Şimdi Ara

meksikadan İpohne4 800 dolar ? yada 3gs 550 dolar ? yardımm..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a beyler, usa-san diegoda yım meksika ya 40 dk ka uzaklkdayım.
    usa da İ4 16gb 650 dolar Locked
    meksikada İ4 16gb 800 dolar fabric unlocked.sorunsuz yani.

şimdi benim sorum usadan alıp unlock mu beklesek ? yoksa meksikadan 800 yüz ü versek cok mu olur ? trdeki fiyatlara göre ?

usta bide 3gs 8gb 550 dolar ve bildgim kadaryla unlocked edilebiliyor deil mi ? yani direk 3gs alsam unlocked yapsak ? iphone 4 le 250 dolarlık bi farkı var mı ?
    daha once kullanmadıgm için soruyorum yardım lütfen.

şimdiden sağolun.

• unlock cihaz al hocam daha kazancli lursun unlock almiyiib 3 ay unlock bekliyenler var forumda
  • Maddi olarak pek kasmayacaksa unlock tavsiye ederim. Kafa rahat herşeyden önemlisi..
  • unlock forever...
  • 3gs ile 4 arasında dağlar kadar fark var. Almışken iphone 4 al. 150$ unlock için verilir bence. Meksikadan al en iyisi.
  • Pahali olsun temiz olsun meksikadan al
  • cok saoln yorumlarınız için beyler. evet 4.3 le yeni iphonelar cıksın meksikadan alacagım.. tr fiyatlarına göre 800 dolarla Kar dayım galiba.
    tek bir sorum var. sonradan unlock yapılmıs cıhazlara yeni sürüm flan yükleynce unlocku gidiyor mu yada baska işlemlerde her defasında unlock mu gerekiyor ?
    fabric unlockda kafa rahat bldgm kadaryla bu yüzden birazda mexicadan tarafdayım.
  • meksikadan i4 al en iyisi fiyat da çok iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musamex

cok saoln yorumlarınız için beyler. evet 4.3 le yeni iphonelar cıksın meksikadan alacagım.. tr fiyatlarına göre 800 dolarla Kar dayım galiba.
    tek bir sorum var. sonradan unlock yapılmıs cıhazlara yeni sürüm flan yükleynce unlocku gidiyor mu yada baska işlemlerde her defasında unlock mu gerekiyor ?
    fabric unlockda kafa rahat bldgm kadaryla bu yüzden birazda mexicadan tarafdayım.

unlocked cihaz alırsanız hiç bir zaman cihazınız kilitlenmez ne yüklerseniz yükleyin... bence de meksika'dan alın kafanız rahat olur

saygılar
  • temmuz da meksika ya gideceğim.. adres yazabilirmisin dostum nerden alabilirim....

birde 32gb kaç dolar yazabilir misin... ?

buaradan baktım ama analamdım bişey... telecom paketli fiyat yazmış sadece.... sim kilitsiz tek başına ne kadar?

http://store.apple.com/mx/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTM3ODczOTM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tolga_06tr -- 29 Ocak 2011; 14:27:24 >
  • Dikkat edinde Meksika ürününün içinden uyuşturucu çıkmasın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolga_06tr

temmuz da meksika ya gideceğim.. adres yazabilirmisin dostum nerden alabilirim....

birde 32gb kaç dolar yazabilir misin... ?

buaradan baktım ama analamdım bişey... telecom paketli fiyat yazmış sadece.... sim kilitsiz tek başına ne kadar?

http://store.apple.com/mx/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=MTM3ODczOTM

32 gb 800 dolar 950 dolar evet o sitede yazıyor zaten o simlock lu fiyat. telecom paketli derken neyi kastetin kardes anlamadm ? 32 gb 11,499.00 pezo (950) dolar yapıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

3gs ile 4 arasında dağlar kadar fark var. Almışken iphone 4 al. 150$ unlock için verilir bence. Meksikadan al en iyisi.

dağlar kadar fark nedir hocam

150$ fark oldugu için ip4 alınır, yeni cıkacak 4.3de kısıtlamalar getirildi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinTasci

quote:

Orijinalden alıntı: abdsev

3gs ile 4 arasında dağlar kadar fark var. Almışken iphone 4 al. 150$ unlock için verilir bence. Meksikadan al en iyisi.

dağlar kadar fark nedir hocam

150$ fark oldugu için ip4 alınır, yeni cıkacak 4.3de kısıtlamalar getirildi.

bende 2 side var fakat dağlar kadar fark göremiyorum ben açıklasın iddia sahibide bizde bilelim şu büyütülen farkları ama tabiki 150 dolar için 4 alınır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.