Bildirim
Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı (14. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
-
1 2 sahnesini izledim çöp bence. Müzikler o heyecanı veremiyor. Bazı sahnelerin bilgisayarda yapıldığı çok belli gereken özeni göstermemişler.Bazi oyunculuklar da abartılı olmuş . Ve kenan olmamış çok eğreti duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Neyini begenmediniz anlamadim ben soluksuz izledim niye bilmiyorum.2.bolum icin meraklandirdi.Normalde dizi mizi izlemem bi bakiyim dedim.Son izledigim diziler 4 bolum la casa de papel,3 bolum sahsiyet.Diziyle alakam o kadar yani.
Bence problem bizim dizi izleyicilerinde.Sacma salak vicik vicik dizileri oturup izliyolar bir basyapit da hazirlasan ciddi biseyse civiklik yoksa izlemeyecekler bence.
Su kirmizi sacli kizla bir oglanin dizisi var ya adini bilmiyorum,seyircinin seviyesi o kadar iste.Dizi boyunca oglan kizi sagda solda odada ofiste kistirip duduklemeye calisiyor,azdirip denk gelirse opuyor falan bizim seyirci de oturup onu izliyor seviye o kadar.
Bu diziyi ben begendim oyuncular da guzel.Her zaman oldugu gibi savas ve dovus sahneleri yetersiz neden yapmacik ve efektli sahneler hazirliyorlar anlamadim.Onun disinda oncelikle insanlarin dizi izlediklerini belgesel izlemediklerini bilmeleri gerekiyor.Dizi oldugu icin bazi tarihsel yanlislar yada kurgular olabilir.Burdan merak edip gidip kitap okursun tarih bilgini gelistirirsin.Diziden tarih ogrenecekseniz vay halinize.Zaten tv basina oturup hergun bir dizi izleyen,bol makarna tuketen tayfa icin dizideki kadar ogrenseler yeterli fazlasi onlara da zararli gelir.
-
1. bölümün tekrarına TV'de denk geldim bu akşam ve ilk kez izledim büyük bir kısmını. Bence çok abartıldığı kadar kötü değil. Bunun bir dizi olduğu bilinerek izlenirse şahsen biraz zevk alabilirsiniz. Normalde bu tarz dizileri pek sevmem, izlemem de bunun 1. bölümüne bakarsak kendini izlettiriyor gibi şahsen biraz sürükleyici ve merak uyandırıcı öğeler içerdiğini düşünüyorum. Tekrar söylüyorum tarihin gerçeklerini unutarak dizi gözüyle, kurgu gözüyle bakılırsa idare eder, fena sayılmayan bir dizi gibi şimdilik. Ama ben yine de gününü bekleyip takip etmem. Arada denk gelirsem çerezlik bakabileceğim bir dizi. -
Buradaki ve ekşideki yorumları okuyunca dizi gözümde akasya durağı kalitesine döndü resmen. -
Dizi kötü değil ama karakterler çok kasılıyor gibi geldi bana oyunculuklar muhteşem yüzyıl kadar iyi değil ama zamanla oturur diye düşünüyorum ilk bölümlerde normal. -
Diziyi anca izledim. Süresi hariç gayet iyi olmuş bence. Yorumlarda falan itin bi tarafına sokmuşlar diziyi ama abartmışlar. Eğer aşk temelinde devam etmezse izlemeye devam. -
bu nasıl bir dizidir. bir halta yaramaz. kenan zate kasılmaktan başka bir şey yapmıyor, anca burun deliklerini şişiriyor. adam çatlayacak o derece....
oböylece diriliş ertuğrulun kalitesi ortaya çıktı. -
quote:
Orijinalden alıntı: bigbooss
bu nasıl bir dizidir. bir halta yaramaz. kenan zate kasılmaktan başka bir şey yapmıyor, anca burun deliklerini şişiriyor. adam çatlayacak o derece....
oböylece diriliş ertuğrulun kalitesi ortaya çıktı.
