Şimdi Ara

MEGUİARS BOYA KORUMA ANKARA (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
31.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enoktakenokta -- 27 Kasım 2014; 13:48:43 >
  • Arkadaşlar,

Enoktakenokta nickli Ender Bey'in forumdaki mesajdaki isteğine binaen yazıyorum.

Aracımı bu sabah araçtaki kılcal çiziklerin giderilmesi ve Boya Koruma yapılması için bahsi geçen yere Ender Bey'in tavsiyesiyle bıraktım.

Bu tavsiyeyi kendisinden Skoda SuperB başlığında yazışırken bir kaç ay öncesinde almıştım, gitmek dün ile bugüne fırsat oldu.

Dün de bahsi geçen uygulama merkezinde aracımı yıkattırdım, İbrahim Usta ile tanıştık.

Kendisi ilgili birisi ve müşterisi ile ilgileniyor.

Muhabbetimiz esnasında bu forumda geçen olaydan bahsetti geçti haberiniz var mı diye,

Kendisinden öğrendim böyle bir başlık açıldığını ve bir arkadaşımızın uygulama sonrası bazı sıkıntıları olduğu.

Bundan dolayı da özellikle bu başlığı buldum, ne yazıyor diye bakayım diye, bu başlığa girdim ve Ender Bey'in mesajını gördüm.

Şikayetçi olan arkadaşı dinlemediğim ve olayın nasıl geliştiğini görmediğim ve bilmediğim için bu konuda yorum yapmıyorum,

Bir konuda yorum yapmak için her iki tarafı da dinlemeniz gerekir ;

Ancak şu kadarını söyleyebilirim ; İbrahim Ustanın dinleyerek ve cevap yazarak müşterisini çağırması, bir sorun var ise eğer çözmek istemesi olumlu bir düşünce.

Her neyse konuya dönelim ;

Araç Ender Bey'in aracı ile aynı,

Siyah Renk SuperB II.

Aracı yarın akşam ya da uygulama merkezi açıksa Pazar günü, değilse Pazartesi günü aracı teslim alacağım. ( hava şartlarından dolayı aracı Pazartesi gününe kadar teslim almayabilirim )

Bugün uygulama merkezinin önünde fotoğraflar çektim, araç uygulamadan çıktıktan sonra forumun bu başlığına fotoğrafları koyacağım.

Araç işlem gördükten hemen sonra yine fotoğraflar çekeceğim ve onları da forumun bu başlığına koyacağım,

Nasıl bir işlem yapıldığı ve uygulama merkezinin işçiliği konusunda buradaki arkadaşlarımız üç aşağı beş yukarı fikir sahibi olurlar fotolardan sonra.

Ender Bey, fotoları hem Skoda Turkey forumundaki SuperB II başlığına ( asıl yeri orasıdır ), hem de buraya sizin isteğinize binaen koyacağım.

Herkese saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 23 Aralık 2011; 22:10:13 >

• Aracımın uygulama öncesi birkaç görüntüsü.

MEGUİARS BOYA KORUMA ANKARA

Boya Koruma uygulamasından önce aracıma wax atmıştım, ama çok başarılı olmadı,

3. Resimdeki beyaz lekeler wax lekeleri.

Bu da dördüncü resim.

Aracımın ön kaputunda da çok fazla kılcal çizik vardı, ancak fotolarda belli değil.

Diğer bölümlerde de var, ama en çok ön kaput ve arka kaputta vardı kılcal çizikler.

• Bu resimde de motoru görüyorsunuz, çok kirli.

Bestekar Sokak Meguiars Bayisi İbrahim Ustaya teşekkür ediyorum,

Motor temizliği talep etmememe rağmen aracın motoru temizlenmiş olarak teslim aldım.

Kendisine bu jestinden dolayı tekrar teşekkür ediyorum, gerçekten çok ince bir düşünce.

• Bu resimlerde uygulama sonrası görüntüler.

• Araç aynen resimde olduğu gibi parlıyor,

Kılcal çizikler de çıkarılmış, araç detaylı bir bakımdan geçmiş,

Zaten fotolardan da görüyorsunuz.

Sonuç olarak ; Ben bu uygulama merkezinde hem aracımı yıkattırdım, hem de Boya Koruma yaptırdım,

Her iki uygulamalarından da çok memnun kaldım.

Bu işçiliklerini ve titizliklerini devam ettirdikleri sürece aracımı buraya götüreceğim.

