Şimdi Ara

MEGUİARS BOYA KORUMA ANKARA (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
31.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhabalar Ankara'da meguiarsın ürünlerini istedigimiz gramajda temin edebilecegimiz toptan satıs yapan bir yer biliyormusunuz ?
  • yukarıda denildiği gibi ibrahim usta bestekar sokak'ta meguiar's'ın bayiliğini almış. hatta aradım, ibrahim ustayı sordum, telefonu açan kişi de oymuş zaten boya koruma için 290 tl fiyat verdi. açıkçası ziebart diamond gloss için 530 duyduktan sonra bu fiyat hoşuma gitmedi değil. gerçi avukat olduğum için ziebart'ta %25 indirim var 380 gibi bir fiyata geliyor. ama yine de 100 tl'ye yakın fiyat az değil. asıl sorun hangisinin daha kaliteli olduğu, daha iyi bir koruma sağladığıdır. bilen varsa beri gelsin..
  • Benimde niyetim var aslında..
    Nette biraz araştırdım.. Bülent Bey hakkında olumlu yorumlar var ama piyasada da daha ucuza yapan yerlerde var..
    Eğer burdan yaptırmak isteyen olursa bir kaç kişi daha özel fiyat alınabilir..
  • Yok demekki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sirius_black

yukarıda denildiği gibi ibrahim usta bestekar sokak'ta meguiar's'ın bayiliğini almış. hatta aradım, ibrahim ustayı sordum, telefonu açan kişi de oymuş zaten boya koruma için 290 tl fiyat verdi. açıkçası ziebart diamond gloss için 530 duyduktan sonra bu fiyat hoşuma gitmedi değil. gerçi avukat olduğum için ziebart'ta %25 indirim var 380 gibi bir fiyata geliyor. ama yine de 100 tl'ye yakın fiyat az değil. asıl sorun hangisinin daha kaliteli olduğu, daha iyi bir koruma sağladığıdır. bilen varsa beri gelsin..

benim iki arabam var birisi 306 diğeride mondeo ilk önce deneme amaçlı 306 yı götürdüm

bu bestakarda ki yere götürdüm

Dedilerki ibrahim bey çok iyi hoş iş sağlam yapılıyor full cila 290 dediler bide 150 tl de indirimli zift yapalım tamam dedim araba nasıl olacak parıl parıl parlayacak tanıyamayacaksınız dediler

1 hafta kaldı araba ben ankara dışına falan gittim

arabayı aldım

her yerinde beyaz cila izleri tamponda beyaz lekeler

kendim yapsam daha parlak olurdu altınada bir kaç bir yere zift diye bişi sıkmışlar büyük ihtimalle boya

araba yıkatmaya 440 milyon verdim yani kısacası kazıklandım arabayla gram ilgilenmemişler

Dedim buralar beyaz cila lekesi var her arabada oluyor dedi tampon burası lekeliydi temizlemeişsiniz dedim tampona cila sürülmez boyası çıkıyor dedi orası öle kaldı

bu ufak çizik duruyor geçecek dediniz. cila çizik geçirmez ama dednizki pasta yaparım geçecek onlar hımm arkadaşlar unutmuş

arabanın içi olduğu gibi pis bari içinnide yıkasaydınız ??**?*?

Arabanız çizik yoksa tamponu çelikten yapılmış sa mazallah plastik olduğu için çıkıyormuş boyası fabrikadan yeni çıktıysa belki orası olur

Benim arabaya olsa olsa 20 dklarını harcamışlar karşılığında sadece 440TL'cik aldılar

sonra ben başka bir yere arabayı yıkamaya gittim dedim araba cilalı süngerle yıkayın adam şöle baktı

Dedi abi bu na sadece teflon cila atmışlar onu herkes atıyor

dedim bu meguiars da yaptırdım

aynen şöyle dedi "abi arabayı cilalamamışlar Seni cilalamışlar" deyince ben şoke olmuştum

meguiars daki çok önemli iş yapmış gibi araya 3 su değmesin cilalın bütünlüğü bozuluyor

sanki çok iş yapmış, b** yapmış

Dedi altı ay sonra revizyona geli galiba dışına su tutup gönderecekler

böle kurumsal olmayan kimin olduğu belli olmayan yerler yaptırmayın

• Hadi yaaa...

