Bilmem farkettiniz mi son 2-3 maçtır adım atacak hali yok önündeki topa bile basmaya üşenir olmuş.Geçen yıl fizik abidesi olan vurduğunu yıkan mehmet şimdi dokunsalar düşüyor niye bu kadar düştü acep?Onun yerine başka adam monte etmeliyiz bence.
geçen mac öncesi lig tvde loran teknik heyetin ve takım arkadaşlarının topuz hakkında kas gücü vücuduna agır geliyor kaldıramıyor performansı düşüyor gibi bişey demişti hatta yorumcularda gülerek dogru olabilir gibisinden bişey demişti.
naptığını bilen yok sahada... ordan oraya ordan oraya koşuyor.. ne kanatlık birşey yapıyor nede ortayı kapatıyor.. kaç maçtır sağ kanatsız oynuyoruz
Geçen seneki Mehmetin yarısı bile değil bu sene cidden.
Tez zamanda yollar ayrılır umarım,sırf Pres yapıyor diye bir oyuncuyu kadroda tutmak da neyin nesi ?
Süratten,teknikten,oyun zekasından yoksun bir kanat oyuncusu olur mu ? Fenerbahçe'ye geleli 3 sene oldu daha toplasanız 6-7 tane isabetli şutu ancak vardır,çok kasıntı bir adam
İyi bir ön libero yedeği olabilir ancak
quote:
Orijinalden alıntı: Canales
Tez zamanda yollar ayrılır umarım,sırf Pres yapıyor diye bir oyuncuyu kadroda tutmak da neyin nesi ?
Süratten,teknikten,oyun zekasından yoksun bir kanat oyuncusu olur mu ? Fenerbahçe'ye geleli 3 sene oldu daha toplasanız 6-7 tane isabetli şutu ancak vardır,çok kasıntı bir adam
aynen renkdaş.. resmen ne şut atar ne pas atar olmadık şeyler yapar bazen çok bencilce oynuyor.. dia gelsin sağda oynasın defansa gelmesin razıyım.. en azından atak yaparız sağ kanattan
quote:
Geçen seneki Mehmet olsa yine bi nebze.
Ama bu sene hakikaten hiçbir kanat organizasyonu yok sağ tarafta.Ortada neyse hadi oynar.Ama kanat adamı değil maalesef Mehmet..
Tamam form düşüklüğü var tabi ama Mehmet gibi kaç tane kaliteli yerli oyuncu var? Asalım, keselim yanlış... Ayrıca Mehmet saf bir kanat oyuncusu değil, ona rağmen çocuk didiniyor. Bana kalırsa orta sahada rahatlıkla oynar, fizik kapasitesi oldukça yüksek, kolay yıkılmıyor. Tabi Dia-Stoch-Sow gibi bir hücum hattımız olursa daha verimli olacağı kesin. Tek başına Stoch'un 2-3 haftadır neler yaptığını herkes görüyor.
Abartmışsınız.
Bende hiç beğenmiyorum bu seneki performansını ama gayet iyi bir oyuncudur Mehmet özünde. Sağ kanata adam alırsak ön liberoda oynayabilir belki.
Off yine asıp kesme çabaları. Geçen sene akıyordu herif sağ kanatta banko yazıyordunuz kadrolara. Mehmet iyidir candır bu aralar sırıtıyor olabilir geçicektir.
Gökhan Gönül'le uyumu düşünüldüğünde bu kadar kolay gözden çıkarılmamalı bence. Sağ kanadımızı seviyorum ben, hem Gökhan'ı hem Mehmet'i. Yerli olmaları ayrıca bir gurur kaynağı.
Mehmet bazen çok garip tercihler yapıyor pas şut konusunda ayrıca uzaktan çok iyi şut çekiyor diyorduk geldiğinde ama daha neredeyse hiç göremedik bir kaç direk ve sanırım Twenteye attığı gol dışında.Ben Mehmetten daha farklı şeyler bekliyorum dümdüz bir adam olduğunu kabul etmek istemiyorum defansif anlamda neyse ama hücum olarak sağ kanat hiç çalışmıyor neredeyse.
Dışarıdan bakınca bu düşüncelerinizde gökhanın aşırı formsuz olmasının da etkisi var bence. Gökhan formda olsa, mehmet defansa çok yardım ettiği için maç boyu atağa çıkar, sağ kanadınız yine işlerdi.
Eleştirilere katılıyorum,
Uzun sakatlık döneminden sonra bir kondisyon ve çabukluk sorunu var.
Ama bence hala takımın en önemli oyuncusu çünkü takımın tek defansif kanat oyuncusu.
Yaşanan süreç de onu sanki daha çok etkiliyor gibi geliyor bana. Gördüğüm kadarıyla gece hayatı olmayan çok mütevazi yaşayan (Diğerleri bir barda toplandığında onu göremiyoruz, ya da geçen sene devre arası herkes tatile gitmişken o umreye gitmişti mesela) biri sanki.
quote:
Sen fener ile yolları ayırsan herkesin selametine olacak.
Kanatta mehmet yanlis tercih
Volkan
Gokhan Serdar Yobo Ziegler
Krasic/Caner Mehmet Emre Stoch
Alex
Sow
quote:
Orijinalden alıntı: Düşük_Baglanti
quote:
Sen fener ile yolları ayırsan herkesin selametine olacak.
Bu nediyo ya
quote:
Orijinalden alıntı: metalheadjm
Dışarıdan bakınca bu düşüncelerinizde gökhanın aşırı formsuz olmasının da etkisi var bence. Gökhan formda olsa, mehmet defansa çok yardım ettiği için maç boyu atağa çıkar, sağ kanadınız yine işlerdi.
Kesinlikle katılıyorum. Gökhanla ikisi uyum içindeler biri kötü oynayınca ikisi de geri planda kalıyor malesef. Gökhana bağlı olarak mehmet topuz da kötü. Dia gelsin de bi o kanatta diayı monte ederiz. ya da ben şöyle bir kadro istiyorum açıkçası
20 milyon tl den fazla para klubune bonservis verilmiş bir oyuncu bukadar kolay harcanmaz. herkesin performansının düştüğü ya da yükseldiği zamanlar olabilir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme