Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: valuable

Aşağıdaki linkten görebilirsiniz hocam, soldakiler 6, ortadaki 5, sağdaki 4.

http://forum.flymeos.com/thread-14150-1-1.html

Teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ordic O kullanıcısına yanıt
    Hocam mx5 den mx6 ya gecmeye deger mi ?

• Ordic O kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın hocam telefonu satabildin mi?

• 5 ile 6 arasındaki en önemli fark tasarım onun dışında hızı v.s. bir fatk yok hatta 5 bazı konularda daha önde.

• Yalnız_Akıncı kullanıcısına yanıt
    Satamadım henüz, letgo v2 sahibinden de mx5 (750tl) ve mx6 (1200tl) nın ilanları var. Msj atanlar oluyor, bekleyip göreceğiz.

• Son gelen güncellemenin betası çıktı mı 6.0'ın. Kingroot ile root edilebiliyormu bilen var mı ?
  • Meizu MX5 kullananlara telefon değiştirme için tavsiyelerim:

Meizu Pro6 Plus

OnePlus 3T

Xiaomi Mı Mix
  • Beta tester olan arkadaş var mı aramızda MX5 için? Android 6.0 üzerinde mi yapılmış Flyme 6? Performans olarak bir fark yok diyorlardı global forumda. Varsa test eden arkadaşlar ilk yorumlarını paylaşabilirler mi? Teşekkürler.
  • Global Flyme 6 test sürümü ön inceleme videosu

https://youtu.be/hEc2WQwEnrs
  • Arkadaşlar merhaba, ben rehberdeki bazı kişileri silmeme rağmen bir süre sonra tekrar geri geliyorlar. Bunun bir çözümü var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google hesap senkronizasyonu açıksa ondan olabilir. Onu kapatırsan düzelir büyük ihtimalle. Veya başka bir hesap ta olabilir.
  • Flyme 6 benim telefona düştü ama güncellemeyi henüz yapmadım, evden yapıcam. Güncelleyen varsa IMEI silinip silinmediğini söyler misiniz?
  • Son sürümü yükleyen arkadaşlar kingroot ile root edebiliyorlar mı ? chamelpone ile imei atma işlemi yapabiliyorlar mı ? Bilgilendirirlerse sevinirim
  • Gece yükledim, bence güzel olmuş görsel olarak tatmin edici. Sanırım biraz da hızlanmış gibi. IMEI değişmedi. Benimki A sürümü olduğundan mesajlara çince bir mesaj geldi, bir türlü silinmiyor. google translate ile bakınca müşteri hizmetlerinden geldiğini, ücretsiz bu numaradan yardım alabileceğimi yazmış..
  • Bu arada daha önce çalışmayan Türk Telekom online işlemler bu versiyonda çalışıyor..
  • Heavy1 H kullanıcısına yanıt
    Uygulama linklerinin tarayıcıda açılma problemi çözülmüş mü? Bir youtube linkine tıkladığınızda youtube uygulaması açılıyor mu yoksa tarayıcıya mı yönlendiriyor?
  • Sitesinde flyme6 gözükmüyor?
  • sefaslar kullanıcısına yanıt
    G sürümü çıkmadı hocam beta aşamasında, test için kayıt olanlardan istediklerine OTA güncelleme gönderdiler.

A sürümün 6.0.0'ı var, birçok da bug olduğu söyleniyor. Şimdilik global kararlı sürüm için beklemedeyiz.
  • valuable kullanıcısına yanıt
    Malesef yine tarayıcıda açılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

Malesef yine tarayıcıda açılıyor.

bu tarayıcıda açılma olayı şaka gibi birşey.
  • 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.