Şimdi Ara

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★ (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.776
Cevap
39
Favori
88.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    12G ile düzeldi o sorun.

★ Meizu MX5 - ANA KONU/KULLANICILAR KULÜBÜ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcspirit -- 12 Ocak 2017; 12:50:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcspirit

12G ile düzeldi o sorun.

hocam benim telefonda (mx6) 5.2.2.0G mevcut ve hala bu sorun devam ediyor.
  • Flyme6 g sürümüne tahmini ne zaman gelir bilgisi olan var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: valuable

Güncelleme yaptınız mı bilmiyorum ama ben de neredeyse her güncelleme yaptıktan sonra google servislerinde (bildirimin geç gelmesi vb) sorunlar yaşıyorum.

Çözüm olarak diğer hesaplar sekmesinden google hesabından çıkış yapıyorum ardından da google play hizmetleri ve sorun yaşanan uygulamaların verisini temizleyip tekrar giriş yapıyorum. Her update in arkasından bir de böyle bir işlem yapmadan rahat ettirmiyor cihaz.

Zaten son 3-4 güncellemenin içi oldukça boş, ne yaptığı belli değil bu meizunun. Kronik sorunları yazıyoruz bug bölümüne şimdi değil diye aylardır oyalıyorlar.

ilginç bir şekilde forum yeni bildirim gönderdi bu mesaj için bana.

Şu rehber sorunu düzelseydi iyi olacaktı ama hala yapamadılar

• quote:

Orijinalden alıntı: tcspirit

12G ile düzeldi o sorun.

kuruyorum o halde teşekkürler.
  • S.a arkadaşlar cihazlarınızda kac saat ekran süresi aliyorsunuz ve hizli sarj adaptörü nerden bulabilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Memolikamt

S.a arkadaşlar cihazlarınızda kac saat ekran süresi aliyorsunuz ve hizli sarj adaptörü nerden bulabilirim ?

Ekran süresi olarak 6 saat alan arkadaşlar var. Bende 60-70 kadar uygulama yüklü marketten ve 5 saat civarında ekran süresi alıyorum. Daha önce Xiaomi kullandığım ve 8 saat kadar ekran süresi aldığım için bu süre bana kısa geliyor hocam.

Hızlı şarj adaptörünü aliexpressten bulabilirsiniz. "Meizu UP1220" olarak aratabilirsiniz. 6-9 dolar aralığında görünüyor bu aralar.
  • Bi ara flyme 6 vardir ne oldu ona dostlar..

• quote:

Orijinalden alıntı: tamerttskorkmaz

Bi ara flyme 6 vardir ne oldu ona dostlar..

Çinde yeni yıl tatili var malum ocak sonu, şubat başı 2 hafta.

Tatil pazartesi günü itibariyle bitecek ve tahminen 15 şubata kadar global kararlı sürümü yayınlayacaklarını düşünüyorum. (15 şubat şahsi beklentim, herhangi bir yerde yazılı çizili yayınlanmış bir tarih yok maalesef.)
  • valuable kullanıcısına yanıt
    Hocam verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim cihaz gelene kadar samsung 9v 1.67a hızlı şarj aletini kullansam sıkıntı olur mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Memolikamt -- 3 Şubat 2017; 20:25:52 >
  • Memolikamt M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam. 2.1A'e kadar adı sanı bilindik şarj kafalarıyla hiçbir sorun olmayacağını düşünüyorum.
    Eyvallah hocam mCharge ile ilgili bi bilgi bulamadım o yüzden samsung da olsa fazlasi azı bi sıkıntı oluşturur mu diye merak ettim 12v 2a kadar hızlı olmasada telefona zarar vermedikten sonra 9v 1.67a da kullanabilirim şimdilik

• Arkadaşlar mx5 Var bende hızlı şarj yaparken ampere programıyla ölçtünüz mü hiç ne kadarla şarj ediyor 2a mı 2.7 filan mı

Bunlar android 7 yide pas geçecek heralde :)
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Hocam ben şu an flyme 6 nın 15 Şubat tarihli global betasını kullanıyorum. Dilerseniz update linkini burada da paylaşabilirim. Bir gündür hiçbir sıkıntı yaşatmadı ve şaşırtıcı şekilde cihaz daha hızlı tepki verir olmuş.

Fakat flyme 6 olmasına rağmen Android 5.1 tabanlı.

Çaktırmadan 6 ve 7 yi bir arada atlayabilirler bence

Merhaba

Bende de deneme sürümü yüklü, çağrı kaydi görünmüyor. Bir de Google instsller hatta veriyor freamwork yüklenmiyor. Sizde herşey çalışıyor mu? Bence şarj daha az dayanıyor 5.1.2g. Sürüme gore

Sağolasın hocam hele bi android 7 olsun öyle denerim, beta falan tadımız kaçmasın aramız iyi meizu ile :)
  • hcamci H kullanıcısına yanıt
    Hocam 5.1.12 nin üzerine verilerimi silmeden güncelleme yaptım. Google servislerini daha önceden yüklüydü ve herhangi bir bildirim sorunu yaşatmadı.

Şu anda tek eksiği tema desteği. Ios a çok benzer ikonlar bulunan simetrik ikonlı temalar kullanmayı seviyorum fakat güncellemeyi yaptıktan sonra bir sistem uygulaması olan temalar silinmiş oldu fakat çok da sıkıntılı bir durum değil.

İsterseniz flyme forumu araştırın Türkçe bölümü de var uğraşan emek veren moderator arkadaşlar da var. Google servislerinin yüklenmesiyle ilgili sorun yaşayan arkadaşlar yükleme yöntemi paylaşmışlardı son birkaç ay içinde.

Batarya konusu da belki %5 falan daha az dayanıyor olabilir ama animasyonların hatrına canımı sıkmıyor :)

• Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    Benim tadımı kaçırmadı hocam, ki yazılım konularında oldukça kıl bir profilimdir :)

Eli kulağında bence 7.0 ın. Benim mx5 onu beklesin daha heyecanlı :)
  • 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.