Alves, Meireles, Emre, Egemen, Volkanla sen iki maç yap bakalım noluyor. Babana küfreder duruma gelirsin evde.
Ebue nin maçın başında yaptığı aynı harekete kırmızı vermediği için bunu da veremezdi. Sonuçta eşitleyecek pozisyonları
quote:
Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan
Alves, Meireles, Emre, Egemen, Volkanla sen iki maç yap bakalım noluyor. Babana küfreder duruma gelirsin evde.
Aynı faulü Emre yapsa kasti derimde Mehmet isteyerek yapmamıştır. Adam o anki elektriklenmelerle bilinci tam olarak yerinde olmayabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Sen Aydınlatırsın Geceyi
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Eboue'nin Emenike'ye yaptığı faul ile arasındaki 7 farkı bulunuz.
quote:
Orijinalden alıntı: Yeur
Eboue'nin Emenike'ye yaptığı faul ile arasındaki 7 farkı bulunuz.
Alıntıları Göster
Eboue nin cartın curtun öyle hareketler yapması normaldir ama Mehmet Topalın yapması gerçekten çok ilginç, hiç beklemezdim. Hakikatten körle yatan şaşı kalkarmış öğrenmiş olduk
quote:
Orijinalden alıntı: Bar10ist
Eboue nin cartın curtun öyle hareketler yapması normaldir ama Mehmet Topalın yapması gerçekten çok ilginç, hiç beklemezdim. Hakikatten körle yatan şaşı kalkarmış öğrenmiş olduk
Alıntıları Göster
Daha iyi sabır varmış bu futbolcularda. O hakemin verdiği saçma salak faullere, kartlara nasıl sakin kalıyorlar, anlamış değilim.
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVoid
Daha iyi sabır varmış bu futbolcularda. O hakemin verdiği saçma salak faullere, kartlara nasıl sakin kalıyorlar, anlamış değilim.
Alıntıları Göster
Ya ne olacaktı, takım takım değil ters yönde etki yapan rehabilitasyon merkezi. Futbolcuların yarısı ağır abi, nerde bir tartışma var 5-6 kişi birden koşuyorlar. Bunların tek nedeni emre dir, takımı komple kendine benzetti, volkan volkan diyoruz volkan böyle bir adam değildi bu adam kaç senedir fenerbahçede bi 3-5 sene önce bu adam bu kadar agresif taraftarı sürekli provoke etmeye çalışan kavga çıkaran bir adam değildi kendi halinde sessiz sedasız işini yapıyordu, gökhan gönül diyelim bu adam şeker gibiydi futbolunu oynar çıkar giderdi ne bir kavgası ne bir gürültüsü vardı, emre sayesinde gökhanıda kaybettik son maçlarda sürekli tartışma içinde sürekli agresif bir yapıda, bu kafayla kendi kendini bitirecek. Bari şu salih uçan kaçıp kurtarsa kendini, fenerin altyapısından ilk defa eli yüzü düzgün idare eder seviyede top oynayan bir çocuk çıktı onada emre volkan falan abilik yapmasın çocuğun kariyerini bitirmeyin başlamadan.
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Ya ne olacaktı, takım takım değil ters yönde etki yapan rehabilitasyon merkezi. Futbolcuların yarısı ağır abi, nerde bir tartışma var 5-6 kişi birden koşuyorlar. Bunların tek nedeni emre dir, takımı komple kendine benzetti, volkan volkan diyoruz volkan böyle bir adam değildi bu adam kaç senedir fenerbahçede bi 3-5 sene önce bu adam bu kadar agresif taraftarı sürekli provoke etmeye çalışan kavga çıkaran bir adam değildi kendi halinde sessiz sedasız işini yapıyordu, gökhan gönül diyelim bu adam şeker gibiydi futbolunu oynar çıkar giderdi ne bir kavgası ne bir gürültüsü vardı, emre sayesinde gökhanıda kaybettik son maçlarda sürekli tartışma içinde sürekli agresif bir yapıda, bu kafayla kendi kendini bitirecek. Bari şu salih uçan kaçıp kurtarsa kendini, fenerin altyapısından ilk defa eli yüzü düzgün idare eder seviyede top oynayan bir çocuk çıktı onada emre volkan falan abilik yapmasın çocuğun kariyerini bitirmeyin başlamadan.
Alıntıları Göster
Aynı dili emre çıkartıp ardından selçuk bu hareketi yapsa o harekete sinirlenip bu hareketi yaptı derdiniz. Şimdi ise mehmette değişmiş diyorsunuz. Kısacası herkes işine geleni söylüyor. O yüzden birbirimizi yer dururuz.
melo nun dil cikartmasini face de kapak fotografi yapanlarin dedigi laflara bak
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
Klasik Galatasaray'lı samimiyetsizliği.
Kendi yaptıklarını görmezler, başkalarınki batar.
quote:
Orijinalden alıntı: OMREG
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Samimi olarak söylüyorum orada melo nun ayağı kırılsa gram üzülmezdim. Emre nin davranışlarınıda eleştiriyorum ama melo kadar antipatik futbolcu görmedim hayatımda.
quote:
Orijinalden alıntı: *InfLeXibLe*
Samimi olarak söylüyorum orada melo nun ayağı kırılsa gram üzülmezdim. Emre nin davranışlarınıda eleştiriyorum ama melo kadar antipatik futbolcu görmedim hayatımda.
Alıntıları Göster
Telles gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Ludovico.
Telles gibi.
Alıntıları Göster
Emre'nin pozisyonundan sonra melo'yu acaba kim biçecek diye kendimce tahmin yürütmüştüm ki,(birinin bunu yapacağı çok fazla belliydi)en kuvvetli adayımda meireles'ti açıkcası,yine tutturamadım:)
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
fenerin altyapısından
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Dün Emenike'nin Selçuk'a gelip arkadan attığı tekmenin örneğini göstersene bizimkilerden? Gerçi bizim forumda her zaman görüyorum mesajlarını, kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Forumda ego konusunda zirveye oynarsın.
quote:
Orijinalden alıntı: japon karınca
quote:
Orijinalden alıntı: Darkstrom
Dün Emenike'nin Selçuk'a gelip arkadan attığı tekmenin örneğini göstersene bizimkilerden? Gerçi bizim forumda her zaman görüyorum mesajlarını, kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Forumda ego konusunda zirveye oynarsın.
Alıntıları Göster
melo topalında dengesini bozmuş.tek melo yetti fener orta sahasına
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasa
Beyler dünkü maçı biraz hariç tutun bence çok gergindi, sneijder bile şaşırdı.. mehmet iyi adamdır yoksa.
quote:
Orijinalden alıntı: Kakà
Dil çıkarttı diye kasten bileğine basabilir yani meşru oluyor o zaman ? Hay Allahım mantığa bak.