Şimdi Ara

Mehmed (Bir Cihan Fatihi )-BİTTİ- Kenan İmirzalıoğlu & Kanal D - Salı (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
3
Favori
18.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizi çok yavan gerçekten muhteşem yüzyıl Kösem bu tadı bulamadım. Kadro Kenan İmirzalıoğlu Gürkan Uygun çetin tekindor harici kötü..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmamış gibi ama bakmak lazım erken henüz ama bana çok soğuk geldi dizi Kösem ve muhteşem yüzyıl çok iyiydi

• Dizi tırt

• Kenan'ın tutmadigi hic bir projesi olmadı.emin olmak icin tabi erken ama bu sefer olmayacak gibi .umarip hepimiz yanılırız.bir kac bolüm bekleyelim bakalim.

• Çöp

• 5 dk izledim yetti tırt rezil bi dizi olduğunu anlamam, II.Muratı İstanbul'un fethine karşı göstermişler ulan hiçmi tarih bilmez bunlar Sultan Murat 12 yaşında bi çocuğa tahtı niye bırakmış? Az araştırsalar bilirlerdi

• Yeni açtım. Bakalım oyunculuk, senaryo, görseller ve diyaloglar etkileyici mi?

• ilk bölümde savaşmı bekliyordunuz ? çok merak ediyorum
  • Bu tarz tarihi dizileri bir saatlik bölümlerle yayınlasalar ortaya efsane şeyler çıkabilir de türk dizileri 140dakika sürdüğü sürece bi cacık olmaz.

• Bence bu dizi tutar çok iyi başladi. Muhteşem yüzyıl gibi mahrem olcak gibi durmuyor

• Ben beğendim.

İnşaallah tarihe ve Osmanlı İmparatarluğu'na sadık kalırlar.

Reting uğruna rezalet yuzyıl gibi dilim varmıyor ama uçkur düşkunu saçma sapan bir sanaryo oluşturmasınlar.

20 yaşında İstanbul'u feth etmiş bir çağı kapatıp bir çağı açmış bir padişaha yakışır bir şekilde ve de tarihe sadık kalarak inşallah güzel bir dizi yaparlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the-music -- 20 Mart 2018; 22:19:44 >
  • Beğenmeyenler tam olarak nesini beğenmediler merak ettim açıkçası. Bence dizi çok güzel başladı, kenan imirzalıoğlu role çok yakışmış.

• ilk bölüm için güzeldi bence.

ben izlemeyi düşünüyorum 5-10 bölüm şans vereceğim.
  • Adam cok poz veriyor, biraz daha gerilse findik bile kirabilir.

• dizi kesinlikle muhteşem yüzyıla göre 1-2 gömlek daha üstün

onun ilk bölümünde dizinin yarısı haremde hürrem vs diye geçmişken bunun ki daha farklı ve merak uyandırıcıydı

eksi diyeciğim bir kaç şey diyalogların vasatlığı,dövüş sahnelerinde ki amatörlük diyebilirim.Bir de adam günlerce at üstünde toz toprak yolculuk ediyor ama kıyafeti hala simnsiyah pürü pak şekilde duruyor o biraz saçma olmuş

bir de üvey annesi mehmed'in kendisinden 2 dakika sonra geliyor o kadar heyecan,ay tutulmasını hesaplama,denizden geçme falan boş aksiyon muydu yani?

bence bir kaç bölüme oturabilir tam anlamıyla her şey.Şuan biraz sırıtan noktalar olduğu kesin.
  • rezalet bir bölümdü hele müzikler...
  • ama malum tayfa beğenmez bu diziyi

daha şimdiden başlamışlar bunlar gezicilerin dizisi,yayınlayan da hain kanald falan demeye

zaten o tanrı seni korusun yerinde çoğu çıldırmış diziyi direk kapamışlar

• iyi kotu demek icin henuz erken sure disinda sikinti yok simdilik.

• Sultan Murad oğlunun İstanbul'u fethedeceğini biliyor ona göre yetiştiriyordu. Hacı Bayram Veli'de bunun müjdesini vermişti. Hatta bu müjdeyi görmek için evvelden tahtı ona bırakmıştı. Lakin dizide tam tersi, babası oğlunu ne seviyor ne de fethi onaylıyor!

• Kenan yerine daha genç biri olmalıydı.

Bu arada hiç bakmadım diziye...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.