Şimdi Ara

MEGUİARS BOYA KORUMA ANKARA (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
31.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: svs.jokerr

quote:

Orijinalden alıntı: raskolnikov77

Teşekkürler..

Bu iş için satılan bantlar olduğunu duymuştum.. Bilgisi olan varmı acaba?

Evet ismini hatırlamıyorum ama boyanın yüzeyine zarar vermicek bantlar var kağıt bantlarda olabilir yüzeye zarar vermez sanırım,
  • quote:

İşte o bantlardan arıyorum

quote:

quote:

Teşekkürler..

Bu iş için satılan bantlar olduğunu duymuştum.. Bilgisi olan varmı acaba?

Evet ismini hatırlamıyorum ama boyanın yüzeyine zarar vermicek bantlar var kağıt bantlarda olabilir yüzeye zarar vermez sanırım,

Boyacılar kullanıyor hocam o bantları boya malzemleri satan yerlerde bulabilirsiniz.

• Boya malzemesimi??
  • quote:

Boya malzemesimi??

Evt hocam neden garipsediniz ki ? koç taş gibi büyük merkezlerdede bulabilirsiniz daha kolay ulaşım erişim için mahhalle cadde aralarında inşaat ve boya malzemeleri satan hırdavatcı deniliyordu genel olarak sanırım bu yerlerde bahsettiğmiz kağıt bantlar satılır , boyanacak bölümle boyanmayacak bölümü birbirinden ayırmak düz bir çizgi halinde işlemi gercekleştirmek için kullanırlar telafuz edişimde yanlış bi durum olduysa af ola

• Yok hocam estagfirullah telaffuz ile bir durum değil.. sadece far ile ilgili bantlar ile boyacılar arasında bağlantı kuramadım da hemen
  • Plastx diye bir ürün aldım.. bakalım nasıl sonuç verecek.. önce zımparasız denemek istiyorum.. ovalayarak
  • quote:

Plastx diye bir ürün aldım.. bakalım nasıl sonuç verecek.. önce zımparasız denemek istiyorum.. ovalayarak

EL ile baya yorucu olacaktır bakalım sonuçlar nasıl olucak zımpara olayı biraz riskli geliyor bana el yatkınlığı olmayan için hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir fotoğrafta paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin
  • Deneyip görecez.. maguiars geldi.. hsonu biraz vakit harcayacaz ama araçla ilgilenmek ara sıra dinlendiriyor bile insanı Zımpara gerekirse iyice uğraştıracak..

quote:

quote:

Plastx diye bir ürün aldım.. bakalım nasıl sonuç verecek.. önce zımparasız denemek istiyorum.. ovalayarak

EL ile baya yorucu olacaktır bakalım sonuçlar nasıl olucak zımpara olayı biraz riskli geliyor bana el yatkınlığı olmayan için hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir fotoğrafta paylaşırsanız sevinirim kolay gelsin

• bu arada ibrahim abi tekrar kavaklıderedeki fiatda işe başladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıvıq06

bu arada ibrahim abi tekrar kavaklıderedeki fiatda işe başladı.

Ben yaptırdığımda bülent usta yapmıştı yanlız islem bitip arabayı yıkattıktan sonra işlem öncesinde olmadğı kadar kılcal dairesel cizikler oluştu , kullandığı maddenin yapısı yapmış olabilir aracı geri götürüp göstereceğim tekrar bakalım ibrahim usta ne diyecek .
  • ibrahim usta işinin ehli biri.hem kullandığı ürünler kaliteli hem işçiliği..
  • ankara kavaklıdereyi herkese öneririm arkadaşlar
  • Evet ilgili insanlar.. ilk izlenimim olumlu oldu..
  • balgat da buhaar teknoloji merkezi diye bir yer var şiddetle tavsiye ederim.ben detaylı iç temizlik,motor temizliği ve koruma yaptırdım işçilikleri ve çalıştıkları alan dört dörtlük bir yer.su kullanmadan buharla temizlik yapıyorlar.ayrıca kullandıkları tüm ürünler meguiars ın ürünleri.ankarada bir çok yer aradım detaylı temizlik için kararım buhaar'dan yana oldu ve pişman olmadım inanın.boya koryma da yapıyorlar.ayrıca fiyatları da diğer yerlere göre biraz uygun.internet adresi: www.buhaar.com saygılar...
  • Öncesi sonrası şeklinde foto ceken var mı son zamanlarda, bende düşünüyorum uygun bir vakitte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Du Hast

ankara kavaklıdereyi herkese öneririm arkadaşlar

Ankara Kavaklıdere Fiat yetkili servisinde bu işi yapıyorlar. Puntomu aldığımad ben de orda yaptırmıştım hem boya koruma hem de kaput filmi. Kaput filmi 3M, boya koruma Meguiar's kullanıldı. Bu işi yapan kişi İbrahim bey. İyi iş çıkarıyor. Artık daha geniş bir yerde yapmak için Bestekar Sokakta yeni yerini açtı bikaç hafta önce. Girişte Meguiar's brandası asılıydı. Sanırım bayiliğini de alacak gibi duruyor.
  • arkadaşlar maguairs ustasıyım ankarada sayılı on ustadan biriyim eleman arayan varsa adresime mail atarsa sevinirim
  • arkdaşım senin araçtaki sonradan çıkan çizikler makine haresi oda ustanın nekadar usta oldığunu gösterir
  • ben de buraya yaptırdım boya koruma hiç memnun kalmadım.. kılcal çiziklerden tutun da boya üzerindeki, camlardaki kireç tozları bile bire bir duruyor. tekar gideceğim
  • 2003 model mercedesimiz var.. içi bej tamamen bej renk, deri koltuklar var. düşüncemiz bunu komple otokuaföre sokmak.. fabrikadan çıktığı şekilde tertemiz almak.. hem yaptığı işi şişirmeyecek hemde fiyatı şişirmeyecek.

açık adres, telefon bilgisini ve fiyat bilgisi alabilirmiyim.?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.