Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    (Herkese açık ilk Flyme 6 beta:http://forum.flymeos.com/thread-22658-1-1.html )

Sistem
    · Flyme 6'ya güncellendi.
    · Hot Apps güncellenerek App Store olarak yeniden adlandırıldı.
    · Güncellenmiş Hava Durumu
    · Güncellenmiş Başlatıcı(Launcher)
    · Geliştirilmiş Bluetooth bağlantısı.
    · Güncellenmiş video sürümü.
    · Geliştirilmiş sistem kararlılığı.
    · Gelişmiş sistem çevikliği.
    · Düzeltilmiş sistem çevirileri.
    · Bazı üçüncü parti uygulamalar için geliştirilmiş uyumluluk.

Görsel tasarım
    · Kullanıcı arayüzü için yepyeni renk şemaları.
    · Okuma deneyimini artırmak için düzeltilmiş yazı tipi stili ve boşluk.

Bildirim çubuğu
    · Bildirim çubuğunda görüntülenebilen ve oynatılabilen dinamik bildirimler için destek eklendi.
    · Kullanıcıların bir bildirim kartına uzunca basarak yönetim seçeneklerine erişebilmeleri için bildirim yönetimi kısayolu eklendi.

Ana ekran
    · Yeni hızlı ayar: Ekran Kaydedici
    · Fırça, metin, mozaik ve diğer ekran görüntüsü düzenleme seçenekleri ile birlikte çift yönlü uzun ekran görüntüsü için destek eklendi.
    · Bir hızlı ayara uzunca basarak ilgili ayar ekranını açma özelliği eklendi.
    · Kullanıcılar oyun oynarken mevcut ekranı terk etmeden çağrıları reddedecek veya cevaplayabilecek şekilde gelen çağrı bildirimlerini küçük kabarcıklar halinde gösterebilme eklendi.

Görev Yöneticisi
    · 3 yeni hareket eklendi: Görev Yöneticisi'ni açmak için sağ kenardan hızlıca kaydırın; Görev kartını kaldırmak için yukarı doğru hızlıca kaydırın; Görev kartını kilitlemek, bulanıklaştırmak veya çoklu pencereye uygulamalar eklemek içim hızlıca aşağı kaydırın.
    · Daha kolay görüntüleme ve kontrol için görev kartlarının altında uygulamaların bellek kullanımını görüntüleme.
    · Tek elden erişilebilirlik için "tümünü temizle" düğmesi ekranın üstünden altına taşındı.

One Mind motoru
    · Oyun performansını artırmak için çalışan uygulamaları tanımlayan ve Rahatsız Etme özelliği ile hareketleri devre dışı bırakan Oyun Modu eklendi.
    · Bildirimleri öncelik sırasına göre sıralama özelliği eklendi, en önemli iletiyi en üstte gösterir.
    · Akıllı Uyku modu eklendi. Kullanıcıların çalışma ve dinlenme kalıplarına dayanarak, hafıza ve pil gücünden tasarruf etmek için ağ bağlantısını ayarlar ve belleği birleştirerek, sistem önbelleklerini ve arka plan süreçlerini yöneterek otomatik olarak geceleri sistemi onarır.
    · Bellek ve pil kullanımını azaltmak için arka plan uygulamalarını, özelliklerine ve çalışma durumlarına göre dondurup kapatan Akıllı Arka Plan özelliği eklendi. Arka plandan elle izin verilmeyen uygulamalar, çalışma durumunda çalışmaya devam edecektir.
    · Uygulamalar için Yıldırım Başlatma eklendi. Kullanım alışkanlıklarınızı öğrendikten sonra, sistem başlangıçlarını hızlandırmak için sıklıkla kullanılan uygulamaları önceden yükleyecektir.

Telefon
    · QR koduyla kişi paylaşımı eklendi.
    · Avatar özelleştirmesine izin verirken anahtar kelimelere göre otomatik avatar destekleyen karikatür avatarları eklendi.
    · Kişi gruplarına, grup mesajlaşma ve zil sesi ayarları için destek eklendi.
    · Ayar kısayolu ekledi, böylece kullanıcılar düzenleme seçeneklerine erişmek için kişi bilgileri ekranında bir bilgi öğesine uzun basabilirler.
    · Yinelenen kişileri birleştirme özelliği eklendi.

· Kartlardaki mesajları gösterebilme. Kullanıcılar orijinal kısa mesaja geçtikten sonra bile URL'yi açıp bir mesaj metnini seçebilirler.
    · SMS doğrulama kodlarını korumak, üçüncü taraf uygulamalar tarafından uygulama erişimini ve bulut senkronizasyonunu önlemek ve hesap güvenliğini artırmak için güçlendirilmiş güvenlik stratejileri.
    · Geliştirilmiş mesaj kaydetme, böylece kullanıcılar hem mesajı hem de alıcıları taslaklara kaydedebilir.