Not : Fotoğraflar ve yorumlar Ender Bey'in isteği üzerine bu forum başlığına yazılmıştır.

Bundan sonra benim yorumlarımı paylaşacağım forum sitesihttp://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=16693

Vehttp://www.passatturkiye.com/uygulama-video-ve-resimleri/2277-skoda-superb-ii-boya-koruma-uygulamasi.html siteleridir.

Bu başlıktaki son yazımdır,

Herkese saygılar, sevgiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccüneyt -- 25 Aralık 2011; 19:57:50 >

• benim iki arabam var birisi 306 diğeride mondeo ilk önce deneme amaçlı 306 yı götürdüm

bu bestakarda ki yere götürdüm

Dedilerki ibrahim bey çok iyi hoş iş sağlam yapılıyor full cila 290 dediler bide 150 tl de indirimli zift yapalım tamam dedim araba nasıl olacak parıl parıl parlayacak tanıyamayacaksınız dediler

1 hafta kaldı araba ben ankara dışına falan gittim

arabayı aldım

her yerinde beyaz cila izleri tamponda beyaz lekeler

kendim yapsam daha parlak olurdu altınada bir kaç bir yere zift diye bişi sıkmışlar büyük ihtimalle boya

araba yıkatmaya 440 milyon verdim yani kısacası kazıklandım arabayla gram ilgilenmemişler

Dedim buralar beyaz cila lekesi var her arabada oluyor dedi tampon burası lekeliydi temizlemeişsiniz dedim tampona cila sürülmez boyası çıkıyor dedi orası öle kaldı

bu ufak çizik duruyor geçecek dediniz. cila çizik geçirmez ama dednizki pasta yaparım geçecek onlar hımm arkadaşlar unutmuş

arabanın içi olduğu gibi pis bari içinnide yıkasaydınız ??**?*?

Arabanız çizik yoksa tamponu çelikten yapılmış sa mazallah plastik olduğu için çıkıyormuş boyası fabrikadan yeni çıktıysa belki orası olur

Benim arabaya olsa olsa 20 dklarını harcamışlar karşılığında sadece 440TL'cik aldılar

sonra ben başka bir yere arabayı yıkamaya gittim dedim araba cilalı süngerle yıkayın adam şöle baktı

Dedi abi bu na sadece teflon cila atmışlar onu herkes atıyor

dedim bu meguiars da yaptırdım

aynen şöyle dedi "abi arabayı cilalamamışlar Seni cilalamışlar" deyince ben şoke olmuştum

meguiars daki çok önemli iş yapmış gibi araya 3 su değmesin cilalın bütünlüğü bozuluyor

sanki çok iş yapmış, b** yapmış

Dedi altı ay sonra revizyona geli galiba dışına su tutup gönderecekler

böle kurumsal olmayan kimin olduğu belli olmayan yerler yaptırmayın

Otomobil karakteristik bir eşyadır. Diğer eşyalardan ayrılmasını sağlayan en önemli özelliği de budur. İlk ütüsünü hatırlayan var mı? Peki ilk aracını hatırlamayan?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Değerli donanım forum kullanıcıları yukarda yazılı şahsım ve ustalığımla alakalı olan vede kurumsal bir marka altında açmış olduğumuz uygulama merkezimiz adına yapılan bu eliştirilerde ben ve mensubu olduğum markamın birinci pirensibi daima müşteri mennuniyetidir,Kaldıki bunun göstergesi olarak beyfendinin kendisinden şahsım ve işletmemiz adına özürde diledim yapıldığını idda ettiği yanlışlığı düzeltmek adına kendisine isterlerse yapılan işlemleri tekrar yapmayı isterlerse ödemiş oldukları ücretin iadesini, isterlerse kendilerinin arzu ettiği yerde yapmayı taahüt ettik. Kendileri bizden aşağıda belirttiğim yazısı ile randevu talep etti.

(İbrahim Bey Ben O zaman Cumartesi Sabah aracımla gelip işlemlerin Tekrarlanmasını istiyorum ve araca nele uyguladığınızı görmek ve Burada Haksızsam Gerekeni yazmak isitiyorum

Ve Şunuda Söylemek istiyorum aracım sizin belirtiğiniz gibi Astarı inmiş derin çizikleri vardı da neden Boya koruma yaptınız ve Neden Beni bu konuda beklediğiniz şekilde olmayacaktır yaptırmanız abes olur diye uyarmadınız.

