Şimdi Ara

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
362
Cevap
3
Favori
18.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fulton

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

abooo twitter'a bir bakayım dedim neler neler yazılmış

“tanrı sizi korusun diyor, allah demiyor” diye gezicilerin, kemalistlerin, fetöcülerin dizisi olduğunu söyleyen yığınla sığır var

ayrıca kadınların niye göğüs yukarısı açıkmış.Tarihimizi yalan yanlış gösterip osmanlı'yı kötülüyorlarmış

yeminlen şu insanlar aynı ülkede yaşamaktan utanıyorum.Adamları al koy 1100'lü , 1200'Lü yıllara zerre sırıtmazlar.

yıl olmuş 2018 hala şu tiplerle uğraşıyoruz

Henüz diziye bakmadım ama bu tanrı kelimesine laf edenler, Ertuğrul'un da 2 sözünden birinde Allah Allah demesine neden laf etmiyor? Ertuğrul döneminde daha Türkler İslam'ı adam akıllı tanımıyordu bile Araplarla etkileşime daha yeni yeni geçiliyordu, İslam bu kadar yaygın değildi. Haydi buna da cevap verin yobaz sürüsü.

tanrıya laf etmek doğru değil, hrıstiyan bi kadının öyle demesi doğru. fakat ikinci dediğinizde hata var. türkler islamiyeti araplardan değil iranlılardan öğrendi büyük ölçüde, dolayısı ile araplarla etkileşim olmadan da normal öyle konuşmalar.

• Dizi tutmaz muhtemelen kenanin tutmayan tek dizisi olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar diziyi nerden seyrede bilirim.hicbir yere daha yuklenmemiş.
  • Tarihi öğrenmek için dizi izlenmez. Tüm tarihi diziler için geçerlidir. Tarihi öğrenmek isteyen kişi açar kitapları okur araştırır öğrenir önce. Sonra gelir dizide nasıl işlenmiş diye bakar.
    Kenan İmirzalıoğlu için izledim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunca tanıtıma ve reklama rağmen hiçbir grupta ilk 2'ye girememiş. Çoğunluk meraktan izledi ve beğenmedi. Haftaya daha da düser. 13.bölüm de final...

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı

• Chandler_Bing kullanıcısına yanıt
    İlk 3 yine iyi.

• ne diyorum N kullanıcısına yanıt
    O bütceyle kar edebilmeleri için ab-abc'de en azından bi 12-13 reyting almaları lazım ama 7-8 almış. Yükselir mi sanmam

• quote:

Orijinalden alıntı: janqlee

Tarihi öğrenmek için dizi izlenmez. Tüm tarihi diziler için geçerlidir. Tarihi öğrenmek isteyen kişi açar kitapları okur araştırır öğrenir önce. Sonra gelir dizide nasıl işlenmiş diye bakar.

yüzde yüz katılıyorum ama bunu bizim insanımıza anlatmamız lazım. dizilerde olan olayların yarıdan fazlası uydurma gerçekte olmadı bilmesi lazım. ama gel gör ki özellikle vatanım sensin ve payitahtın senaristleri tarihi olayları anlattıklarını iddia ediyolar. onlar bile bunu diyosa.
  • Biraz izleyim dedim ama pek sarmadi.Genel olarak insanlarda pek izlememis gibi duruyor.Buyuk zarar Kanal D adina.Acilen ask ucgeni bir diziyle zarari kapatlari lazim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telgraf

quote:

Tarihi öğrenmek için dizi izlenmez. Tüm tarihi diziler için geçerlidir. Tarihi öğrenmek isteyen kişi açar kitapları okur araştırır öğrenir önce. Sonra gelir dizide nasıl işlenmiş diye bakar.

yüzde yüz katılıyorum ama bunu bizim insanımıza anlatmamız lazım. dizilerde olan olayların yarıdan fazlası uydurma gerçekte olmadı bilmesi lazım. ama gel gör ki özellikle vatanım sensin ve payitahtın senaristleri tarihi olayları anlattıklarını iddia ediyolar. onlar bile bunu diyosa.

