Şimdi Ara

Meireles, Cristian Hala Nasıl Oynuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi lig tv de muhtemel 11 leri verdiler. Orta saha topal meireles baroni'den olusuyo. Ben gercekten anlamiyorum bu adamlar hala nasil oynadigini. Acaba saha kenarindan iyi oynuyomu gozukuyolar. Simdi 1-2 mac la adam kesilmez diyenler gelicek. Hayir arkadas kesilir. Meireles maçlari kotu oynasa, kesilmesin tamam dicem. Ama maçları oynamıyo ki. Gercekten oynamiyo. Arsenal macini stad da seyrettim, goremedim yani. Baroni desen, yetenek yok. Hicbir vasfı yok adamın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim orta saha neden hep düşüyor? bu meireles ya da baroni hep oyunda, 4 orta sahamız olsa bu herifler 1 kişi eksiltiyo bizi
    topal-emre-holmen-alper/salih baklava orta saha oynasa keşke fenerbahçe
  • Ulan katil olucam vallaha ya, Alperin oynaması için ne yapması lazım.
  • geçen sene düşmeye oynayan werder bremen'i bizim lige koy şampiyonluga oynar her sene ve anadolu takımlarına çok gol atar
    kaliteli ayaklari olduğundan değil tempolu ve devamlı koştuklarından. alper salih holmen orta sahanın değişmez isimleri olmalı araya topal da katılabilir.

• Alper'e o kadar para verdik hala Meireles ve Baroni ile oynuyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

geçen sene düşmeye oynayan werder bremen'i bizim lige koy şampiyonluga oynar her sene ve anadolu takımlarına çok gol atar
    kaliteli ayaklari olduğundan değil tempolu ve devamlı koştuklarından. alper salih holmen orta sahanın değişmez isimleri olmalı araya topal da katılabilir.

W.Bremeni genç oyuncu avcısı haline getiren, şampiyon yapan, UEFA finali oynatan ve sezon sonu istifa eden Thomas Schaaf boşta sanırım....
  • Alper ve Salih varken hala Baroni ve Meirelesi oynatmak ... Neyse ağzımı bozmayacağım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Quaresma neden böyle?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler işinize karışılmaz ama 1-2 yabancı haric satılıp veya kiralanıp genç + orta yaş Türklerden bir kadro niye kurmuyor ki FB ? Bu yılı zaten es geçtiler seneye Avrupa için yabancı alırdınız hem Türkler otururdu iskelete hemde gelen yabancılarla daha iyi kadro kurulurdu.
  • Dün gs maçını izledim melo bir stoper gibi yeri geldiğinde bir forvet gibi. sevmiyorum bu adamı ama gerçekten iyi futbolcu. bir de bizim baroniye meirelese bakıyorum. yok arkadaş olmaz bu adamlarla bu iş olmaz.
  • alper-meireles-topal bence iyi bir 3lü

bence 4-3-3 yerine bu üçlünün soluna caner sağınada topuz veya kuyt oynamalı, önemli olan ortasahayı hep es geçiyoruz
  • Bazı arkadaşlar karşı çıkacaklardır bana ama, kadronun çok geniş olması bence iyi birşey değil böyle problemler oluyor bizim kadroda 30+ futbolcu var 23-24 futbolcu falan olsa bu kadar sorun olmaz çünkü iskelet bir kadro olur.
  • Meireles çok iyi futbolcu ama oynamıyor. Baroni yerine de Alper olur muhtemelen.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Beyler işinize karışılmaz ama 1-2 yabancı haric satılıp veya kiralanıp genç + orta yaş Türklerden bir kadro niye kurmuyor ki FB ? Bu yılı zaten es geçtiler seneye Avrupa için yabancı alırdınız hem Türkler otururdu iskelete hemde gelen yabancılarla daha iyi kadro kurulurdu.

o vizyon kulüpteki hiçbir insanda yok ne yazık ki
  • Salihi harcayacaklar ondan korkuyorum.
  • tav arkadaş 4-3-3 olmuyor işte.elinde tonla orta saha var diye bu taktikle oynuyorsun olmuyor ama.çıkart adam gibi 4-4-2 of.
  • Satın şu adamları bitsin şu 4-3-3 çilesi yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.