Şimdi Ara

Mektup Yannış kişiyemi giiti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bi arakadaşa çitin set mdler clwerlar gonderdım ama onun adı buyuklu kucuklu yazılıormus bende hepsını kucuk yazdım doru kısıye gittmişmidir lütfen yardım edin

• quote:

Orjinalden alıntı: ReTviEx

ben bi arakadaşa çitin set mdler clwerlar gonderdım ama onun adı buyuklu kucuklu yazılıormus bende hepsını kucuk yazdım doru kısıye gittmişmidir lütfen yardım edin

büyük küçük farketmez ama yanlış yazdıysan bilemiyecem eğer böyle bir adam yoksa sana 7 günde geri gelir
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

ben bi arakadaşa çitin set mdler clwerlar gonderdım ama onun adı buyuklu kucuklu yazılıormus bende hepsını kucuk yazdım doru kısıye gittmişmidir lütfen yardım edin

büyük küçük farketmez ama yanlış yazdıysan bilemiyecem eğer böyle bir adam yoksa sana 7 günde geri gelir

çok teşşekurler bunu duydumm rahatlardı bütün emeğimi göndermişdim öyle bi char war resimleri war hatta ama birden dikkatimi çekdi adı buyuklu kucuklu yazılıo cok endıselendım tekrar saoğol

• save leterı silmediysen kime gönderiğine bak öyle krakter yoqsa gönderiğin nickte bi tane char aç ona git ona gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguzaslan66

save leterı silmediysen kime gönderiğine bak öyle krakter yoqsa gönderiğin nickte bi tane char aç ona git ona gelir...

ewet haklısın bizde yanlışlıkla +6 shard +6 raptor gönderdik o isimde bi char açtım aldım itemleri
  • büyük küçük farketmez yeterki ismi doğru yaz yeter ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

quote:

Gönderdigim isimde bi char acarsın ona gelir bide ben 3 ay bekeldim +8 roque fp +8 cleavr +6 raptorum kendime göndeirirken kayboldu ve geri gelmedi artık ümidimide kestim ama inşallh senin sorunun cözülür koly gelsin..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Psn E Postamı Unuttum Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bizim arkadasta 5 gb gonderdi baskasina
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.