Şimdi Ara

Mekatronik Mühendisliği duyan/okuyan varmı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba lise 3 bitti 4e geçtim haliyle ne olcam ben tarzı sorular gerek kendim gerekse çevre tarafından sürekli aklımda

Açıkçası ileriye dönük şu meslek bana uygun dediğim hiçbi meslek yok biraz araştırma sonucu Mekatronik bölümünü buldum ha robotlar ilgimi falan çektiğinden değil ama geleceği olan bi meslek olduğunu düşündüğüm için kafama yatmış durumda

Sizin de fikrinizi almak istedim aramızda bu bölümü okuyan veya mezun olan birileri varsa onlarında yorumlarını almak isterim şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim köyümden hemşerim okudu 2 senelik.(Gaziosmanpaşa ünv.). Bence güzel bir bölüm geleceği var gibi sen bilirsin.
  • masli07 kullanıcısına yanıt
    dayım okudu mezun oldu sabancı üniversitesinden şuanda ford ticari araçlar üretim fabrikasında kısım şefi olarak çalışıyor

bölümün mantıgı sanırım mekanikve elektirigin aynı anda çalışmasıydı emin degilim ama
  • kemal2020 kullanıcısına yanıt
    Dayınız memnunmu iş ortamı çalışma koşulları vs. Bilginiz varmı?

• Küçük bir up

• masli07 kullanıcısına yanıt
    pek sormadım ama şikayet ettigini dymadım ama bi ara çalışma ortamı yüzünme kıl dönmesinden ameliyat oldu sen anla artık :D

ama parası iyi gibi tam bilmiyorum ama güzel bi hayatı var allah bozmasın
  • Klasik olcak ama hayatta başarılar diliyorum dayına ilgilendiğini için teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Son bir up daha

• iyi bir ünide makine müh. okumanı tavsiye ederim
  • çocukluk arkadaşım okuyor hatta aynı ünideyiz görüşüyoruz bölüm gayet iyi ben makine mühendisliğindense mekatronik tavsiye ederim zira sadece bizim okulun makine müh bölümünden yanlış bilmiyorsam senelik 500e yakın kişi mezun oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi painkiller01 -- 9 Temmuz 2014; 3:59:12 >
  • Daha yeni bir meslek olduğu için zaten az miktarda üniversitede var o yüzden yıllık mezun sayısıda tabi yıllar geçtikçe mezun sayısındaki artış kaçınılmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.