Sanki diziden çok kenan imirzalıoğluna karşı bi antipati var gibi. -
kenan eğer role girdi mi çok iyi bir oyuncudur,hakkını yemeyelim .
şu aşağıda ki rolü hakkıyla verebilecek sayılı adam var türkiye'de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Mart 2018; 20:17:32 >
-
dizi baya kaliteli gidiyor bence, bu bölümde tempo ve heyecan yüksekti
tek sıkıntı biraz daha diyalogların kalitelileşmesi lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 27 Mart 2018; 22:50:33 > -
Bölüm kötü başladı ama sonra toparlandı. Güzel bir bölümdü ama çok fazla ağır çekim var 1 dakikalık sahne ağır çekimle 5 dk oluyor
Aksiyon sahneleri ve savaş sahneleri görsel anlamda daha iyi olursa sinema tadında bir dizi olur.
Çünkü az çok pc veya ps oyunları oynayanlar ne demek istediğimi anlayacaklardır.
Bizim yabancı filmler veya diziler gibi gerçekçi görselliklerin için acaba teknolojimi mi yok yoksa bütçe mi yok?
Dünyanın reklamı veriliyor. Ayrıca bizim diziler sadace yurtiçinde değil yurtdışında da seyrediyor.
Yani gerçek anlamda dizi ihracatımız var.
Bir programda dunya da en fazla dizi ihracat eden ülkelerin başında geliyoruz deniliyordu.
Bu kadar gelir getiriyorsa görsel olarak teknoloji niye geliştiremiyoruz?
Osmanlı İmparatorluğu ve Fatih Sultan Mehmed den bahsediyorsak günümüz teknolojilerin sınırları zorlanıp görsel olarak da üst seviye bir dizi olması gerekir.
Dünyanın en güzel şehrini fetheden büyük komutan Fatih Sultan Mehmet han'ın dizisini rezalet çekmişler. Hitap şekilleri, kadınların kıyafeti ve çekilen yerler rezalet. Adam gibi bir Fatih Sultan Mehmet filmi yada dizisi yapamadılar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Dizi gayet güzel ilerliyor, sıkılmadan izlettiriyor. Şuan izlediğim tek türk dizisi. Twitterda baktım bazı yorumlara herkes diziyi gömme peşinde. Elinde kumandayla tarih öğrenmeye çalışanlar belgesel izlediklerini sanıyor, ilham alınarak tasarlanmış bir dizi.
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
Dünyanın en güzel şehrini fetheden büyük komutan Fatih Sultan Mehmet han'ın dizisini rezalet çekmişler. Hitap şekilleri, kadınların kıyafeti ve çekilen yerler rezalet. Adam gibi bir Fatih Sultan Mehmet filmi yada dizisi yapamadılar.
daha ortada kadın yok ki gösterdiği 1 2 tane kadın var zaten birisi bizans dükünün kızı(Ki bizanslıları böyle göstermesi normal onlar heralde türbanlı veya kapalı değildi) diğeride suikastçi bence rezalet değil gayet de çok iyi ilerliyor
Günümüz dili diyorsunuz da Ülkede kaç kişi osmanlıca biliyor ki konuştukları dil osmanlıca olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Koks34 -- 27 Mart 2018; 23:22:53 > -
bütçeden ziyade teknolojimiz daha yok o kadar kaliteli efektler için. -
quote:
Orijinalden alıntı: capo di capi
kadınların kıyafeti yazmandan hemen sosyal medya algı kurbanı olduğunu anladım. Kadınlar kendi aralarında zaten böyle giyinir gayet normal önemli olan yabancı erkekle konuşurken nasıl giyindiği onları göremedik daha Muhteşem Yüzyılda kapanıyorlardı yabancılarla konuşurken. Bunu yapanda aynı senaristlerden aynı olacaktır sosyal medya kurbanı olmayın kendi aklınızla yaşamayı öğrenin.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X