Şimdi Ara

Mekatronik Mühendisligi ve Askeriye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi Öncelikle Merhaba Yeni üye oldum ve kafama takılan bazı sorular var ilk sorum şu askeri liseye gitmeyi düşünüyorum ve elektromekanikçiyim yani lisemi renault motor labavotuarında okudum . askeriyede elektromekanikçi eleman alımını yapıyormuş benimde hoşuma gitti ancak ben mekatronik mühendisligini okumak istiyorum yani askeriyede okuma şansım varmı bir ikinci sorum ise bir mekatronik mühendisi bilişim teknolojilerini destekleyen şirketlerde çalışabilirmi IBM İntel vs pek bir bilgim olmadıgı için soruyorum birde askeriyede üniversite okuma şansım varmı yani okuyabilecegim bir üniversite varmı bölüm alan dal yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler .

• Merhaba,

Mekatronik mühendisliği eğitiminde makina elektronik ve bilgisayar teknolojilerine ait disiplinleri bir arada alacağın için birine daha çok ağırlık vermen şart, en azından benim okulumda böyleydi ve yeterince elektronik bilgisine sahip olur, kendini geliştirirsen birde yabancı dilin varsa bu firmalarda çalışma ihtimalin tabi ki olacaktır, askeriyeye dair ne yazıkki fazla bi bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik ve KPSS
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.