Şimdi Ara

Mekanlar nasil ?(map)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar oyuna yeni baslicam. simdi sole bisey var ben gezmeyi cok severim daha once oynadigim KO daki map cok kucuk. burasi nasil yani WoW daki gibi buyuk mu , Ko daki gibi kucuk mu.
    ve mapin icinde turkiye varmi ipek yolu ordan geciyo mu neyse susayim ben

• dostum turkiye diye bişey yok üç şehir var jangan - donwhang - hotan

ama harita çok geniş ben mesela yaklaşık 5 aydır oynuyorum daha yarısını görebildim
  • aslında var orjinal serverda türkiye.yakında o maplerde eklenecek inşallah.şuanki oyun zaten beta server vers.o yüzden sadece 3 şehir var.bekliyoruz yakında deiğime bakma en az 6 ayı var.
  • Guzel ya suan update yapiyorum oyuna girmek uzereyim 5 ayda yarisini gorebildiysen ve daha fazla eklenecekse cok guzel. ben bu oyundan cok sey bekliyorum..

cvp icin tsk..
  • yeni bolumlar eklenmekle kalmayıp yeni karaklterlerde gelecek
  • hotan istanbul değilmi çok benziyor cami filan var bence istanbul jangan çin dovnhang mısır hotan türkiye
  • dowhang ın hotan la ne alakası var ya bide beta ne anlamına geli beta olunca ne oluyo kalkınca ne olcak paralı mı olcak olcaksa oynamayalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hertarafda silkroad beta falan yazıyor.Beta falan deil tam sürüm bir oyun bu.Her patch,eklenti paketi bekleyen oyun beta deildir.Bütün oyunlardaki oyuncular yeni map item vs... bekler sadece silkroada ait bişe deil.Öyle olsa piyasada tam sürüm oyun bulunmaz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.