Nette olumsuz yazan görmemiştim İbrahim Usta hakkında..
    Sizin yazıklarınızı görmem iyi oldu..
    Kurumsal firmalara (Ziebart, Sonx vb.) yaptırtmak daha mantıklı anlaşılan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

quote:

yukarıda denildiği gibi ibrahim usta bestekar sokak'ta meguiar's'ın bayiliğini almış. hatta aradım, ibrahim ustayı sordum, telefonu açan kişi de oymuş zaten boya koruma için 290 tl fiyat verdi. açıkçası ziebart diamond gloss için 530 duyduktan sonra bu fiyat hoşuma gitmedi değil. gerçi avukat olduğum için ziebart'ta %25 indirim var 380 gibi bir fiyata geliyor. ama yine de 100 tl'ye yakın fiyat az değil. asıl sorun hangisinin daha kaliteli olduğu, daha iyi bir koruma sağladığıdır. bilen varsa beri gelsin..

benim iki arabam var birisi 306 diğeride mondeo ilk önce deneme amaçlı 306 yı götürdüm

Dedilerki ibrahim bey çok iyi hoş iş sağlam yapılıyor full cila 290 dediler bide 150 tl de indirimli zift yapalım tamam dedim araba nasıl olacak parıl parıl parlayacak tanıyamayacaksınız dediler

arabayı aldım

kendim yapsam daha parlak olurdu altınada bir kaç bir yere zift diye bişi sıkmışlar büyük ihtimalle boya

araba yıkatmaya 440 milyon verdim yani kısacası kazıklandım arabayla gram ilgilenmemişler

Dedim buralar beyaz cila lekesi var her arabada oluyor dedi tampon burası lekeliydi temizlemeişsiniz dedim tampona cila sürülmez boyası çıkıyor dedi orası öle kaldı

bu ufak çizik duruyor geçecek dediniz. cila çizik geçirmez ama dednizki pasta yaparım geçecek onlar hımm arkadaşlar unutmuş

Arabanız çizik yoksa tamponu çelikten yapılmış sa mazallah plastik olduğu için çıkıyormuş boyası fabrikadan yeni çıktıysa belki orası olur

Benim arabaya olsa olsa 20 dklarını harcamışlar karşılığında sadece 440TL'cik aldılar

sonra ben başka bir yere arabayı yıkamaya gittim dedim araba cilalı süngerle yıkayın adam şöle baktı

aynen şöyle dedi "abi arabayı cilalamamışlar Seni cilalamışlar" deyince ben şoke olmuştum

meguiars daki çok önemli iş yapmış gibi araya 3 su değmesin cilalın bütünlüğü bozuluyor

ben de ilk kez olumsuz yazı görüyorum ibrahim usta ile alakalı...
    zaten gidip gitmeme konusunda, boya korumanın para tuzağı olduğu kısmına daha yakındım.. artık daha eminim, yeni araba alanlara kakalamaya çalışılan, o heyecanla yaptıranlara geçirilen bir kazık olduğunu düşünüyorum. gitmeyeceğim. ziebart'tan randevu aldım bedava koltuk koruma yaptıracağım..

• Bende buraya gitmeyi düşünüyorum..
    Aradım konuştum.. bi bakmaya gidicem inşallah..

http://www.detailinggarage.net/
  • quote:

quote:

quote:

arabayı aldım

ben de ilk kez olumsuz yazı görüyorum ibrahim usta ile alakalı...
    zaten gidip gitmeme konusunda, boya korumanın para tuzağı olduğu kısmına daha yakındım.. artık daha eminim, yeni araba alanlara kakalamaya çalışılan, o heyecanla yaptıranlara geçirilen bir kazık olduğunu düşünüyorum. gitmeyeceğim. ziebart'tan randevu aldım bedava koltuk koruma yaptıracağım..

Dediklerinize katılıyorum, Arabamı sabah verdim boya koruma yaptırmayai adamlar cama yapışık sticker izlerini bile çıkarmamış, bu ne dedim unutmuşuz diyor,,
    Kaputun üstü her yer dalga kılcal çiziklerle dolu, bu ne dedim gözümüzden kaçmış dedi,
    çimento tozları vardı onlar da duruyor, dedim kil uygulaması yapmadınız mı abi sen arfabayı yarın tekrar getir diyor bir de pişkin pişkin,,

LAnet olsun yapacağınız işe de aldığınız paraya da dedim çıktım gittim oradan..

Aklı olan gitmesin buraya resmen adam öpüyorlar

• şu yazılanlardan sonra feriştahı olsa gitmem zaten...
  • ibrahim usta bu foruma üyeydi bir zamanlari girer yazardı. umarım hala girip okuyordur...
  • quote:

ibrahim usta bu foruma üyeydi bir zamanlari girer yazardı. umarım hala girip okuyordur...

Yeterince Beleş Para kazanmaya alıştığı için artık gerek duymuyordur, Foruma girip ne yazacak hangi yüzle
  • Yinede açıklama yapsa iyi olurdu..
    En azından kendi açısından durumu nasıl özetleyecek bunu merak ediyorum..
  • quote:

quote:

ibrahim usta bu foruma üyeydi bir zamanlari girer yazardı. umarım hala girip okuyordur...

