|
Bildirim
Hala nougat ile telefon çıkarıyorlar.
|
Böyle bir telefona laf ediyorsunuz pes yani yok Android 7.1.2 miş yok bluetooth 4.2 miş..meizu m2 note 2 sene kullandım şimdi de u10 kullanıyorum ikisi de alt seviye telefon ama meizudan başka telefon kullanamam..eşime xiaomi mi note 3 aldım kendime de nubia z17 mini aldım telefonu sattım u10 kullanmaya devam ediyorum..çünkü flyme kullanan başka telefon kullanamaz bu bile yeterli sebep..bu telefon flyme 7 ile geliyor Android 8 olsa ne Android 5 olsa ne..tasarım,kamera,ses ve iki kamera iki sensör,3x optik zum bunlara bakın..Türkiye genpa satış fiyatı da 3 bin olacağını sanmam..Pro 7 plus 2800 tl den girdi..3 bin bile olsa çok demem..samsung note 8 işlemcisini kullanıyor..ses desen meizu mp3 mp4 çalar markasıydı sonra telefon işine girdi..flyme Android te 1 numaradır kullanım ve sadelik olarak..samsung iPhone 5-6-7 bin liraya telefon satar kimse laf etmez..
|
Meizu tasarım ve Android Rom stabilitesi konusunda kesinlikle rakipsiz. Ancak Meizu MX4 kullanmama ve çok memnun olmama rağmen fiyatlardan dolayı geçme hissi uyandırmada bana hiçbir modeli.
Tasarım dili olarak HTC'nin kaliteli olduğu zamanları aklıma getiriyor hep. Aslında HTC markasını alıp HTC logolu ve servisli, Meizu üretimi telefon satsalar peynir ekmek gibi gider büyük ihtimalle. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mail_er -- 22 Nisan 2018; 19:22:09 > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|