Şimdi Ara

Meizu M6 Note ortaya çıktı: Çift kamera ve dörtlü led flaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meizu M6 Note ortaya çıktı: Çift kamera ve dörtlü led flaş

Meizu M6 Note, 23 Ağustos tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Ancak çoğu akıllı telefon gibi bu cihazla ilgili sızıntılar da gelmeye devam ediyor. Ortaya çıkan yeni fotoğraflara bakılırsa Meizu M6 Note modelinde çift kamera modülü yer alacak. Dikey olarak konumlandırılmış iki adet modülün hemen üzerinde ise dörtlü LED flaş ünitesi var.

Sızdırılan fotoğraf, daha önceki söylentilere göre 4000mAh kapasiteye sahip olması beklenen pili de açığa çıkarmış durumda. Bir diğer fotoğrafta ise M6 Note'un ön yüzünü görüyoruz. 5.5 inçlik bir Full HD ekranla gelecek cihazın Home butonunda ise entegre bir parmak izi tarayıcısı var gibi duruyor.

Ayrıca Bkz.Microsoft'un kurucusu Bill Gates de Instagram'a katıldı
    Meizu M6 Note'nın MediaTek P25 yonga setiyle güçlendirilmesi bekleniyor.. Ayrıca 4GB RAM ve 64GB depolama alanıyla birlikte gelecek akıllı telefonun 240 dolarlık bir fiyat etiketiyle satışa sunulacağı da gelen haberler arasında. Meizu son olarak Pro 7 ve Pro 7 Plus modellerini duyurmuştu. Bu akıllı telefonlar hakkındaki en önemli nokta biri önde, diğeri arkada olmak üzere çift Süper AMOLED ekranla gelmeleriydi.

• meizu varsa olay tamamdir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aman Allah korusun. 3 farklı cihazını kullandım yazılım olarak bu kadar beceriksiz olunabilir ancak...

• Artık fotoğraflarda tüm telefonlar aynı

• Arayüzü çok tanıdık. ;)

• Donanım olarak üzerine cihaz tanımam ama flymeOS ise adama saç baş yoldurur. Bekle güncelleme gelsin. Güncelleme gelir bu sefer başka hata çıkar.

• Çerçevelere geri mi dönülüyormuş?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Android 6.0 la çıkar bu şimdi.

• Ön tasarım tarzı baydı artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizci535 kullanıcısına yanıt
    Ben kendimi meizu sever biliyordum sen tam bir meizu manya çıktın kardeş.Pro 6 mı kullanıyordun sen

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Ben kendimi meizu sever biliyordum sen tam bir meizu manya çıktın kardeş.Pro 6 mı kullanıyordun sen

aynen meizu pro 6 kullaniom.... sende her tarafta turuyon hocam 😂😂😂

• denizci535 kullanıcısına yanıt
    Millet flyme arayüzüne laf söylüyor anlamak mümkün değil..güncelleme vermiyor saçma hataları var ama 2 yıldır hemen hemen m2 note kullanıyorum başka hiçbir telefon sarmıyor sırf flyme yüzünden..kullanımı ve tasarım mükemmel..çine giden arkadaştan u10 istedim bakalım umarım getirir..

• quote:

Orijinalden alıntı: canyash

Millet flyme arayüzüne laf söylüyor anlamak mümkün değil..güncelleme vermiyor saçma hataları var ama 2 yıldır hemen hemen m2 note kullanıyorum başka hiçbir telefon sarmıyor sırf flyme yüzünden..kullanımı ve tasarım mükemmel..çine giden arkadaştan u10 istedim bakalım umarım getirir..

flyme yuzu harika bi tasarim. hem basit hem cok iyi... hersey guncelleme degil ki.

android 7 ye guncelleyen tum yelefonlar pert perisan.

meizu pro 6 ya android 7 yukledim inanilmaz begendim. flyme bir asktir kimse bilemez bunu 😂😂😂

• Telefonun özellikleri ve fiyatları açıklanmış.

Sar değeri de düşükse bana göre bu telefon olmuş.
    Kamerası için de olumlu yorumlar mevcut.

