Şimdi Ara

mekikle göbek bölgesindeki yaağları yakabilirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sa arkadaşlar bende biraz göbek var diyet fln yapıyorum bide evde dambıl şınav mekik çekiyorum mekiğin zayıflatmadığını biliyorum hem sorcağım şu mekikle göbekdeki yağlar gider mi

• Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur.. Mekik ile yağ felan eritemezsin.. Düzenli bir diyet ve kardiyo programı ile yağ oranını düşürerek karın kasların görünür hale getirirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmtdzdr

Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur.. Mekik ile yağ felan eritemezsin.. Düzenli bir diyet ve kardiyo programı ile yağ oranını düşürerek karın kasların görünür hale getirirsin..

peki kardiyo olarak sence napayım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyeney11

quote:

Bölgesel yağ yakımı diye bir şey yoktur.. Mekik ile yağ felan eritemezsin.. Düzenli bir diyet ve kardiyo programı ile yağ oranını düşürerek karın kasların görünür hale getirirsin..

Senin vücut tipine ve durumuna göre değişir o konuda bende pek bilgili değilim.. araştırıp kendine uygun bir program çıkarabilirsin..
  • quote:

quote:

kardiyo dediğimiz şey ; koşu,bisiklet,tempolu yürüyüş vs. gibi bacak kaslarını aktive ederek daha çok yağ yakımıdır.örnektekileri yapabilirsin mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

quote:

kardiyo dediğimiz şey ; koşu,bisiklet,tempolu yürüyüş vs. gibi bacak kaslarını aktive ederek daha çok yağ yakımıdır.örnektekileri yapabilirsin mesela

teşekkür ederim peki hangi aktivite daha fazla yağ yakar? ve ben mekiğin karın kaslarını çalıştırdığı için göbekteki yağları yaktığını duymuştum o gerçektende doğru değil mi ya :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

quote:

teşekkür ederim peki hangi aktivite daha fazla yağ yakar? ve ben mekiğin karın kaslarını çalıştırdığı için göbekteki yağları yaktığını duymuştum o gerçektende doğru değil mi ya :(

tabikide doğru değil.tamamen şehir efsanesidir.ve bil ki birisi mekikle yağ eriyeceğini söylüyorsa o kişi hiçbirşey bilmiyordur bu spor hakkında.dediğim gibi bisiklet ve koşu.hepsi iyidir sen yeterki birisini yap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşarak göbek eritmek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ederim peki diyet ve kardiyo ile ne kadar sürede göbeği eritirim yaşım 14-15 boyum 179 kilom 73-74
  • neyeney11 kullanıcısına yanıt
    Bu tamamen sana bağlı ilk haftalar su atarsın biraz kilo verirsin sonra vermen yavaşlar ama bırakma sakın yağ oranını azalt karın kasları öyle çıkar , etkili bir kardio'da İnsainty workout programıdır ama sana ağır gelebilir .
  • Mekik ile yağ yakamazsın. Yağ yakabilmek için, kilo verebilmek için en önemli şey beslenmedir, sonra kardiyo. Beslenme için ne yemeyeceğini söylememe gerek yok. Kardiyo için günde 20dk tempolu yürüyüş, 20dk koşu yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Bu tamamen sana bağlı ilk haftalar su atarsın biraz kilo verirsin sonra vermen yavaşlar ama bırakma sakın yağ oranını azalt karın kasları öyle çıkar , etkili bir kardio'da İnsainty workout programıdır ama sana ağır gelebilir .

teşekkür ederim insainty workoutu araştırdım çok iyi program 2 -3 ay uygulucam onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

Mekik ile yağ yakamazsın. Yağ yakabilmek için, kilo verebilmek için en önemli şey beslenmedir, sonra kardiyo. Beslenme için ne yemeyeceğini söylememe gerek yok. Kardiyo için günde 20dk tempolu yürüyüş, 20dk koşu yap.

