2 Kasım 2009; 14:30:10 >

• Arkadaşlar İbrahim ustadan pazar sabahına randevu aldım sonuçları görsel bir şekilde sizinle paylaşacağım.
  • arkadaşalr geçen gün arkadaşımın aracını bıraktım ibrahim abiye.valla vw yetkilileri o golfü görseydi şu cümleyi kuracaklarından emindim;
    biz fabrikadan bu kadar temiz çıkaramıyoruz
    hakikaten süper işçiliği var ve kaliteli malzeme ile işini çok güzel yapıyor.hiç düşünmeden aracınızı bırakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.