Yeterince Beleş Para kazanmaya alıştığı için artık gerek duymuyordur, Foruma girip ne yazacak hangi yüzle

doğru
  • Merhabalar değerli donanım haber forum kullanıcıları evet uzun zamandır forumu takip edemedim malum yeni açmış olduğumuz uygulama merkezimizin tadilatı ve kurulum sürecinde foruma giremedim hepinizden özür diliyorum yazılan yoruma gelecek olursak aracı hatırlıyorum eski kasa pejo 306 idi aracın dış boyası yeryer derin ciziklerle (astara inmiş) yer yer boyalı kısımlarda boyamadan oluşan zımpara çizikleri ile dolu bir araç idi ama tabi burada bahane üretmek istemiyorum ben ibrahim usta olarak yıllarca titizlikle birinci hedefi kesintisiz müşteri memnuniyeti birinci görev kabul eden ben bu yazılanlar karşısında inanın şoke olmuş durumdayım beyfendiden kendilerinin kabul etmesi durumunda isterlerse ücretlerinin iayadesini isterlerse yapılan işlemlerin tekrarını (Misafirimiz Olarak İşlemler Sırasında Bekleyerek) isterlersede arzu ettikleri yerde işlemleri yaptırmayı taahhüt ederim yeterki müşterimizin içi rahat olsun...Yapılan işlemlerdeki müşterimizin hassasiyet gösterdiği kanularda yapılan hata ve aksaklıktan dolayı şahsım ve işletmem adına kendilerinden özür dileriz...

Değerli forum üyeleri yapılan işlemlerde bilgisizce yorum yapılması beni dahada üzdü yorumlarınızda lütfen aracın yapılan işlemrin yorumu yerine aracın da durumun sorgulamlması gerekmezmi (Örneğin) hasardan ve başka nedenlerden dolayı boya yapılmış parçalarda boyama işlemi sırasında bilenler vardır boya atılmadan önce araç macunlandıktan sonra zımparalanır ve araç boyama işlemi sonrasında bu zımpara izleri dikkatli balıkdığın da gözle görüle bilir daha sonra boya koruma işileminde bu ayrıntı dahada belirgin hale gelir sonunda ben boya koruma yaptırdım ama çizikler çıkmadı gibi yorumlarla karşılaşılıyor malesef yorumlarımızda bunları dikkate alırsak mutlu oluruz bu işleri yapanlar adına.

Tabiki yine tekrar ediyorum her ne sebep olursa olsun SADECE MÜŞTERİM HER ZAMAN HAKLIDIR...

Herkese iyi akşamlar

Meguiars Ankara Uygulama Merkezi

İbrahim Ün

0533 661 01 62

0312 465 09 10

• quote:

Orijinalden alıntı: amasyalım

Merhabalar değerli donanım haber forum kullanıcıları evet uzun zamandır forumu takip edemedim malum yeni açmış olduğumuz uygulama merkezimizin tadilatı ve kurulum sürecinde foruma giremedim hepinizden özür diliyorum yazılan yoruma gelecek olursak aracı hatırlıyorum eski kasa pejo 306 idi aracın dış boyası yeryer derin ciziklerle (astara inmiş) yer yer boyalı kısımlarda boyamadan oluşan zımpara çizikleri ile dolu bir araç idi ama tabi burada bahane üretmek istemiyorum ben ibrahim usta olarak yıllarca titizlikle birinci hedefi kesintisiz müşteri memnuniyeti birinci görev kabul eden ben bu yazılanlar karşısında inanın şoke olmuş durumdayım beyfendiden kendilerinin kabul etmesi durumunda isterlerse ücretlerinin iayadesini isterlerse yapılan işlemlerin tekrarını (Misafirimiz Olarak İşlemler Sırasında Bekleyerek) isterlersede arzu ettikleri yerde işlemleri yaptırmayı taahhüt ederim yeterki müşterimizin içi rahat olsun...Yapılan işlemlerdeki müşterimizin hassasiyet gösterdiği kanularda yapılan hata ve aksaklıktan dolayı şahsım ve işletmem adına kendilerinden özür dileriz...

Değerli forum üyeleri yapılan işlemlerde bilgisizce yorum yapılması beni dahada üzdü yorumlarınızda lütfen aracın yapılan işlemrin yorumu yerine aracın da durumun sorgulamlması gerekmezmi (Örneğin) hasardan ve başka nedenlerden dolayı boya yapılmış parçalarda boyama işlemi sırasında bilenler vardır boya atılmadan önce araç macunlandıktan sonra zımparalanır ve araç boyama işlemi sonrasında bu zımpara izleri dikkatli balıkdığın da gözle görüle bilir daha sonra boya koruma işileminde bu ayrıntı dahada belirgin hale gelir sonunda ben boya koruma yaptırdım ama çizikler çıkmadı gibi yorumlarla karşılaşılıyor malesef yorumlarımızda bunları dikkate alırsak mutlu oluruz bu işleri yapanlar adına.

