ben bi arakadaşa çitin set mdler clwerlar gonderdım ama onun adı buyuklu kucuklu yazılıormus bende hepsını kucuk yazdım doru kısıye gittmişmidir lütfen yardım edin
quote:
Orjinalden alıntı: ReTviEx
ben bi arakadaşa çitin set mdler clwerlar gonderdım ama onun adı buyuklu kucuklu yazılıormus bende hepsını kucuk yazdım doru kısıye gittmişmidir lütfen yardım edin
büyük küçük farketmez ama yanlış yazdıysan bilemiyecem eğer böyle bir adam yoksa sana 7 günde geri gelir
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
quote:
büyük küçük farketmez ama yanlış yazdıysan bilemiyecem eğer böyle bir adam yoksa sana 7 günde geri gelir
çok teşşekurler bunu duydumm rahatlardı bütün emeğimi göndermişdim öyle bi char war resimleri war hatta ama birden dikkatimi çekdi adı buyuklu kucuklu yazılıo cok endıselendım tekrar saoğol
save leterı silmediysen kime gönderiğine bak öyle krakter yoqsa gönderiğin nickte bi tane char aç ona git ona gelir...
quote:
Orjinalden alıntı: oguzaslan66
save leterı silmediysen kime gönderiğine bak öyle krakter yoqsa gönderiğin nickte bi tane char aç ona git ona gelir...
ewet haklısın bizde yanlışlıkla +6 shard +6 raptor gönderdik o isimde bi char açtım aldım itemleri
büyük küçük farketmez yeterki ismi doğru yaz yeter ...
quote:
Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_
quote:
Gönderdigim isimde bi char acarsın ona gelir bide ben 3 ay bekeldim +8 roque fp +8 cleavr +6 raptorum kendime göndeirirken kayboldu ve geri gelmedi artık ümidimide kestim ama inşallh senin sorunun cözülür koly gelsin..