Ekran: 5.5 inç Full HD LCD
    İşlemci: Snapdragon 625
    Grafik işlemcisi: Adreno 506
    RAM: 3 / 4
    Depolama: 16 / 32 / 64 GB
    Parmak izi sensörü
    Android 7.1.2 Nougat işletim sistemi
    Arka Kamera: Dual 12 MP + 5 MP, f/1.9, phase detection autofocus, quad-LED (dual tone) flash
    Ön Kamera: 16 MP
    Pil: 4000 mAh

Fiyat
    3/16 = 165 $
    3/32 = 195 $
    4/64 = 255 $

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechatronik -- 24 Ağustos 2017; 8:38:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılım konusunda xiaomi den çok daha kötü bi firma. saç baş yoldurur görürsünüz
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Yazılım konusunda değil yazılıma güncelleme verme konusunda kötü..flyme arayüzüne güncelleme veriyor ama Android sürümü hep aynı..benim telefon m2 note aldığımda Android 5.1 di flyme 4 vardı..2 sene oldu hala Android 5.1 ama flyme 6 çıktı..saçma hataları var kullandığı işlemci kaynaklı bence çünkü mediatek kullanıyor..sadece şimdi Qualcomm kullanıyor ve Android 7.1.2 ile veriyor m6 note modelini..

• canyash kullanıcısına yanıt
    Flyme arayüzü kullanışlılık olarak çok güzel ona birşey demiyor kimse hocam. Bende bu arayüzden touchwiz e falan geçtiğimde kısa süreli olarak şok yaşıyorum ama flyme nin donanım/yazılım uyumu konusunda geliştirilmesi lazım. Kullandığım 3 telefonda da tak diye düşen bluetooth dosya transferi, sim kartı canı isteyince okuma istemeyince okumama, eşşek gibi çalışan (manuel mod hariç) bir kamera arayüzü var. Ayrıca ne idüğü belirsiz tonla küçük uygulama mevcut cihazın içinde.

Meizu flyme arayüzünü açık kaynak haline getirecekti, keşke Cyanogenmod gibi bir platforma oturtabilseler, mükemmel olabilir.
  • (m2note) flyme 6 güncellemesi telefonu gözümden düşürdü. vantilatör gibi serin olan telefonum, fırın gibi yanıyor şimdi. ram kullanımı 20mb'tan 200mb'a yükseldi. ilk aldığımda hemen odaklanan kamera şimdi el titremesinde bile resmi bozuyor. otomatik odaklama yok. pro mod ise eziyet.

• Mtk islemci olmadigi icin bu telefonu alirim, mtk gercekten rezik bir firma.. Islemci kaynak kodlari paylasmadigi icin veya sinirli paylastigi icin malesef tlk islemcili cihazlar guncelleme alamiyorlar, birde bizim ulkemizde 3g alt yapisinda problemli

• BekirHan kullanıcısına yanıt
    Yazın kısmen doğru da ne olduğu belirsiz tonla küçük uygulama derken ne kastettin anlamadım..sanırım çin yazılımı kullanıyorsun zira normal global romda hiç farklı uygulama yok..hatta google play bile yok ve google a ait hiçbir uygulama yok.en sevdiğim yönü bu..google ın saçma bir sürü google kitaplar,müzik,gazeteler,bilmem neler diye uygulamaları var ve telefondan kaldırılmıyor.ben kullandığım bütün telefonlarda bunları devre dışı bırakıyorum.xiaomi telefonlarda devre dışı bile bırakmıyor..

Meizu market programı var..forum programı var.temalar var.bir de araçlar var onlar da kullanışlı programlar..meizu m6 note da bütün bu sıkıntılar gidecek gibi Qualcomm işlemci band 20 desteği kamera sensörü sony Ve kamera arayüz tasarımını başka bir firmaya vermişler. bundan sonra Qualcomm işlemcili hatta yurtdışı forumlarda okuduğum Qualcomm mediatek Exynos işlemcili telefonlar çıkaracağı yönünde..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.