Paralel Alan
    · Özel Ana ekran düzeni, düşük pil kilidi, anti-bağımlılık ve çocuklar için diğer özelleştirilmiş özellikler ile Çocuk Alanı ekledi.
    · Kullanıcıların farklı şifreleri kullanarak birden fazla alana girmesine izin veren Gizlilik Modu eklendi.

Kamera
    · Makyaj özelliği eklendi.
    · 5 güzelleştirme seviyesiyle Akıllı Güzelleştirme eklendi.
    · Çeşitli filtreler eklendi.
    · Zaman atlamalı mod eklendi.
    · Kayıt sırasında gürültüyü gidermek ve video kalitesini artırmak için video kaydediciye rüzgar gürültüsü azaltımı ve geliştirilmiş video kayıt sahneleri desteği eklendi.
    · Hareketleri kullanarak pozlama telafisini ayarlama yeteneği eklendi; Farklı kamera sahnelerindeki değişken gereksinimleri karşılamak için ölçmeden odaklama ayrılmıştır.
    · Ekran kapalıyken Ana Ekran tuşuna çift tıklayarak kamera başlatma yeteneği eklendi.

Galeri
    · Kullanıcıların video düzenlemesine ve filtreler eklemesine olanak tanıyan video düzenleme desteği eklendi.
    · Kamerayla çekilen panorama fotoğraflarını düzenlemek ve saklamak için bir panorama albümü eklendi.
    · Galeri'de saklanan toplam fotoğraf ve videoların miktarlarını görmek için fotoğraf listesi ekranında aşağı doğru çekin.
    · Tarama ilerlemesini görüntülemek için kaydırıcıyı basılı tutun.
    · Fotoğraf listesine dönmek için açılmış bir fotoğrafta aşağı doğru hızlıca kaydırın.
    · Fotoğraf çözünürlüğünü ayarlamak için resim ayrıntıları ekranında "Yeniden boyutlandır" düğmesine dokunun.
    · Kullanıcıların paylaşım ekranında fotoğraf seçmeye devam etmelerini sağlayan yeni fotoğraf paylaşım arayüzü eklendi.

Güvenlik
    · Temizleyici Eklendi; Telefon kullanımı sırasında oluşturulan yeniden sınıflandırılmış ve sıralanmış dosyalar.
    · Üçüncü parti uygulamaların ağ erişimini izlemek ve yetkisiz veri kullanımını önlemek için arka plan ağ yöneticisi eklendi.
    · Düşük güç modu eklendi. Telefon bataryası azaldığında kullanıcılara düşük pil modunu etkinleştirmelerini hatırlatır; Pil ömrünü uzatmak için Bluetooth, GPS, sesler ve diğer özellikleri kontrol edin.
    · Düşük pil düzeyinde bile temel ihtiyaçların karşılanabilmesi için yalnızca Telefon, Mesajlar ve diğer iki uygulamayı tutan, akıcı süper tasarruf modu mekanizması.
    · Ön plan, arka plan ve diğer kullanım bilgileri eklenen tüketim ayrıntıları ekranında güç tüketim eğrisi geliştirildi.
    · Otomatik başlatma yönetimi yerine arka plan yönetimi ekleyen ve güvenlik ve gizlilik yönetimini izin yönetimi ile birleştiren gelişmiş kullanıcı arayüzü tasarımı.

Sistem güncellemesi

· Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü ve animasyon.

Dosyalar
    · Son eklenen dosyalar için "Yakın Zamanda" sekmesi eklendi.
    · Kasa simgesini gizleme özelliği eklendi.

Saat
    · Eklenen dünya haritasıyla kullanıcılar bir şehrin yerini daha kolay bulabilir.
    · Dünya haritasında sonlandırma çizgisini sürükleyerek zamanı ayarlama özelliği eklendi.

Kaydecici
    · Ses düzenleme desteği eklendi.

Araç Kutusu
    · Karar vermeye yardımcı olmak için kullanıcıların bir madeni para çevirebileceği Rastgele araç eklendi.
    · Desibel Metre eklendi.

Hesap makinesi
    · Sayısal sistem dönüştürücü eklendi.

Notlar
    · Yapılacaklar bildirimlerine izin vermek için not uyarısı desteği eklendi.

E-posta
    · Yapılacak iş olarak ayarlamak için bir mesajı sola kaydırın.
    · Davetleri otomatik olarak takvime ekleyin ve davetler kabul edildiğinde hatırlatıcılar verin.
    · Rahatsız Etme modu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eP_362 -- 5 Mart 2017; 0:32:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşın MX5'ine son betayı yükledik, cihaz kendi kendine yeniden başlamaya ve USB portu tarafından hiçbir bilgisayarda tanınmamaya başladı.