Tabiki yine tekrar ediyorum her ne sebep olursa olsun SADECE MÜŞTERİM HER ZAMAN HAKLIDIR...

Herkese iyi akşamlar

İbrahim Ün

0533 661 01 62

0312 465 09 10

İbrahim Bey Ben O zaman Cumartesi Sabah aracımla gelip işlemlerin Tekrarlanmasını istiyorum ve araca nele uyguladığınızı görmek ve Burada Haksızsam Gerekeni yazmak isitiyorum

Ve Şunuda Söylemek istiyorum aracım sizin belirtiğiniz gibi Astarı inmiş derin çizikleri vardı da neden Boya koruma yaptınız ve Neden Beni bu konuda beklediğiniz şekilde olmayacaktır yaptırmanız abes olur diye uyarmadınız.

Aracı gördüğümdeki Hayal kırıklığını Hayal Bile Edemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alperenkara -- 21 Aralık 2011; 17:31:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: amasyalım

Merhabalar değerli donanım haber forum kullanıcıları evet uzun zamandır forumu takip edemedim malum yeni açmış olduğumuz uygulama merkezimizin tadilatı ve kurulum sürecinde foruma giremedim hepinizden özür diliyorum yazılan yoruma gelecek olursak aracı hatırlıyorum eski kasa pejo 306 idi aracın dış boyası yeryer derin ciziklerle (astara inmiş) yer yer boyalı kısımlarda boyamadan oluşan zımpara çizikleri ile dolu bir araç idi ama tabi burada bahane üretmek istemiyorum ben ibrahim usta olarak yıllarca titizlikle birinci hedefi kesintisiz müşteri memnuniyeti birinci görev kabul eden ben bu yazılanlar karşısında inanın şoke olmuş durumdayım beyfendiden kendilerinin kabul etmesi durumunda isterlerse ücretlerinin iayadesini isterlerse yapılan işlemlerin tekrarını (Misafirimiz Olarak İşlemler Sırasında Bekleyerek) isterlersede arzu ettikleri yerde işlemleri yaptırmayı taahhüt ederim yeterki müşterimizin içi rahat olsun...Yapılan işlemlerdeki müşterimizin hassasiyet gösterdiği kanularda yapılan hata ve aksaklıktan dolayı şahsım ve işletmem adına kendilerinden özür dileriz...

Herkese iyi akşamlar

İbrahim Ün

0533 661 01 62

0312 465 09 10

buraya girip olanlara bir açıklık getirdiğiniz için teşekkürler ibrahim bey..
    ama olay sırf kılcal çizik, harelenme sorunları değil.. yani araç üzerinde kalan beyaz lekeler, söz verilen şeylerin "unutmuşuz" bahanesiyle ertelenmek istenmesi gibi iddialar var. tabi burası bir forum, kimin ne kadar doğru söylediğini bilemeyiz (kimse üzerine alınmasın) ama bu tip şeyler insanın aklını çelmiyor değil. sizi aramış, bizzat sizinle konuşmuş, fiyat öğrenmiş birisi olarak (2012 ford focus beyaz) esasında boya koruma yaptıracaktım. markaya ve usta olarak size de güveniyordum. ancak sırf bu yazılanlar üzerine yukarıda da yazdığım üzere vazgeçtim. ilerleyen günlerde ne olur bilemiyorum. bu gibi irili ufaklı hatalar müşteri kaybına yol açıyor. tekrar güvenebilirsem boya koruma yptırmak da isterim. foruma girip açık yüreklilikle kendinizi savunduğunuz ve müşteri memnuniyeti için çabaladığınız için kendi adıma teşekkür ederim.

• Tabiki seve seve önemli olan terrar tekrar söylüyorum benim için birinci altın kural SADECE MÜŞTERİMİN MEMNUNİYETİ....
  • Ben burada sadece sizin arcınızla ilgili deyil genel boya koruma ile ilgili yapılan yorumlara deyimdi yanlış anlşılma oldu sanırım cumartesi saat 9,00 görüşmek üzere diyorum...

Herkese iyi akşamlar...
  • İbrahim usta

cCvabunız samimi geldi ama insanlar olumsuz yorumları gördükten sonra acaba diyor...
    Bende aracımı size getirmeyi düşünüyordum hatta aradım telde görüştük (Accord 2007 Siyah) fiyat biraz pahalı gelmişti pazarlıkta düşerseniz gelicektim.
    Ancak olumsuz yorumu görünce geri adım attım.
    Benim gibi bir kaç arkadaş daha var. Bana araştırmamı söylediler.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.