Diriliş ertuğrul da aynı keza..Diziyi 1 buçuk sezon izledim sonra baktım tarihle alakası yok sadece dizi kısma geçildi ve bunca malım taraftarı oldu bıraktım izlemeyi.Engin altan düzyatanı da severim.
    Bu olay şuna benziyor : Örneğin açlık oyunları seri kitaplarının sinema filmine uyarlanması gibi.Kitapla film birbirinden kopuk.Bu tarihi dizilerde bun gibi.Tarihten kopuk sadece dizi yönü var.
    Ben hala anlamış değilim.Türk dizi sektörü bu tür filmleri dizi çekeceğine Belgesel hazırlasa da aynı saate koysa.Örneğin ; Diriliş ertuğrul film değil de Belgelsel olsa.Akşam saat 8 den 10 a kadar gösterilse bence daha Yararlı olur.Ama bu seferde malum kesim izlemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler_Bing

Bunca tanıtıma ve reklama rağmen hiçbir grupta ilk 2'ye girememiş. Çoğunluk meraktan izledi ve beğenmedi. Haftaya daha da düser. 13.bölüm de final...

Kız kardeşin eniştesini ayarttığı dizi 1.oluyorsa ...
    İlk 3 te aynı tür dizi oldupuna göre hala gerideyiz.

• Yonetmen butun cast'i sergileyecegim diye diziyi ilk bolumden batirmis. Bence ilk bolum Fatih'in babasi olmemeliydi, Fatih veya cocuklugu hakkinda guzel bir seyler cekilebilirmis. 2-3 karakterin hikayesi anlatilabilirdi.

Yil olmus 2018 hala boyle acemice isler cikiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eşkiya dizisi varken bu diziyi seyredemem üzgünüm
    zaten çok az dizi bakıyorum biri eşkiya, gidip aynı saate koymuşlar

ayrıcana fox da ki dizi açık ara önde her hafta

bu fatih dizisi bu başlangıç reytinglerinle gider artık diye düşünüyorum, fazla bir beklentim yok reyting açısından
    ama şaşırdım ben 1.olur diye bekliyodum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedi10 -- 21 Mart 2018; 11:26:13 >
  • mantık hataları doluydu
    Sehzade sakal bırakamaz
    12 yasında mektup yazan cocuk - 16 yasındayken savas yapan adam boylu boslu sakallı .(45 yasında adam 16 yasındaki birini canlandırabilir ama 4 - 5 senede bu kadar değişim yaşanmaz)
    Hiç kimse Padişahın yanında şehzadeye hakaret edemez kılıcına felan basamaz
    yeniçeri ile vezir kızı kıyıda köşede bulusuyor.

Mehmed o kadar acele ediyor önden gidiyor , Ay tutulması felan hesaplıyor öne geçmek için .Neyse Edirne'ye kale önüne geliyor arkasında üvey annesi ve uç beylikleri. Ne ara o kadar adam toplandı organize edildi ? nasıl mehmede yetişebildiler ?
  • quote:

quote:

Bunca tanıtıma ve reklama rağmen hiçbir grupta ilk 2'ye girememiş. Çoğunluk meraktan izledi ve beğenmedi. Haftaya daha da düser. 13.bölüm de final...

Mehmedin tutmaması ülke dizi sektörü için hayırlısı olur. Çok farklı bir diziymiş gibi konuşmussun. Dirilişle muhteşem yüzyılı çorba edip karıştırmışlar. İki kitleye de hutap etmeye calışmıâlar Kusura bakma ama kadın bile daha iyi bu diziden.

Utc>Kadın>Mbcf>Edho

Hakettiği reytingleri almış.

• quote:

quote:

quote:

Mehmedin tutmaması ülke dizi sektörü için hayırlısı olur. Çok farklı bir diziymiş gibi konuşmussun. Dirilişle muhteşem yüzyılı çorba edip karıştırmışlar. İki kitleye de hutap etmeye calışmıâlar Kusura bakma ama kadın bile daha iyi bu diziden.

Utc>Kadın>Mbcf>Edho

Hakettiği reytingleri almış.

ALKIŞ o zaman

• Acilen Spartacus un yonetmeni ve yapim ekibiyle calisinnnnmmm??

• Ne kadar boş dizi ya,o kadar belli oluyo ki yapmacıklıarı

çetin tekindor veya kenanı getirmekle olmuyor

çok çalışıp kurguyu iyi yapman lazım. yoksa bas parayı, arazi kirala, oyuncu satın al, kıyafet al dizi çek oh kebap la.

Ufak tefek cinayetler kadın dizisi olmasına rağmen, çekimleri ve kurgusu bunu 100e katlar. Ki zaten reytinglerde tokatlamış.
  • "21 yaşındaki Fatih'i 43 yaşındaki Kenan İmirzalıoğlu oynuyor abi. Çok mantıklı."

• yazık etmişler dizinin ismine.1. sezon istanbulu alırlar dizi biter.üzüldügüm tek nokta boyle büyük isimlerin adina yapilan diziler cok amatorce cekiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.