teşekkür ederim peki sence ne yersem kaslara göbeği eritmeye fln yardımcı olur hani bodyciler yumurta fln içiyoya onun gibi
    Karbonhidrat azalt protein ağırlıklı beslen karın kası yapmanın %90 beslenmedir bol bol yeşilçay iç .
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryBro

Karbonhidrat azalt protein ağırlıklı beslen karın kası yapmanın %90 beslenmedir bol bol yeşilçay iç .

teşekkür ederim akşamları 2 kupa yeşilçay içicem peki sporcular yumurtanın beyazını içiyolarya bende 2 3 yumurtanın fln beyazını içsem (belki daha fazla artık ne kadar gerekli ise) faydası olurmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyeney11 -- 13 Şubat 2014; 18:42:17 >
  • bişey daha sorcam mekiğin faydası var mı? yani çeksem nasıl fayda eder
    Beyazını içmiyorlar antremandan sonra whey protein olduğu için yiyorlar sadece haşlama olarak sanırım ben yapmadım bilemicem ama yararı var aşırıya kaçamak olarak ,
    elbette mekiğin faydası var karın kaslarını geliştiriyor internette pek çok abs videoları mevcut onları yap düz mekik çekersen ahım şahım olmaz .
  • quote:

quote:

Mekik ile yağ yakamazsın. Yağ yakabilmek için, kilo verebilmek için en önemli şey beslenmedir, sonra kardiyo. Beslenme için ne yemeyeceğini söylememe gerek yok. Kardiyo için günde 20dk tempolu yürüyüş, 20dk koşu yap.

teşekkür ederim peki sence ne yersem kaslara göbeği eritmeye fln yardımcı olur hani bodyciler yumurta fln içiyoya onun gibi

Ekstra bir şey yemene gerek yok. Daha çok yememen lazım. Fakat diyet sürecinde ve kardiyo yaparken kas kaybına uğrayabilirsin, bunun için biraz protein alman lazım. (Yumurta beyazı, yağsız süt-peynir, yağsız et-tavuk vs.)

Yağdan, karbonhidrattan ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak dur.

Düzenli ve uzun süre mekik çekme ile karın kası yapabilirsin. Fakat karın bölgen yağlı ise alttan gelen kas göbeğini iyice büyütebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glukhovsky -- 13 Şubat 2014; 19:05:59 >

• quote:

quote:

quote:

Ekstra bir şey yemene gerek yok. Daha çok yememen lazım. Fakat diyet sürecinde ve kardiyo yaparken kas kaybına uğrayabilirsin, bunun için biraz protein alman lazım. (Yumurta beyazı, yağsız süt-peynir, yağsız et-tavuk vs.)

Yağdan, karbonhidrattan ve yüksek kalorili yiyeceklerden uzak dur.

Düzenli ve uzun süre mekik çekme ile karın kası yapabilirsin. Fakat karın bölgen yağlı ise alttan gelen kas göbeğini iyice büyütebilir.

teşekkür ederim o zaman ben kardiyo,diyet fln yaparak göbek bölgesindeki yağları eritcem sonra mekik fln ile kas çalışcam peki bişey sorcam ben ramazan ayında oruçla 63 kiloya inmiştim boyumu hatırlamıyorum ama 170in üzerindedir yada oralarda bişey o zaman göbek yağlarım erimemişti ben mesela 73 ten fln 66 ya fln indiğim zaman (inş.) göbek yağları garanti erir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyeney11 -- 13 Şubat 2014; 19:31:34 >

• yani ramazan ayında baya kilo vermiştim 7-8 kilo fln sonra almamaya çalıştım ama aldım :( ben yine kilo veririm ama yağlar erimez diye korkuyorum
  • Vücudun yağ yaktıkça karın bölgesindeki yağlarda erir fakat diğer bölgelere göre daha geç erir. Önemli olan diyeti bozmamak. Çikolata, cips, kola vs. bunları hayatından çıkarman lazım ayda bir kere bile olsa yememen lazım.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.