Şimdi Ara

Melih Gümüşbıçak LİG TV'de ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz gibi Show Tv'de 6 Pas programını sunan ve Show Tv'deki birçok maçın anlatımını yapan Melih GÜMÜŞBIÇAK artık Lig Tv'de de maç anlatacak.

Bugün oynanan Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını Melih GÜMÜŞBIÇAK anlatacak. Ercan TANER'in gidişinden sonra geç kalınmış da olsa, güzel bir hamle..

• hayırlı olsun lig tv cilere.
  • eee bir yenilik gerekiyordu onlarda anladı böle gitmeyeceğini hayırlı olsun
  • Güzel haber.Ben anlatımını beğenirim şahsen.Gerçi ben İlker Yasin i dinledikten sonra tüm spikerleri beğenmeye başladım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Güzel haber.Ben anlatımını beğenirim şahsen.Gerçi ben İlker Yasin i dinledikten sonra tüm spikerleri beğenmeye başladım..

Birde Emre Tilev'i dinledikten sonra..
  • ERCAN TANER in yerini kimse tutamaz bence...
    Melih Gümüşbıcak ta iyi spiker, fena değil. ayrıca Melih Şendil de güzel anlatıyor maçları Lig Tv de...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rodman -- 25 Mart 2008; 11:00:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: .Alp.

quote:

Orjinalden alıntı: bodrumlu2

Güzel haber.Ben anlatımını beğenirim şahsen.Gerçi ben İlker Yasin i dinledikten sonra tüm spikerleri beğenmeye başladım..

Birde Emre Tilev'i dinledikten sonra..

Evet o da var

• melih gümüşbıçak zaten maç anlatıyordu ki lig tv de.
    hatta hiç unutamadığım bir 21 nisan 2001 fenerbahce gaziantepspor maci vardı.
    (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=21+nisan+2001+fenerbahce+gaziantepspor+maci)

hani ilk yarı 3-0 gaziantepin onde oldugu ama ikinci yarı fenerbahcenin 4 gol atıp ve o sene şampiyon oldugu maç...
    işte o maçıda melih gümüşbıçak anlatmıştı ve ondan beridir bu adamın mac anlatımlarını çok seviyorum.

edit; bu arada linki bir türlü eklemeyedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berden -- 25 Mart 2008; 12:19:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: berden

melih gümüşbıçak zaten maç anlatıyordu ki lig tv de.
    hatta hiç unutamadığım bir 21 nisan 2001 fenerbahce gaziantepspor maci vardı.
    (http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=21+nisan+2001+fenerbahce+gaziantepspor+maci)

hani ilk yarı 3-0 gaziantepin onde oldugu ama ikinci yarı fenerbahcenin 4 gol atıp ve o sene şampiyon oldugu maç...
    işte o maçıda melih gümüşbıçak anlatmıştı ve ondan beridir bu adamın mac anlatımlarını çok seviyorum.

edit; bu arada linki bir türlü eklemeyedim

O maçı ben de hatırlıyorum da yakın zamanda Lig tv de maç anlatımına denk gelmedim.Hemen hemen hiçbir maçı da kaçırmam diyebilirim..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.