Daha sonra 5.1.12'ye döndük, hala USB'den tanınmama sorunu devam ediyor. Ne yapmamızı önerirsiniz? Acaba portu falan mı yandı diye düşünüyoruz. Port'tan şarj olabiliyor fakat başka özellikleri çalışmıyor.
  • Telefon bekleme modunda şarjı aşırı gidiyor gece 100de çıkardığım telefon sabah 70de buluyorum sorun nedir arkadaşlar, ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sefaslar kullanıcısına yanıt
    Telefonda Süper Tasarruf modunu gece 24 ile sabah 07 arası etkinleştir. O saatler arası otomatik olararak kendisi o moda geçiş yapar.Ben öyle yapıyorum. Çoz az şarj gidiyor.
  • Merhaba arkadaşlar mx5 telefonumun dokunmatik tuş çalışmıyor, parmak izi ve adım adım geri gelme yok artık sadece sert basınca işlevini görüyor.
    Bu tuşu nerden bulabilirim yada yaptırabilirim
  • empiss E kullanıcısına yanıt
    Daha önce paylaşılmaştı tamiri eski mesajlarda ama tam hatırlayamadım. Geçici olarak(hatta uzun süre çünkü kullanımı rahat) sanal tuş ile kullanabilirsiniz.
  • serser12 S kullanıcısına yanıt
    evet eski mesajlarda gördüm aliexpresten 1 ad. tuş ve tamir kiti sipariş verdim, gelene kadar böyle devam edeceğiz.
    Sanal tuş nasıl ve nerden ekrana getiriyoruz?
  • Merhaba arkadaşlar 5.1.12 root edemiyorum nasıl yaparım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1yolcu

Merhaba arkadaşlar 5.1.12 root edemiyorum nasıl yaparım?

Hocam öncelikle telefonda flyme hesabının aktif olması lazım. Sonrada Parmak izi ve güvenlik yazan bölümde root izni var oradan telefonu kolaylıkla root edebilirsin.
  • Arkadaşlar Türk Telekom Online İşlemler uygulama sorunu sizdede var mı varsa herhangi bir çözümü varmı forumu düzenli takip edemiyorum işimden dolayı (uygulama açılmıyor beyaz ekranda kalıyor ve otomatikman kapanıyor)
  • 1yolcu 1 kullanıcısına yanıt
    Dili ingilizce yap tamamdır.
  • empiss E kullanıcısına yanıt
    Telefonu eşime vermiştim, hatırladığım kadarıya akıllı dokunuş gibi bir adı vardı. Kısayol kısmında(yukarıdan aşağı açılan menude) olması lazım.
  • osman5866 O kullanıcısına yanıt
    flyme 6'da sorun çözüldü. şu an 6.0.2.0A kullanıyorum, problem yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heavy1

flyme 6'da sorun çözüldü. şu an 6.0.2.0A kullanıyorum, problem yok..

Hocam ben global sürüm kullanıyorum 5.1.12.0G yüklü şu an. Ondan demiştim Flyme 6 nın kararlı sürümü henüz yayınlanmadı bizde beta sürümde kurmak istemedim
  • Merhaba arkadaşlar,

yaklaşık 1 yıldır kullandığım mx5 cihazım son 1 aydır kendi kendine kapanmaya başladı ve cidden can sıkıcı bir durum. şarz cihazına takıp %100 olmadan açılmıyor. açılırken de sanki güncelleme yapar gibi mavi balon dönmeye başlıyor.

bu sorun yazılımsal bir sorun mudur sizce yoksa bataryadan mıdır. sürüm olarak 5.1.12.1 G sürümü kullanıyorum.

lütfen bilgisi olan yada daha önce bu sorunla karşılaşan arkadaşlar çözüm söylerlerse memnun olurum.
  • MadTwins M kullanıcısına yanıt
    Telefonu açabiliyorsanız Telefon hakkında-Bellek-Fabrika veri sıfırlaması adımlarını izleyerek telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi deneyin. Eğer hiç açamıyorsanız tuş kombinasyonları ile güvenli modda çalıştırıp fabrika ayarlarına resetlemeye çalışın. Tabi bunları yapmadan önce rehber,uygulama vs. yedeklerinizi almayı unutmayın. Yazılımsal bir sorun olup olmadığını ancak bu şekilde öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum. Böyle bir sorun yaşamadım ama aklıma gelenler bunlar
  • Flyme 6 da tema kısmı yok mu Ben mi bulamadım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kepirlikerem K kullanıcısına yanıt
    Flyme forum sitesinden apk'ını bulup yükleyebilirsiz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordic

Flyme forum sitesinden apk'ını bulup yükleyebilirsiz.

Tşkler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomatik kapanma sorununu çözebilen oldu mu? Artık MX4 cihazım %75 şarjda kapanmaya başladı. Lütfen yardım edin.
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.