mektupla itemi yanlıs chara yolladım ama o char yok char acsam itemi alabilirmiyim
beyler mektupla item yolladım ama yanlıs nicke yollamısım fakat yolladıgım nick de bos o nickde char acsam item gelir mi?
bildiğim kadarıyla gelir
Öle bi char yoksa itemin sana 1 hafta içinde geri gelmesi gerekir
quote:
Orijinalden alıntı: AntiPremiuM
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
1 hafta için geri gelmiyor maalesef (prosedür olarak böyle ama gelmiyor), eger öyle bir char yok ise char actigin an item gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: mpc
quote:
Orjinalden alıntı: AntiPremiuM
1 hafta için geri gelmiyor maalesef (prosedür olarak böyle ama gelmiyor), eger öyle bir char yok ise char actigin an item gelir.
Alıntıları Göster
yolladıgın adda bi char ac direk gelir o item merak etme
dene walla mantıken gelmesi lzm cnku bi mektubun max. suresi 7gun buna ulasmasıda dahil ben arkadasa mektuble item gnderdim mektub 5gun sonra gelmis adama
quote:
Orijinalden alıntı: MSeckin18
dene walla mantıken gelmesi lzm cnku bi mektubun max. suresi 7gun buna ulasmasıda dahil ben arkadasa mektuble item gnderdim mektub 5gun sonra gelmis adama
hayır bendede olmuştu ama gelmedi boşuna heveslenme:D
hayır bendede olmuştu ama gelmedi boşuna heveslenme:D
Alıntıları Göster
bnde yanlıs yollamıstım ama geri gelmedi
quote:
Orijinalden alıntı: forvictory
bnde yanlıs yollamıstım ama geri gelmedi
Alıntıları Göster
+8 GLAWEYI YANIS IDE YOLADIM :d GITITITITI :d GLEMEDIII GIDIS O GIDIS
quote:
Orijinalden alıntı: eldorado334
+8 GLAWEYI YANIS IDE YOLADIM :d GITITITITI :d GLEMEDIII GIDIS O GIDIS
Alıntıları Göster
yolladıgın isimde char yoksa geri gelir.
quote:
Orijinalden alıntı: ASİ*WİSH
Alıntıları Göster
:D biraz dikkkat et
quote:
Alıntıları Göster
Alailirsin ben bi kere Ytl eyle +7 ib aldıydım Chrın ismi Mexelina ydı ama ark Maxelina die yollamış hemen açtım chrı allahtan öle bi chr yokmuş :D gelir yani
quote:
Alıntıları Göster
dene ve öğren nedemekten kim ölmüş
quote:
Orijinalden alıntı: 58KinGPriesT58
dene ve öğren nedemekten kim ölmüş
Alıntıları Göster
bende bi kere yolladım yanlış adama oyle bi adam yoktu yeni actım o nickli hemen geldi hemde 700 m yollamıştım
quote:
Orijinalden alıntı: CüNeYt788
bende bi kere yolladım yanlış adama oyle bi adam yoktu yeni actım o nickli hemen geldi hemde 700 m yollamıştım
Alıntıları Göster
sana yasamış birisi olarak anlatayım olayı..
ncs attım ben ve letterda 15 gb unutmusum neyse gitti parada,aradan 3 ay gecti ncs atmadan onceki nickimi bir adam açmıs bana dediki +8 ib kaca bende dedimki sen kimsin :D bana kendi adımı söledi herkes bunu o sanıyomus anlattı durumu sonrada dediki sana 15 gb borcum var :) adam benim charı yeniden açınca friend listesi daha adama geçmiş,sonuc olarak yanlıs yolladıgın nıckı char olarak aç gonderdiklerin direkt o charda.
quote:
Orijinalden alıntı: Lathes
sana yasamış birisi olarak anlatayım olayı..
ncs attım ben ve letterda 15 gb unutmusum neyse gitti parada,aradan 3 ay gecti ncs atmadan onceki nickimi bir adam açmıs bana dediki +8 ib kaca bende dedimki sen kimsin :D bana kendi adımı söledi herkes bunu o sanıyomus anlattı durumu sonrada dediki sana 15 gb borcum var :) adam benim charı yeniden açınca friend listesi daha adama geçmiş,sonuc olarak yanlıs yolladıgın nıckı char olarak aç gonderdiklerin direkt o charda.
Alıntıları Göster
yANlış yolladığın charın adıyla yeni char açarsan gelir itemler
quote:
Orijinalden alıntı: siyar1907
yANlış yolladığın charın adıyla yeni char açarsan gelir itemler
Alıntıları Göster
gecmıs olsun gelmez o ıem
quote:
Orijinalden alıntı: Select�
gecmıs olsun gelmez o ıem
Alıntıları Göster
gelir aç char
evt bi ara bende öle bi hata yapmıidım allahdan öle bi charismi yokdu açdık itemlerim aldım yani gelir
quote:
Orijinalden alıntı: banderas789
evt bi ara bende öle bi hata yapmıidım allahdan öle bi charismi yokdu açdık itemlerim aldım yani gelir