Aracı gördüğümdeki Hayal kırıklığını Hayal Bile Edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperenkara -- 21 Aralık 2011; 17:31:50 >)

Kendisi ile tekrar randevulaşmazı rağmen gelmemiş,bizlerede aksi bir cevaben dönüş yapmamıştır.Beni ve camiamızı bu güzide forum sitesinde haksızca eleştiren ama yapıldığı idda edilen hataların arkasında duran ben ve arkadaşlarımı haksızca eleştiren ve tamamen çamur at izi kalsın mantığı....

Ama ben ve arkadaşlarım siz değerli forum kullacılarının uyarı ve ikazlarıyla sizlere en iyisini verene kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.......

ÇÜNKÜ BENİM VE ARKADAŞLARIMIN ALTIN KURALI....
    BENİM MÜŞTERİM HER ZAMAN HAKLIDIR...

Taktir siz değerli forum kullanıcılarınındır.

Saygılarımızla
    Meguiar's Ankara
    İbrahim Usta

• İbrahim Usta Samimiyetinize inanıyorum . Ancak insanların aklında soru işareti olmaması için önce - sonra diye fotoğraf çekerseniz hem sizin için güzel bir arşiv hemde kanıt olur . iyi çalışmalar dilerim
  • Pazartesi gunu 2010 model volvo s40 aracimi ibrahim ustaya full boya koruma,ic temizlik ve motor temizligi icin biraktim.bugun de teslim aldim.
    Ellerine saglik Ibrahim Usta!!! Araci showroomdan aldigim ilk gunku haline getirip bana teslim etti.
    Ibrahim usta hakkinda yazilan olumsuz yorumlar kesinlikle ve kesinlikle dogru degildir.Gonun rahatligi ile aracinizi Ibrahim ustaya teslim edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur_34

Pazartesi gunu 2010 model volvo s40 aracimi ibrahim ustaya full boya koruma,ic temizlik ve motor temizligi icin biraktim.bugun de teslim aldim.
    Ellerine saglik Ibrahim Usta!!! Araci showroomdan aldigim ilk gunku haline getirip bana teslim etti.
    Ibrahim usta hakkinda yazilan olumsuz yorumlar kesinlikle ve kesinlikle dogru degildir.Gonun rahatligi ile aracinizi Ibrahim ustaya teslim edebilirsiniz.

peki 1 mesajlı üye
  • quote:

Orijinalden alıntı: french press

quote:

Orijinalden alıntı: Ozgur_34

Pazartesi gunu 2010 model volvo s40 aracimi ibrahim ustaya full boya koruma,ic temizlik ve motor temizligi icin biraktim.bugun de teslim aldim.

peki 1 mesajlı üye

sırf bunu yazmak için üye olmuş zaten belli ki

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alks -- 27 Mart 2012; 3:19:46 >
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alks -- 27 Mart 2012; 3:16:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alks

İBRAHİM Bey,

Tarafınıza özelden gönderdiğim mesajın cevabını beklemekteyim bilginize.

Etrafa saçacak fazla paran varsa buraya gidersin eğer yoksa bu dolandırıcılarla iş yapma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi french press -- 25 Mart 2012; 1:37:14 >
  • Eğer Ankarada Meguiars ürünleri ile uygulama isterseniz garajımıza beklerim

https://www.facebook.com/boomtuning
  • Arkadaşlar 17 Kasım 2012 tarihi itibariyle Megauris Ankara bayisine aracıma boya koruma yaptırmak için gittim ve İbrahim Bey ve Muharrem Beyle tanıştım.Gayet güzel bir şekilde karşıladılar bana yaptıkları işlemleri anlattılar.Çarşamba günü için randevu aldım.Sonuçları burada bulabilirsiniz.Bakalım nasıl olacak ben de merak ediyorum.
  • Arkadaşlar Toyota Auris aracımı dün akşam saatlerinde Meguris bayisinden teslim aldım.Gerçekten mükemmel olmuş.Araç showroom görüntüsüne kavuşmuş.Aracımda çizik izi göremedim.Pırıl pırıl parlıyor.Derin çiziğin bulunduğu sol arka çamurluk da İbrahim Ustanın marifetiyle giderilmiş.Jantlar, lastikler aracın içi mükemmel.Aracıma boya koruma yaptırırken bir de vinil koruma hediye ettiler.Muharrem Beye de teşekkür ederim.İbrahim usta ve ekibi bu işte on numara bence.Ankara'da boya korumada bir numara Meguiars Ankara.Teşekkürler İbrahim Usta,Muharrem Bey tekrar görüşmek dileğiyle.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.